Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהגים בלי לב

500Abarth
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראה חבר,

אני מבין שאתה, קרוב לוודאי, משפטפטן בתחילת דרכו המנסה לנפח שרירים ולהפגין יכולת ניתוח משפטי אנליטי של המקרה.. אך אתה טועה ומטעה!

עכשיו לענייננו,

ראשית, ברצוני להסב את תשומת לבך לשגיאת התנסחות חריפה בה נפלתה: המילה "למצער" אין פירושה - "למרבה הצער" ואין שום קשר פרשני בין זו הראשונה לזו האחרונה! הפירוש הנכון של המילה למצער = לכל הפחות. תפתח מילון מידי פעם זה עלול להואיל לך..

שנית, כנראה שכשלת להבחין כי פותח הנושא לא דיבר מאומה על כוונתו להלין על נזק לרכוש או לנפש.. אלא לב ליבו של העניין סב סביב נושא ההפקרה ואי הגשת עזרה.

דבר נוסף, גם אם ברצונך להוכיח לנו עד כמה מפולפלת דעתך, אינני מוצא כי זהו הפורום הראוי להבעת דעה משפטית. לא כל שכן במקרה עצוב ונוגה כגון דא, הייתי מצפה ממך למעט חמלה אנושית והבעת הזדהות עם הצד הנפגע.

צר לי על כך שבני אדם כדוגמתך עדיין מהווים חלק מן החברה שלנו.

ולפותח הנושא, חזק ואמץ על קור הרוח שהפגנת ועל שלא איבדת עשתונותיך.

מאחל רפואה שלמה ליקיר ליבך.

המשך יום נעים

הבחור הזמין משטרה , פעולה שהתחילה לגלגל כדור שלג שתוצאותיו הסופיות לא ברורות ושלא יתפלא שאת המשטרה זה לא מעניין.

ואם כבר יש סיכוי יותר מסביר שיפגע בסופו של דבר הבחור עצמו

עם כל הכבוד לאמפטיה כדאי גם להיות מעשיים ועוד יותר חשוב להבין את התוצאות האפשריות לכל מעשה.

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פותח השרשור לא היה אלים כלפי הנהג שעשה נזק ולא לקח אחריות ואפילו לא החליף פרטים.

במקביל הוא התקשר למשטרה ולא לקח את החוק לידיים.

לא נראה לי שיכולים לבוא אליו בטענות.

אם הוא היה גורם נזק לרכב או לנהג הדורס, אולי, אבל הוא פשוט ניסה לדבר איתו וקיבל בחזרה התעלמות ואז עוד אלימות, ולזה יש עדים.

פורסם
אחרי שתאונות פגע וברח בהן נפגעים אנשים, נהיו נחלת הכלל (הרבה מקרים שדווחו לאחרונה) - אז מה זה כבר לדרוס כלב ?!

תכל'ס.

איחולי החלמה מהירה לקטן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בעל הכלב,

זה נשמע מקרה מאוד מצער, מקווה שהכלב יחלים ויחזור לשגרה.

נשמח לשמוע עידכונים לגבי עתידו של הנהג הפושע.

פורסם

אנשים איבדו את הערכים, אני שם כסף שאם זה היה ילד הוא היה לוחץ יותר על הגז.

קרה לי פעם שנהג מבוגר בלם חצי מטר מהכלב, זה היה אבא של חבר, התעצבנתי בלב, אבל גם אני לא הייתי בסדר, מאז אני הולך איתו עם החגורה תמיד.

האנלוגיות שלך מתאימות, אין הבדל בין ילד לכלב.

מקווה שבאמת לא קרה כלום לכלב ושיחלים מהר.

סתם שתדע אתה די מגזים, 50 קמש כלום לא נשאר.

פורסם
הבחור הזמין משטרה , פעולה שהתחילה לגלגל כדור שלג שתוצאותיו הסופיות לא ברורות ושלא יתפלא שאת המשטרה זה לא מעניין.

ואם כבר יש סיכוי יותר מסביר שיפגע בסופו של דבר הבחור עצמו

עם כל הכבוד לאמפטיה כדאי גם להיות מעשיים ועוד יותר חשוב להבין את התוצאות האפשריות לכל מעשה.

רק לי יש הרגשה, שהבחור (היחידי שמתנסח, אם אפשר לקרוא לזה ככה, כנגד בעל הכלב) קשור במישרין ובעקיפין למקרה?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

משתתף בצערך על המקרה אך שמח שהכלב בסדר גמור ובמיוחד אתה לא נפגעת!

אני מצטער אך לא הייתי שומר על איפוק,הייתי שובר לו את הידיים ורגליים + אוטו על העבריינות הזאת.

ההגה הוא עגול!

