Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא GT מסוכנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב (מאוד) אני עומד לבצע עסקה של קניית אלפא ג'י טי 2006 סלספיד מסוכנות.

המחיר שהם דורשים הוא 90K כשהמחירון הוא 111K, והצלחתי להוריד עוד כמה אלפים. בדקתי את הרכב, הכל מרגיש מצוין, נוסעת מצוין, בפנים כמו חדש, חיצוני מעט קוסמטיקה (איך לא עשו גג נפתח לרכב ב250K מהחברה?!).

האוטו יד 3 (לפני הסוכנות הכל ידים פרטיות בעבר) וכל הסטוריית הטיפולים נמצאת במוסך אלפא.

מה אתם אומרים? המחיר טוב? צריך לבדוק עוד משהו רגע לפני הקניה?

לדעתי מחיר לא רע יחסית לתמורה, אך בשביל זה קיים הפורום הזה.

תודה מראש!

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

האם מדובר בגירסאת ה2.0? במידה וכן מדובר במנוע JTS איני יודע איך הוא בGT אבל ב156 המנוע היה מאוד בעייתי,

החלפת מזרקים כל 100K,במידה ואתה נותן תשומת לב לרכב וקשוב למנוע,אם לא זה גם היה יכול להגמר במנוע חדש.

Porsche 944 turbo

פורסם
האם מדובר בגירסאת ה2.0? במידה וכן מדובר במנוע JTS איני יודע איך הוא בGT אבל ב156 המנוע היה מאוד בעייתי,

החלפת מזרקים כל 100K,במידה ואתה נותן תשומת לב לרכב וקשוב למנוע,אם לא זה גם היה יכול להגמר במנוע חדש.

כן, 2.0 סלספיד.

את ההסטוריית טיפולים ותיקונים מהמורשה אני מקבל מחר, בתקווה שלא יהיו הפתעות. במידה ואצטרך להחליף מזרקים, איך אני מזהה מתי צריך, וכמה ההוצאה הזאת?

פורסם

כנס לפורום מועדון אלפא iaroc.org.il ותבצע חיפוש.

תיתקל בסיפורי זוועה, תיתקל באנשים שאומרים שיש שד אבל הוא לא נורא כל כך.

החלטה שלך.

אני לא הייתי קונה אף אלפא עם מנוע 2.0JTS.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
כנס לפורום מועדון אלפא iaroc.org.il ותבצע חיפוש.

תיתקל בסיפורי זוועה, תיתקל באנשים שאומרים שיש שד אבל הוא לא נורא כל כך.

החלטה שלך.

אני לא הייתי קונה אף אלפא עם מנוע 2.0JTS.

שי

נכנסתי ונרשמתי לפני כמה ימים, ועשיתי חיפוש שם. לא ניתקלתי במשהו מיוחד, רק שצריך להתרגל לסלספיד (שטובה יותר מבעבר במכונית הזאת, ובטח שטובה מהרובוטי של טויוטה לדוגמא).

החיפוש בעייתי, לחפש "אלפא GT" מוצא המון דברים שקשורים לGTV ולנושאים שלא קשורים.

פורסם

מעבר לכל מה ששציינו, האם נהגת ברכב?

שכרתי את הרכב ל 4 ימים באנגליה ואולי הבעיה הייתה בזה שמרב תשומת הלב שלך מופנית לתפעול הרכב (תפעול ההילוכים הידני ביד שמאל, מיקום הנהג ברכב וכו') או אולי קושי ההתמצאות במרחב (אתה נוהג הפוך, כולם נוהגים הפוך וכל הגעה לצומת כיכר הוא הזנקה של תשומת הלב לדרך ולא לרכב) אבל בסופו של דבר ה GT (בגירסת ה 2 ליטר) מאוד איכזבה אותי כמעט בכל אספקט ספורטיבי שניסיתי למצוא בה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מעבר לכל מה ששציינו, האם נהגת ברכב?

שכרתי את הרכב ל 4 ימים באנגליה ואולי הבעיה הייתה בזה שמרב תשומת הלב שלך מופנית לתפעול הרכב (תפעול ההילוכים הידני ביד שמאל, מיקום הנהג ברכב וכו') או אולי וקושי ההתמצאות במרחב (אתה נוהג הפוך, כולם נוהגים הפוך וכל הגעה לצומת כיכר הוא הזנקה של תשומת הלב לדרך ולא לרכב) אבל בסופו של דבר, ה GT (בגירסת ה 2 ליטר) מאוד איכזבה אותי כמעט בכל אספקט ספורטיבי שניסיתי למצוא בה.

אכן נהגתי על הרכב (בתקווה למצוא רעידות\משיכות לימין או שמאל, כשלים בבלמים, בולמים, סחיבה, העברת הילוכים וכו'...מה שלא מצאתי).

