Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לעזרה עם הHTC החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Htc Sensation וגלישה באינטרנט הסלולרי:

לפני כשבועיים רכשתי Htc Sensation מצ'כיה.

הבאתי אותו לארץ ואני משתמש בו כשבוע.

אחרי מעט מאוד זמן הבנתי שאין Wifi בכל מקום בארץ והמחסור בחבילת 3g בטלפון לא מאפשר לי למצות את יכולות המכשיר - אז רכשתי חבילת 2.5 ג'יגה ברשת אורנג'.

איפה הבעיה את/ה שואל/ת? - אני לא מצליח להתחבר ל3g! כל הפיצ'רים בטלפון פועלים מלבד ה3g. כל התוכנות שהורדתי פועלות ללא הפרעות עם הWIFI, אך בכל פעם שאני מנסה להתחבר מחוץ לתחום שיש בו כיסוי WIFI, זה אומר לי שהייתה בעיה בהתחברות. אני לא מכיר את HTC טוב ואין לי נסיון איתם (אך אני כן יודע שהם אמורים להיות הכי טובים בשוק :)) - איך אני גורם למכשיר לגלוש? בחו"ל (עם סים מקומי בעל חבילת גלישה) פשוט הורדתי את הv מהwifi ושמתי אותו על Mobile Network, וזה עבד. הסימון של הwifi בקצה העליון של המסך נמחק, ובמקומו בא ה3g המיוחל וגלשתי באופן תקין. פה אני לא מצליח לגלוש למרות שהסימון הנכון מופעל בהגדרות.

חשבתי שאולי זה קשור להגדרות גלישה, אך אני לא באמת מבין בזה. שאלתי באורנג' ואמרו לי שאולי יש צורך להגדיר ידנית הגדרות גלישה. איך אני עושה את זה? מצורף הטופס שאורנג' שלחו לי על הגדרות הגלישה!

תודה רבה מראש על העזרה.. :)

19-HTC-Sensation-4G.jpg

פורסם

היי, באופן כללי רוב הדברים יותר זולים בצ'כיה. אך בטלפוניה, ובכלל ברוב מוצרי החשמל, המחירים די זהים.

האמת היא שאבי קנה לי את המכשיר במתנה ומשפחתי פשוט מתגוררת בפראג, אז הוא קנה את זה שם. המחיר היה כמדומני ~2500 ש"ח.

פורסם

הם לא שולחים את ההגדרות אוטומטית?

אני בסלקום ובמכשיר החדש שקניתי מחנות פרטית ההגדרות התאימו את עצמן ברגע שהמכשיר קלט את הרשת.

במכשיר הישן שהיה לי סלקום שלחו לי אותן לאחר טלפון קצר לתמיכה טכנית ולא הייתי צריך לעשות כלום.

הזכרתי שאני בסלקום כי אולי ברשתות אחרות זה לא ככה, אבל אני לא יודע.

דרך אגב תתחדש!

פורסם
הנציגים האלה בשירות לקוחות חסרי יכולת לחלוטין.

אולי חסרי יכולת, אבל בעלי מוטיבציה. לי אישית היה נסיון טוב במרכז השירות בנתניה עם בחור שיצא מגדרו בשביל לעזור לי.

הבאתי להם טלפון שלא קיים בארץ עם מערכת הפעלה שמעולם לא ראו. הם הביאו לי סים מהמעבדה, וכשזה לא עבד, הנציג

שלף את הסים מהמכשיר האישי שלו ונתן לי לנסות אותו, מה שפתר את הבעיה. אולי פשוט נפלתי על אחד מוצלח, אבל ראיתי

שהוא וחבריו היו בעיקר סקרנים לראות את הצעצוע החדש, כלומר הם עשו את זה מתוך אהבה לתחום ולא סתם בשביל לדפוק

כרטיס כל יום. קשה לי לומר מה רמתם המקצועית, אבל יצאתי מהחווייה הזאת מאד אופטימי. לפי סטנדרט השירות הנהוג פה,

הם יכלו להשליך אותי מכל המדרגות ברגע ששמעו שיש לי מכשיר שאינו נתמך, אבל לא עשו זאת ובכ"ז בחרו לנסות ולסייע לי.

פורסם

דריש, של איזה חברה הנציג היה?

כי הנסיון שלי עם נציג תמיכה טכנית של רשת פלאפון, היה בדיוק כמו שכתבתי.

יש לי פלאפון שלא נמכר ברשת, והאינטרנט לא עבד לי. הנציגים אמרו לי שאין מה לעשות כי המכשיר לא נקנה אצלם, כשבפועל, אחרי שיטוט של 5 דקות בגוגל, מצאתי את הפתרון והוא היה לסמן את סעיף 2 בהגדרות האינטרנט במקום סעיף 1 שהיה מסומן.

אם נציג טכני לא יודע דבר כזה פשוט, אז לא רק שהוא חסר יכולת אלא גם חסר מוטיבציה. אבל שוב, זה רק הנסיון שלי מחברת פלאפון.

פורסם

דריש - אתה בר מזל. אני לקוח ותיק של אורנג' (הקו שלי יחגוג בחודש הבא בר מצווה), יש לי בעיה של חוסר יכולת להוציא שיחות בנדידה. לא שאני מתלהב מההוצאה אבל לפני כמה חודשים זה גרם לי בעיה משמעותית בתקשורת עם אשתי, אחרי שנציק Movistar הספרדית לא ביצע איזו פעולה חיונית באיקטוב קו, ונותרתי עם שני קוים (ישראלי וספרדי) ובלי יכולת להתקשר לאשתי. בנסיעה הבאה סבלתי מאותה בעיה, אם כי הבעיה של תאום עם אשתי היתה פחותה. גם לאחר ששתי ארצה הנציגים לא הצליחו לפתור את הבעיה.

ההפסד הוא של אורנג' - הם לא יהנו מההכנסות מהקו שלי בנדידה (לא שהן גבוהות, אבל קימות). מי שיהנה יהיה Movistar es או T-mobilr de או Telenor hu - תלוי למי יהיו מחירים יותר נוחים, וכמובן שאקנה SIM חדש לאוסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
orange_logo_40.png

+1

גם אני פניתי אליהם בשאלה טכנית פשוטה, הנציגה יצאה מגידרה לעזור לי ובסוף התעקשה לחזור אלי חצי שעה אח"כ כדי לוודא שהכל בסדר.

תתפלאו - היא אפילו באמת חזרה אלי - לא ייאומן. :shock:

• תוכן חדש...