Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא לא מערבב שום דבר - T1R אולי נראה סימטרי אבל כתוב שחור על גבי צמיג OUTSIDE.

לפותח השרשור אני מציע לחזור לצמיגים שישימו צמיגים ישנים שיש להם בצד רק כדי שתעשה סיבוב ותראה האם הבעה אכן בצמיגים.

סימטרי למהדרין.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי שבלבלתם כוון סיבוב וסימטריה.

הT1R הוא צמיג סימטרי עם כוון סיבוב (ROTATION), פירלי P-ZERO הם למשל צמיג אסימטרי עם כוון סיבוב.

כבר היה שרשור על משיכה בדגם הזה, כנראה פאק בייצור אלא שבזמנו הפאק החמור יותר היה דווקא בשירות ובנכונות לתקן ולהחליף.

מקווה שהסיפור כאו יסתיים במהירות וביעילות.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

גם אצלי.

מי שמרגיש משיכה שינסה לחץ אוויר גבוה יותר מהמומלץ ע"י יצרן הרכב (וכבר דנו בזה שה T1R אוהב לחץ גבוה יותר).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אישית לא אוהב לבצע שני שינויים בבת אחת כי אז אם יש בעיה אי אפשר לדעת מי אשם.

אם הייתי מחליף בוקסות, הייתי מחליף רק אותן, רואה שהרכב חזר למצב שאני מכיר או יותר נכון המצב השתפר ואז מחליף צמיגים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אל תשפוט

הבן אדם פתח שירשור, כולנו עונים, אבל הוא נעלם !!!

שאלתי בתחילת השירשור שאלה פשוטה, האם המשיכה הייתה לפני ההחלפה לצמיגי TOYO החדשים, פותח השירשור טרם הגיב... כל השאר ספקולציות.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

צר לי על התגובה המאוחרת. תקופה מעט לחוצה בחיים.

לעניינו,

1. הורדתי את הגשר האחורי (תת שלדה), לצורך החלפת בוקסות לדיפרנציאל.

2. לאחר ההחזרה של הגשר, (מן הסתם), הרכב יצא מכיוון, לפני כן הוא היה מכוון היטב.

3. לא ביצעתי כיוון, עקב צמיגים גרועים, והחלטתי לדחות את הכיוון בכמה ימים, כדי לבצע את האיזון/ כיוון עם הסט החדש.

4. לאחר הכיוון, הרכב עדיין מושך.

5. קדימה-אחורה הקל במעט את הבעיה

6.יש 0.1 BAR יותר בכל צמיג.

7. הרכב ללא תאונות, כל מרכיבי ההיגוי (משולשים, לינקים, בוקסות וכיו"ב, תקינים לחלוטין, והוחלפו לפני כמה חודשים, הבעיה לא נובעת מהם)

8. החישוקים במצב תקין

יש אפשרות לגנוב עוד כחצי מעלה מהקמבר הקדמי, כלומר, מעלה שלמה בטוטאל, אני לא רוצה לגרום לשחיקה לא שווה, והתנהגות שונה בכל צד בעת ההפניה של ההגה.

אפשריות נוספות יתקבלו בברכה.

M-TECH E46

פורסם
זה ידוע שבT1R יש משיכה שמאלה (לפחות במידה הזאת, לא יודע לגבי מידות אחרות).

תנסה אולי להחליף בין הצמיגים הקדמיים לאחוריים ואם גם זה לא עוזר, תעשה איזון גלגלים דינמי.

אצלי גם יש T1R במידה הזאת וגם לי יש משיכה שמאלה..

אני נתקלתי בשלושה מקרים של משיכה לאחר החלפת צמיגים ,עם הצמיג הספציפי הזה.

כנראה שיש איזה פגם בתכנון\ייצור.

גם אצלי.

מי שמרגיש משיכה שינסה לחץ אוויר גבוה יותר מהמומלץ ע"י יצרן הרכב (וכבר דנו בזה שה T1R אוהב לחץ גבוה יותר).

איתמר.

אותה בעיה קיימת אצלי ב195/55 15"

הכל נבדק,הוצלבו צמיגים,בוצע איזון דינאמי על הרכב...

איתמר:בכמה גבוה יותר???

פורסם

אני התכוונתי שאצלי הכל בסדר, אין שום משיכה.

כמה יותר? נסה ותראה. לי לקח כמה עשרות קילומטרים של ניסויים כדי למצוא את לחץ האוויר הנכון כדי להוציא את מקסימום האחיזה מהצמיג ואת מינימום קריסת הדופן (או לפחות להפחית את התחושה הזו בסיבובים).

במקרה שלי מדובר על 7 PSI יותר מהמלצת היצרן מקדימה ו 5 PSI יותר מאחורה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ולא לשכוח לשמור בקירוב על היחס בין הצמיגים הקדמיים לאחוריים בלחץ האוויר. הצמיג הוא קפיץ אוויר שמהווה חלק ממערכת המתלים ולכן לחץ האוויר משפיע מאוד לא רק על האחיזה אלא על ההתנהגות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...