Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהגים בלי לב

500Abarth
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שסף האלימות בחברה שלנו רק עולה

ואני מתכוון דווקא למגיבים כאן שהיו משנים את פרצופו של אותו חלאה.

לא עושה אתכם טובים ממנו.

כל הכבוד לפותח השרשור .

הייתי במקום לחסום את דרכו מצלם אותו ואת מספר הרכב ומשאיר את השאר למשטרה, לאחר הגשת תלונה על פגע וברח + אי מסירת פרטים .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נתקלת בחלאת המין האנושי!

צר לי על שאלה טרם נכחדו, ומקווה שבכל זאת מדובר במעטים (ששומעים עליהם יותר מדי!)

לא רק שלא נכחדו, אלא הם מתרבים!

הבחור בן שישים, כנראה שיש לו ילדים (אולי אפילו נכדים), ההתנהגות שלו מהווה חינוך לילדיו שיתנהגו כמוהו וכך גם ילדיהם.

דור שלם של אנוכים חסרי התחשבות.

אני ממש לא רוצה לדמיין את עצמי בסיטואציה זהה, כי בסוף אני הייתי גומר בכלא (איפוק זה לא הצד החזק שלי...)

העיקר שאתה וכלבך בסדר ואשמח אם תעדכן בנושא

כבר חתמתי...

פורסם

יונתן, החלמה מהירה לברנש הקטן.

ולגבי הנהג - חלאת אדם. וגם זה בלשון המעטה. לצערנו יש יותר מידי מה"זן" הזה בארצנו, והם לא נעלמים, רק מתרבים.

זה רק מזכיר לנו היכן אנחנו חיים ומי היושבים בארצנו ה"נהדרת". פשוט חרפה שכאלה זבלי אדם יש כאן במדינה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בלי קשר למידת הדיוק של הסיפור שלך על ה"נקמה המתוקה" בילד, זה שגרם לדכאון של הכלב, כדאי לשקול כניסה קטנה, על הדרך, לבית הכנסת ולברך ברכת הגומל על כך שהיית קטין ולכן כנראה העסק הזה לא היגיע לכדי תלונה במשטרה וכתב אישום. מרבית הסיכויים שהדכאון שאתה היית מקבל ולטווח מאוד ארוך, לא היה נופל בחומרתו מזה של הכלב. .

למה לא להתפלל לישו או לוישנו, ת'ור או אללה?

סבבה לכפות אמונה דתית על אנשים...

צריך להיות מאוד זבל בשביל להתגרות בכלב עד שהוא נושך אותך.

לא עשו לי כלום כי ידעו שלא הייתי ילד אלים, למרות שהייתי חוטף מכות כל יום, בין השאר מאותו חלאה.

זה מהרגעים היחידים בחיים שלי שאני באמת יכול להגיד שנעשה צדק.

פורסם

לכל יפי הנפש החוק הוא יבש

השופט יבחן מי יצר את הסיכון

ואין ספק שמי שיצר את הסיכון הוא בעל הכלב

בזמן שהוא עצמו עמד כדי לאפשר לרכב לעבור לא נקט בכל אמצעים כדי לרסן את הכלב ולמנוע את ירידתו לכביש

בעל הכלב יצר את הסיכון ולמצער הסיכון התממש אין לו להלין אלה על עצמו

אגב זו תיהיה הגרסה המרוככת

הגרסה האגרסיבית תכלול תאור גרפי צעקות ואיומים של בעל הבולדוג תוך כדי חסימת דרכו של הנהג המבועט למראה המטורף וכלבו צועקים וקופצים לו על הרכב.

כמובן שהדוח הוטרינרי שלא מצביע על נזקים ממשיים יאושש את טענת הנהג שהוא נהג לאט ובזהירות.

פורסם

רק כדי לחדד נקודה , עניין הסיכון רלוונטי למשפט הפלילי אם יהיה כזה .

אם בעל הכלב יחליט לתבוע אותך נזיקית , תכין את הצ'קים . לבעל הכלב יש אחריות מוחלטת יש רשימה סגורה של סייגים לאחריות בעל הכלב לנזק ואף אחד מהם לא קיים כאן.

פורסם

אחרי שתאונות פגע וברח בהן נפגעים אנשים, נהיו נחלת הכלל (הרבה מקרים שדווחו לאחרונה) - אז מה זה כבר לדרוס כלב ?!

(זאת באירוניה כמובן).

מאחל רפואה שלמה להולך על ארבע ולפותח השרשור.

מי ייתן וימוצה הדין עם הנהג החוצפן.

alfa 156 2.5.

פורסם

בזמן שהוא עצמו עמד כדי לאפשר לרכב לעבור לא נקט בכל אמצעים כדי לרסן את הכלב ולמנוע את ירידתו לכביש

הגרסה האגרסיבית תכלול תאור גרפי צעקות ואיומים של בעל הבולדוג תוך כדי חסימת דרכו של הנהג המבועט למראה המטורף וכלבו צועקים וקופצים לו על הרכב.

כמובן שהדוח הוטרינרי שלא מצביע על נזקים ממשיים יאושש את טענת הנהג שהוא נהג לאט ובזהירות.

מצחיק קצת שאתה טוען שהשופט יבחן ואז בוחן בעצמך.

אתה לא שופט ולכן יש ספק גדול לגביי הכרזתך.

