Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהגים בלי לב

500Abarth
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקר טוב

ראשית, טוב שנגמר כך, יכול היה להיות הרבה יותר גרוע.

שנית, כבר רשמת בעצמך-רצועה, רצועה ועוד פעם רצועה.

לא מבין איך לא דאגת עד היום לעניין הזה.

מספיק חתול שעובר ליד או ריח של כלבה מיוחמת וזהו.

הכלב רץ לענייניו.

בשורות טובות.

סלע

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא פעם שאני קורא פה סיפורים על הנהג הישראלי.

וכל פעם אני מתפלא מחדש! פשוט גועל נפש.

מה כן, הסיפור שלך הזכיר לי שדרסו את הכלב שלי, אז היה בן 4 חודשים. עצרתי את הנהג הוצאתי אותו מהאוטו ורצתי לכלב שבכה וצלע בטירוף, הנהג בין רגע נכנס לרכב וברח.

העיקר שהכלב שלך בסדר גמור. ואני שמח על זה.  

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אני לא בטוח שהייתי יכול לשמור על איפוק.

כל הכבוד!

ועם זאת, לא מוציאים כלב בלי חגורה, גם אם הוא מאולף כמו שצריך.

אתה צריך רק כלב אחר שיבוא לתקוף אותו בהפתעה ואתה לא תוכל להגן על הכלב שלך, או להיפך, לא תוכל לרסן אותו.

כשהייתי בן 10, היה ילד שהתחיל להתגרות בכלבה שלי (אז לא היו כל התקנות שיש היום אז הכלבים הסתובבו חופשי במושב). הוא דחף אותה לפינה ועשה תנועות של תקיפה.

בסוף היא דפקה לו ביס ממש קטן ברגל (אולי אפילו לא נגעה בו, זה לא ממש ברור), אבל היא הייתה במשך 10 ימים בבידוד.

היא חזרה עם דיכאון רציני והתנהגות ממש מוזרה.

היה מדובר בכלבה רגועה ואפאטית לחלוטין, עם מזג מצוין.

זו הפעם היחידה בחיים שלי ששלחתי מישהו לבית חולים עם דימום פנימי ונזקים רציניים.

פשוט שלפתי אותו באמצע השיעור מהכיסא שלו, גררתי אותו מהצוואר למסדרון ופשוט I beat the living shit out of him (אין ביטוי נכון בעברית לזה).

נראה לי שהרגתי לו כלייה (לפי מה שמספרים לי).

הוא היה מאושפז יותר משבועיים.

הכלבה לא חזרה לעצמה לעולם והייתה עם טראומה עד גיל 12, כשהיא נפטרה, שנתיים אחרי המקרה הזה.

פורסם

קודם כול כול הכבוד!

שנית,לא יאמן איזה אנשים יש שלא אכפת להם לדרוס כלב או כול חיה אחרת ולא להתרגש מזה.:evil:

מזל שלכלב לא קרה דבר.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אתה מסתובב עם כלב ללא רצועה.

הכלב שלך מתפרץ לכביש וגורם נזק לרכב.

ברוב חוצפתך אתה מחליט שעכשיו אתה גם שוטר וחוסם נתיב כדי לא לאפשר תנועה מאיים על הנהג דורש ממנו להזדהות בפניך באיומים שלא תאפשר לו לסוע ומבצע עיכוב בלתי חוקי.

תכין את עצמך כשתגיע אלייך תביעה מהביטוח שלו

אם הכלב שלך לא יוכל להעיד לטובתך הגרסה שלו לא פחות סבירה

פורסם

במקומך, מדווח למשטרה על רצח, היו מגיעים יותר מהר, וגם זה משהו שהיה סביר שיקרה, סביר להניח שלא ממך כי אתה בן אדם טוב מידי, מישהו אחר מזמן היה עושה עליו כותרת ראשית בידיעות.

