Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורדובה שנת 2000, 1600 ידנית, 163K

החל מהיום בבוקר יש לי תקלה חדשה- מד המהירות צנח ל 0 ואז חזר להראות מהירות ושוב חזר ל 0.. . בהתנעה מאוחר יותר היום מד המהירות עבד עם תחילת הנסיעה לכמה שניות ואז צנח ולא עלה שוב, מאוחר יותר גם מד הדלק התחיל לזגזג בין מלא לחצי לרבע וכו'.

מכה קטנה על הדשבורד החזירה את מד המהירות לשניה עד שצנח שוב.

אגב, הקילומטרז' הדיגיטלי מראה את הנתון כרגיל, מחשב הדרך סופר את הנסיעה כרגיל ורק הנתון של כמה ק"מ נשארו עם מיכל הדלק מזייף לפי הגחמות של מד הדלק.

בנוסף, לא יודע אם זה קשור, מד חום מנוע אצלי כבר שנה נוטה להיות על 0 בזמן נסיעה בכביש מהיר, אבל אחרי עצירה או כניסה לפקקים הוא מגיע ל 90 מעלות ואז שוב צונח בנסיעה מהירה.

מי שיעזור להבין מה התקלה, יבורך.

פורסם

בלי להכיר את הרכב, אני מנחש שמדובר בתקלה במעגל המודפס של לוח השעונים. אם זה כך, אז כל מומחה לתיקונים אלקטרוניים (לאו דווקא של מכוניות) יוכל לתקן את התקלה - אחרי שתפרק את לוח השעונים מהרכב.

דני

פורסם

אני קצת מפחד לפרק אותו, זה רכב כה עדין.. כשהיו לי תקלות חשמל לאחרונה עם הבקרת אקלים/רדיו/נעילה מרכזית פירקתי ותיקנתי הכל בעצמי אבל בלוח מחוונים אני מפחד לגעת, שלא ידפק שם משהו שקשור למחשב הראשי.

יש מושג כמה יעלה לתקן את זה במכון ספידומטרים ? שמעתי שיש באשקלון

פורסם

שלום.

יש בפורום מומחית לתיקון מכוונים {ספידומטרים} וכול הקשור.

שמה סיגל והיא בעלת מוסך לתיקון שעונים בשם אוו.

אני מצרף לך קישור ואני מבטיח שתקבל שרות אקסטרא דלוקס .

http://www.avo-spd.co.il/

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...