בהבט הכללי, בהחלט לא מדובר על רכב ספורטיבי ברמה שמצדיקה את השם GT, וזה גם לא מה שחיפשתי (טוב, אני מגיע מS3 ולפניה A6 2.8...)

אני מחפש משהו פחות משוגע ולא נורמלי מהS3, וכל זה מצאתי בGT, לא ביצועי על, אבל יופי קיים.

וההגה בצד ימין אני מת לנסות באחד הימים....

פורסם

חפש ידני.

חפש 3.2.

אם לא, חפש משהו אחר.

אני פחות מפחד מ-JTS אבל גם זה וגם סלספיד, זה שילוב לא מזהיר בשביל אוטו בסכום הזה.

משכנתא זה קל

פורסם
חפש ידני.

חפש 3.2.

אם לא, חפש משהו אחר.

אני פחות מפחד מ-JTS אבל גם זה וגם סלספיד, זה שילוב לא מזהיר בשביל אוטו בסכום הזה.

יש מנוע 2.0 ידנית? אני יודע שה3.2 כולן ידניות, אבל זה הרבה מעבר לתקציב.

פורסם

תיזהר מאוד ממנוע ה JTS. המנוע הזה פשוט לא מצליח לשרוד יותר מ 100,000 ק"מ. קודמיי צודקים ויש סיפורי זוועה על המנוע הזה. בצע חיפוש בפורום אלפא לפי "JTS", תופתע לגלות כמה לא כדאי לרכוש את הרכב הזה. יש גם טוב בכל רע. אני ראיתי אלפות עם מנועי JTS נמכרות גם ב 40% מתחת למחירון. במידה ותצליח להוריד כמה עשרות אלפים אז במקרה הכי גרוע תקנה מנוע חדש מהחברה.

פורסם
חפש ידני.

חפש 3.2.

אם לא, חפש משהו אחר.

למצוא 3.2 GT זה לא פשוט בכלל, וזה בלשון המעטה. בכל מקרה, גם אם תצא אחת שמורה למכירה היא תיחטף באותו רגע..

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

מספר ה-GT 3.2 שקיימות כיום בישראל במצב נסיעה (דהיינו: לא עברו תאונת טוטאל לוס או ניסיון חיסול של בעליהן) הוא משהו שנע בין 20-30 יחידות.

לדגם הספציפי הזה יש ביקוש גבוה מאוד ולרוב מכוניות כאלה נמכרות תוך זמן קצר מאוד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נמכרו 25 GT 3.2 (נתון ודאי)

מתוכן 11 במצב נסיעה ומתוחזקות השאר מחובקות עם קירות/עמודים/בודקות עם אפשר לסוע על הגג במקום הגלגלים וכ'ו, אני מכיר כמה אנשים שלא מתכוונים למכור את האוטו הזה בשנים הקרובות ... לכן זה די בעייתי למצוא אחת

לגבי הJTS אכן הוא לא המנוע הכי קל לתחזוק אבל יש כמה דברים שאכן ימנעו את הבעיה שלו, קראתי את זה לא מזמן בפורום של אלפא ישראל אני מאמין שאחרי שתקרא תוכל לעשות את השיקולים שלך יותר טוב.

2.0 ידני ללא ספק והסאונד של המנוע 2.0 ביחס לאחרים פשוט מצויין ...

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

JTS זו נפילה. אבל לכל דבר יש מחיר. אם כי, תזכור, כמה שיורידו לך מהמחירון עכשיו לא אומר שאתה לא תצטרך להוריד כשתמכור...

בכל מקרה אם אתה קונה GT כזו תבדוק טוב טוב, לא רק במכון אלא אצל מכונאי אלפא שמכיר את המנוע (מישהו כמו איציק מרחובות למשל) שגם יודע להקשיב לו, יראה מה מצב הקוילים והמזרקים וכו'. בהנחה שהמנוע כרגע במצב טוב (אל תתיחס לאכילת שמן - הם תמיד אוכלים שמן, מיום צאתם מהמפעל ועד סוף חייהם) אני לו קניתי אותו הייתי לוקח את הכסף שחסכתי מתחת למחירון ומשקיע אותו מיידית בהחלפה יזומה של כל המזרקים לחדשים (לא מפירוק!), טיפול טיימינג והחלפת שמנים טוטאלית. יעלה לך אני מניח בסביבות ה-15,000 ש"ח ואולי יותר, אבל אל תחסוך כאן. אחרי טיפול כזה יש לך סיכוי לעוד 4-5 שנים שקטות. ואז - ברגע שמתחילות בעיות - שוב פעם, בלי לחסוך, להחליף את כל המזרקים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...