פורסם

בלי קשר למידת הדיוק של הסיפור שלך על ה"נקמה המתוקה" בילד, זה שגרם לדכאון של הכלב, כדאי לשקול כניסה קטנה, על הדרך, לבית הכנסת ולברך ברכת הגומל על כך שהיית קטין ולכן כנראה העסק הזה לא היגיע לכדי תלונה במשטרה וכתב אישום. מרבית הסיכויים שהדכאון שאתה היית מקבל ולטווח מאוד ארוך, לא היה נופל בחומרתו מזה של הכלב. והסיבה בשלה כדאי להתייחס לכך, היא הנטייה של חלק מהחברים הנכבדים כאן, ל"עצב את הפרצוף" לאותו בן בליעל מה"פוסט" הפותח. רצון אולי מובן בהתחשב בטבע האנושי, אבל כזה שמימושו יביא בקלות לנזק כזה שהגורם הראשוני להתלהטות היצרים ייראה כמו חילופי דברים מנומסים על מזג האויר ביחס.

פורסם

ברוב חוצפתך אתה מחליט שעכשיו אתה גם שוטר וחוסם נתיב כדי לא לאפשר תנועה מאיים על הנהג דורש ממנו להזדהות בפניך באיומים שלא תאפשר לו לסוע ומבצע עיכוב בלתי חוקי.

אדון יקר,

אמנם אינני שוטר תנועה. מאידך, הנהיגה הפרועה שלו ברחוב בנוי והמהירות המופרזת לה יש עדים היא מספקת לשם העמדתו לדין ללא שום קשר אם פגע או לא.

בנוסף, העבודה שניסה לדרוס אותי (לא משנה כרגע מה היתה הסיבה שחסמתי אותו) היא תקיפה בכוונה תחילה. גם כאן אני מייעץ לך לבדוק את חוקי מדינת ישראל.

אני מציע לבדוק את החוקים שוב ולראות שחובת נהג למסור פרטים באירוע שכזה.

לדבריך, גם היה פוגע ברכב חונה כאשר אני עד למקרה, לא חלה על הפושע חובה למסור את פרטיו.

אני לא מאחל לעמוד בסיטואציה הזו לעולם.

מה שכן, אני מאוד מקווה שאתה לא רפליקה של אותו חלאה ואתה במקומו כן היית עוצר ובודק מה קרה.

אם לא כך הם פני הדברים בעיניך, חוששני שאין לי שום עינין בהמשך דיון איתך.

דעתך משקפת בדיוק את המיעוט הפושע.

מענין אותי רק לשמוע מה הייתי אומר אם היה מדובר בילד שלך שרץ לכביש אחרי הכדור שלו כשאתה יושב ממול וצופה במתרחש.

מענין אם גם אז היית חושב שהנהג לא חייב לעצור.

עצוב שישנם אנשים כמוך.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

ראשית, איחולי החלמה לכלב.

אגב, זה בולדוג צרפתי או בוסטון טרייר (לא בטוח בגלל השחור לבן)?

בדיוק אתמול שמעתי תובע משטרתי בכיר במחוז מספר כמה הם והשופטים חמים על כל עבירות הבריחה למיניהן ומה הם חוטפים מהם. גם אם נהג פוגע ברכב בעבירות של נ.ב. (נזק בלבד) ולא משאיר פרטים הוא צפוי לעונשים כבדים. קל וחומר מה שקרה במקרה שלך.

seat leon 1.8 tsi DSG

פורסם

הכלב המחונך ובעליו חוצים במעבר חציה

זכות הקדימה שלהם!!

וגם אם גירסת הנהג היא שהכלב התפרץ לכביש עדיין הוא אמור לתת את פרטיו במקרה של תאונה, ואין חולק כי תאונה הייתה גם הייתה, אפילו לפי גירסת הנהג.

וכאשר יבואו למשפט נטית השופט תהיה להאמין לבעל הכלב ולא לנהג

למה?