פורסם

קראתי את השירשור (כמעט) מתחילתו ועד סופו, ועלו לי כמה תובנות:

1. כמו שישה כתב, הייתי לוקח מס' רכב, ואולי גם מצלם את הטמבון הפגוע שלו עם מצלימה של עובר אורח, לא הייתי חוסם את הרכב, מי שדרס וברח, והמשיך לענייניו בקור רוח, יכול גם לצאת עם לום או כל דבר אחר וא"א לדעת איפה זה יגמר. (כן, גם עם עדי ראיה, והיו דברים מעולם במדינתנו).

באותו ענין לגבי חסימת הרכב - היה מי שכתב שזה פלילי, ההגיון שלי אומר כי אף שופט לא יאשים על כך (כמו שלא יאשימו אותו שזרק את הכוס קפה על הרצפה...), כשעושה זאת לנהג שבורח ללא לתת פרטים. עם זאת, כמו שכתבתי בסעי' 1: [אולי צריך להחזיר את המדבקות האלו ל'כביש'] אל תהיה צודק, היה חכם.

2. אולי כשהתקשרת למשטרה, היית צריך 'לשכוח' כמה פרטים, כמו למשל שמדובר בפגע וברח של בע"ח..., ודי למבין.

3. עכשיו אני מבין את אלו המחזיקים שני כלבים, אם אחד מהם יידרס - הכלב השני ירדוף אחרי הנהג הדורס ;).

גילוי דעת:

איני מחזיק בתובנה שלך שדריסת בע"ח היא כמו דריסת בן אדם, וגם העונש בחוק שונה מהותית ומשמעותית.

אולם אין לי ספק שהבורח לאחר דריסת בע"ח - הוא חלאה על הכביש, שיעשה זאת לאחר כל דריסה...

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם
רק לי יש הרגשה, שהבחור (היחידי שמתנסח, אם אפשר לקרוא לזה ככה, כנגד בעל הכלב) קשור במישרין ובעקיפין למקרה?

רק אני או שאסור להביע דעות שונות יותר בפורום.

אם מישהו מביע דעה לטובת יונדאי אז הוא איש יחסי ציבור, אם מישהו נגד שיפור מכוניות הוא סמוי ואם מישהו אומר שבעל הכלב לא היה בסדר אז הוא הפוגע?

• אחראי פורום
פורסם

מזמן לא קראתי משהו כ"כ מרתיח! מאחל לכולנו לא להגיע למצב כזה אף פעם, תפקדת במקרה הזה בצורה בוגרת ושקולה.

כל דבר פחות מזה היה מסבך אותך עד העצמות. שמח שהכלב ואתה בסדר.

צל"ש ל-papikian, אגב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
למה לא להתפלל לישו או לוישנו, ת'ור או אללה?

סבבה לכפות אמונה דתית על אנשים...

צריך להיות מאוד זבל בשביל להתגרות בכלב עד שהוא נושך אותך.

לא עשו לי כלום כי ידעו שלא הייתי ילד אלים, למרות שהייתי חוטף מכות כל יום, בין השאר מאותו חלאה.

זה מהרגעים היחידים בחיים שלי שאני באמת יכול להגיד שנעשה צדק.

מתנצל, חשבתי שאתה יהודי ובכל מקרה כנראה שלא גיליתי רגישות מספקת לאמונתך. אשר לעובדה שלא היית ילד אלים, זה בהחלט ראוי לציון וגם פה אני מתנצל ומבקש לקבל בהבנה טעות כנה שנבעה מהתאור הפלסטי והמאוד מפורט שלך לגבי משך האישפוז ואובדן הכליה של הילד האלים, זה שקיבל מכות מהילד הלא אלים. ופה בדיוק מונח לו שורשה של הבעיה שלנו כבני אדם, שהרי לעולם אנחנו בסדר והשני הוא הוא המנוול, המניאק, שלא להגיד הבן זונה.

פורסם
אתה לא צריך להתנצל על האנאלוגיה לבני אדם. הם הרבה יותר אנושיים ומכירי תודה.

לא אשכח יום אחד שבדרך לשוהם ראיתי כלבה גדולה משוטטת בצומת בית נאבאללה. לפני שתידרס הכנסתי אותה. היה ברור שהיא לא כלבת רחוב והיא מיד ליקקה אותי. בכניסה לשוהם נפנפה בזנב ונבחה. עצרתי.היא שוב ליקקה אותי ,ירדה ורצה לאורך המדרכה שברור שמוכרת לה. לא כל טרמפיסט כל כך מודה.

אכן, אין ספק שכלבים יודעים להכיר תודה יותר מאשר הרבה בני אדם אחרים...

