Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אפיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אשמח לדעת פרטים על הרכב הנ"ל שנת 2007,דפדפתי וחפשתי חומר אך לא מצאתי פה בפורום.

האם מדובר בעסקה כדאית ?

המחיר ממש מציאה וזה ממש בבחינת הרבה מכונית בכלום כסף...

אשמח לפרטים על הרכב.

תןדה דודי:roll:

פורסם

לא ממש כדאית.

מדובר על רכב עם מנוע שתיין של 6 צילינדרים, ואמינות ממוצעת ומטה.

מה שנראה לך היום כמחיר "מציאה" יתברר כחלום ורוד רחוק - אחרי שנה-שנתיים של שימוש.

בקיצור - חפש משהו אחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא לחלוטין מסכים עם קודמי.

אמנם לא מדובר בפאר הטכנולוגיה, אך מהיכרות עם הרכב (קולגות לעבודה), הרכב מפגין אמינות גבוהה. המנוע, כאמור, בעל שישה צילינדרים (2.5 ל'), די מיושן ולא חסכוני.

יחד עם זאת, הרכב מרווח, מאובזר וחזק, וכפי שציין פותח האשכול, מחירו נמוך מאד ביחס לתמורה (טיפ קטן; בנוגע לאפיקה, המחירון הרשמי הוא בגדר המלצה בלבד. בפועל, יש להוריד הרבה ממחירו הרשמי, גם אם הוא במצב תצוגה! יהיה קשה מאד להיפטר ממנו לכשתרצה למכור!).

לסיכום, לדעתי מדובר ברכב לא רע, ובתנאי ש-1) אתה מחפש רכב גדול ו-2) יש לך מימון לדלק או לחילופין נסועה נמוכה מאוד.

בהצלחה!

פורסם

אחרי ניסיון עם הרכב הנ"ל רק מהצורה הקודמת שלו (אני מאמין אותו מנוע רק גיר חדיש יותר עם 5 הילוכים) אני יכול להגיד שלמרות מחירו שהוא זול יחסית ל"תמורה" שאתה מקבל לא הייתי ממליץ עליו.

היה לי את אותו המנוע והוא שטיין לא מילה, ואני הייתי מתדלק לא במחירים של ישראל. הביצועים לא כאלה טובים ממה שניתן לצפות ממנוע בגודל הנ"ל.

הטויוטה שברשותי כרגע היא 3.5 ליטר וגם 6 צלינדרים וצורכה הרבה פחות מהאפיקה.

כל פעם היו לי תקלות חדשות כמו צ'ק אינג'ן שכל פעם בחיבור למחשב הפנה לתקלה אחרת.

זה הרכב הראשון שמכרתי ללא רגשות אשמה או רגש כלשהוא אלא רק כיף שפתרנו, ומכרתי לא רכב ולא שניים.

מדיבור עם הבעלים החדשים הוא לא מספיק לספר על תקלות שונות כולל סוויטץ' שנדפק ומנורות אזהרה שלא מצליחים לפתור.

הרכב עבר סך הכל 130000 אלף במכירה.

הדבר היחיד שאפשר לומר על הרכב שיחסית לסכום הוא מאוד מפנק ובמיוחד כשמדובר על הדגם המפואר עם מושבי עור ועוד כל מיני.

זה הרכב שהיה לי

26463_1454177158531_1356386607_1286389_6866142_n.jpg

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אחרי בירור באמת מדובר במנוע זהה והנה עוד תמונה של תא המנוע ונראה מאוד דומה לתא מנוע של הדגם החדש יותר.

26463_1454177118530_1356386607_1286388_4733889_n.jpg

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני לא מסכים פה עם רוב הדעות, לנו יש את הרכב (אומנם תאריך עלייה דצמבר 2008 ). אני יכול להגיד לך שהרכב גדול, מרווח, נוח, מאובזר ושקט! הרכב בינתיים מפגין אמינות טובה אבל זה בסך הכל 3 שנים. החסרונות שלו הם באמת ירידת ערך וצריכת דלק(אנחנו מצליחים להשיג 1:7.5 - 1:7 בתוך העיר.) בכללי אם אין לך בעיה עם ה"חסרונות" האלו הרכב הוא מעולה. תבדוק רק לפני שאתה קונה שזה הדגם עם הESP.

בהצלחה !

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

• תוכן חדש...