על פי התנהלותו בזמן התאונה ואחריה. מוטיב של פושע.

אהה ובד"כ פושע בצעירותו הוא גם פושע בגיל 60 וצפונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ראשית, איחולי החלמה לכלב.

אגב, זה בולדוג צרפתי או בוסטון טרייר (לא בטוח בגלל השחור לבן)?

בדיוק אתמול שמעתי תובע משטרתי בכיר במחוז מספר כמה הם והשופטים חמים על כל עבירות הבריחה למיניהן ומה הם חוטפים מהם. גם אם נהג פוגע ברכב בעבירות של נ.ב. (נזק בלבד) ולא משאיר פרטים הוא צפוי לעונשים כבדים. קל וחומר מה שקרה במקרה שלך.

זהו אכן בולדוג צרפתי.

ובנוגע לחוק, בדקתי טוב טוב את הנושא לפני שהחלתי לפרסם אותו בפורום.

חובתו של הנהג היתה לעצור בכל מקרה ולמסור את פרטיו.

כפי שאמרתי, עונש כבד מבחינתי הוא - שילך לעבודות שירות במקום שבוא יכול להיווכח מה הנהיגה הפרועה שלו יכולה לגרום לא רק להולכים על 4 אלה גם לכאלו שהולכים על 2 ושייכים לאותו זן אליו הוא שייך.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

מצטרף לאיחולי ההחלמה וכבוד על האיפוק שהופגן.

קשה לי לחשוב על סיטוצאיה במסגרתה משהו דורס לי את הכלב ובורח ועוד בכזאת עזות מצח.

אני מקווה שלא יצטרכו להזמין ניידת בגללי.

אם זאת ידיי, כפי שנאמר קודם, בכל מצב יש לצאת לרחוב כאשר הכלב קשור ברצועה.

כן מאולף, לא מאולף זה בכלל לא משנה.

מספיק שילד נבהל ממראה של כלב (אפילו לא מזיק כמו שלך) וקופץ לכביש ונדרס חס וחלילה אתה בצרות.

אם הכלב קשור אתה כבר די מוגן.

אל תקח סיכונים ואל תעשה לעצמך הנחות.

מקווה שתמשיך ותדבוק במטרה עד שאותו אדם ישלם על מעשיו ויבין שלכל מעשה יש תוצאה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הכלב שלך ממש חמוד ואני שמח שהוא מתחיל להחלים.

לצערי יש המון חלאות מכל הגילאים. איך שאני רואה את זה, בהתחשב בנסיבות אתה התנהגת ללא דופי. אם כל האנשים היו מתנהגים כמוך, כנראה שמקרים כאלה לא היו קורים.

emotion of motion

פורסם

אתה לא צריך להתנצל על האנאלוגיה לבני אדם. הם הרבה יותר אנושיים ומכירי תודה.

לא אשכח יום אחד שבדרך לשוהם ראיתי כלבה גדולה משוטטת בצומת בית נאבאללה. לפני שתידרס הכנסתי אותה. היה ברור שהיא לא כלבת רחוב והיא מיד ליקקה אותי. בכניסה לשוהם נפנפה בזנב ונבחה. עצרתי.היא שוב ליקקה אותי ,ירדה ורצה לאורך המדרכה שברור שמוכרת לה. לא כל טרמפיסט כל כך מודה.

פורסם

כחובב חיות מושבע. כלבים בפרט אני מקווה קודם כול שלכלב באמת שלום, שהוא בריא, כמו שאמרו פה, אל תחסוך בצילומים, תוודא שבאמת אין נזקים אחרים שלא נראים לעין.

לעניין הנהג - באמת שאני בטוח שלא הייתי רגוע כמוך ומגיב כמוך ברוגע כזה, אני חושב שהייתי בודק כמה גמישות הידיים והרגליים שלו.

• תוכן חדש...