בכלל, עדיף לקחת כלבים בטרמפ מאשר אנשים, כי הכלב בודאי לא יטרוק לך את הדלת כמו שהטרמפיסטים טורקים (כל פעם שיורד לי מאוטו טרמפיסט כזה, אני מצטער על כך שלקחתי אותו, חוץ מזה שאני משתומם על חוסנה של הדלת לספוג עוצמות כאלו. טויוטה, אם שאלתם...).

רק אני או שאסור להביע דעות שונות יותר בפורום.

אם מישהו מביע דעה לטובת יונדאי אז הוא איש יחסי ציבור, אם מישהו נגד שיפור מכוניות הוא סמוי ואם מישהו אומר שבעל הכלב לא היה בסדר אז הוא הפוגע?

1. כפי הנראה לדעתי, הרבה לא הבינו את כוונתו של יגאל (אם אני מבין אותה נכון), ואכן פותח השירשור הבין שכוונתו היתה שאסור היה לו לחסום את בעל הרכב מבחינה חוקית, וענה לו ע"כ בצורה ברורה ויפה, עם זאת היה רצוי שיגאל יבהיר את עצמו בשפה ברורה, וכן, מותר כאן להתנסח בעדינות ובבהירות, לא יזלזלו בך על כך.

2. ל- MosheRE, אולי אינך מבין, אז אסביר קצת:

כלי רכב הוא כלי שנועד להעביר כל דבר (אנשים, חפצים) ממקום למקום.

כלי רכב בפונטציאל הוא כלי משחית, מסוכן לא פחות מאקדח טעון.

אדם שמשתמש ברכב (כלי מסוכן), חייב לדעת שאם קרה משהו ע"י רכבו ו/או נהיגתו, הוא חייב לעצור ולבדוק מה אירע, לא משנה אם זה כלב, כלבה, או בן אדם, וגם עמוד חשמל.

אם יש כאן מישהו שלא מבין זאת, ונראה לו שמותר לו להביע דיעה הפוכה, מקומו מאחורי סורג ובריח. (ואז גם לא יהיה לו אינטרנט כדי להפיץ כאן את השקפתו המעוותת) :lol:.

לפותח השירשור - אני שמח ששלום לך ולכלבך.

לפי איך שאתה מתאר, גם אם הכלב היה עם רצועה, הוא היה נפגע מהרכב, אא"כ היתה לך רצועה מאוד מאוד קצרה.

כבוד על לקיחת האחריות על הצד שלך, על האיפוק בשעת מעשה, ועל האיפוק בשעת הכתיבה כאן.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

תודה על הח"ח חברים...

חיפשתי קצת תמונות של החברים על 4 שהיו אצלי בתקופות שונות בבית עקב פגיעות רכב ליד הבית.

הנה חלק מהם:

דורי הזאבה- אותה כבר אתם מכירים

ריף הדוברמן- היה אצלנו חצי שנה עד שנמצאה לו משפחה בצפון.

נינג'ה החתול- כאשר היה גור ואז כמו שאתם רואים גדל להיות לוחם קונפו

צבי הצב- שאגב גם כן ראה וטרינר לחיות אקזוטיות ברעננה...גם מחיר הטיפול היה אקזוטי משיהו :lol:

הפודלית השחורה ברקע היא הייתה כלבת הבית שלנו שנפטרה לא מזמן בשיבה טובה בגיל 18.5

לצערי תמונה של קיתיק לא מצאתי..

דורי.jpg

דורי 001.jpg

נינג'ה.jpg

צבי הצב.jpg

ריף.jpg

זמין 8)

פורסם

בלי להכנס לדיון המשפטי, אני אחזק משהו שכבר נאמר, בחצית כביש, עם רצועה או בלעדיה, הכלב צמוד לבעליו.

יש אנשים שנוהגים לאלף את הכלב לחצות את הכביש בריצה לפניהם על פי הוראה. זו גם אופציה מסוכנת בדיוק בגלל מצבים דומים למה שתוארו כאן, הכביש היה פנוי בהתחלה ורגע אחרי המצב השתנה. אדם יכול להגיב בהתאם, אבל לך תעצור את הכלב שנמצא 3 צעדים לפניך.

הכלבה שלי, גם כשהיא עם רצועה, חוצה בצמוד אלי, בלי לנצל את אורך הרצועה, כדי שבמקרה של רכב שמופיע לפתע נוכל יחד לקחת צעד אחורה שיוכל להציל אותנו מפגיעה.

דרך אגב, כל האמור חל גם על ילדים (חוץ מעניין הרצועה, אם כי אפשר לנסות ליישם גם אותו). יש הורים שמוודאים שהכביש פנוי ואז שולחים את הילד לרוץ לפניהם, כמצב הכביש עלול להשתנות מיד אחרי כן.

• תוכן חדש...