בנוגע לאשמה בתאונה תמיד יש שני אשמים אבל במקרה הזה הנהג אשם בדיוק כמו עובר הדרך מפני שנהג צריך לנסוע במהירות המאפשרת לו לעצור ולא לפגוע בעובר הדרך גם אם הוא כלב.

ממצאי הוטרינר לא רלוונטיים כי אינם משקפים את עוצמת הפגיעה הפחח לעומת זאת יכול לדעת.

פורסם

שמח לשמוע שהכלב בסדר. אני לא מבין איך אפשר להתעלם כך ולהמשיך לנסוע בקור רוח.

אגב, משתמע שטיילת עם הכלב ללא רצועה (אני טועה?). אם כן, כדאי להפטר מהנוהג הפסול הזה בייחוד ליד כבישים אך לא רק. בפעם הבאה הכלב עלול להיות פחות בר מזל.

פורסם

כדאי שתקרא שוב את ההודעה הראשונה שלי.

אני לא עצרתי כדי לתת לרכב לעבור, הכלב חצה ראשון ואני אחריו.

מאחר ואני גבוה יותר יכול להבחין בפושע מגיע וללכת אחורנית, הכלב כבר לא.

עיניין הרצועה הוא נכון ואני מודה שזה תחת אחריותי.

עובדה זו עדיין לא מאפשרת לחלאה הזה להמשיך בדרכו כאילו לא קרה דבר ועוד לנסות לדרוס אותי בעודי מבקש ממנו פרטים לתאונה שהוא מעורב בה.

החוק הוא באמת יבש, יכול מאוד להיות שגם אני אקבל עונש.

אבל בחברה מתוקנת, ישנם כללי אתיקה בסיסים להתנהגות, הנהג הזה לא עצר ואף ברח. (מילא שלא הסכים לתת פרטים) אבל פשוט ברח.

אני עדיין ממתין לתגובה שלך - מה היה אילולא ילד ברשותך היה רץ אחרי כדור והוא היה הנפגע.

אתה מסכים איתי שזהו איננו מצב תלוש מהמציאות ? והסתברותית , סביר שיקרה הרבה יותר מאשר כלב ירוץ לכביש?

שופט אמור לשפוט את כלל הנסיבות.

לחלק שלי בתאונה אני מודע ואף מודה.

הבעיה שהחלאה התנער והמשיך לנסוע, זוהי נקודת המחלוקת.

לא היתה כאן שום התדיינות מי אשם ומי לא.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

עובדה זו עדיין לא מאפשרת לחלאה הזה להמשיך בדרכו כאילו לא קרה דבר ועוד לנסות לדרוס אותי בעודי מבקש ממנו פרטים לתאונה שהוא מעורב בה.

בוודאי שלא.

פורסם
כדאי שתקרא שוב את ההודעה הראשונה שלי.

אני לא עצרתי כדי לתת לרכב לעבור, הכלב חצה ראשון ואני אחריו.

מאחר ואני גבוה יותר יכול להבחין בפושע מגיע וללכת אחורנית, הכלב כבר לא.

החוק הוא באמת יבש, יכול מאוד להיות שגם אני אקבל עונש.

אבל בחברה מתוקנת, ישנם כללי אתיקה בסיסים להתנהגות, הנהג הזה לא עצר ואף ברח. (מילא שלא הסכים לתת פרטים) אבל פשוט ברח.

אני עדיין ממתין לתגובה שלך - מה היה אילולא ילד ברשותך היה רץ אחרי כדור והוא היה הנפגע.

אתה מסכים איתי שזהו איננו מצב תלוש מהמציאות ? והסתברותית , סביר שיקרה הרבה יותר מאשר כלב ירוץ לכביש?

שופט אמור לשפוט את כלל הנסיבות.

לחלק שלי בתאונה אני מודע ואף מודה.

הבעיה שהחלאה התנער והמשיך לנסוע, זוהי נקודת המחלוקת.

לא היתה כאן שום התדיינות מי אשם ומי לא.

הוא יטען שהוא נמלט מאימת הבולדוג ובעליו הגבוה שרדפו אחריו עד הקניון.

השופט ישפוט רק במה שמובא בפניו וממש לא יעסוק בשאלות תאורטיות או הסתברותיות שלא קשורות לענין.

עם כל האמפתיה למקרה ,החרב המשפטית יכולה להתהפך עלייך בלי שתבין בכלל איך זה קרה לך.

שלא תתפלא שחברת ביטוח הרכב שלו עלולה לגלות פחות אמפטיה לכלב צולע ויותר אמפתיה לעובדה שהיא יכולה לגלגל את הנזק עלייך (והיא יכולה)

פורסם

ראה חבר,

אני מבין שאתה, קרוב לוודאי, משפטפטן בתחילת דרכו המנסה לנפח שרירים ולהפגין יכולת ניתוח משפטי אנליטי של המקרה.. אך אתה טועה ומטעה!

עכשיו לענייננו,

ראשית, ברצוני להסב את תשומת לבך לשגיאת התנסחות חריפה בה נפלתה: המילה "למצער" אין פירושה - "למרבה הצער" ואין שום קשר פרשני בין זו הראשונה לזו האחרונה! הפירוש הנכון של המילה למצער = לכל הפחות. תפתח מילון מידי פעם זה עלול להואיל לך..

שנית, כנראה שכשלת להבחין כי פותח הנושא לא דיבר מאומה על כוונתו להלין על נזק לרכוש או לנפש.. אלא לב ליבו של העניין סב סביב נושא ההפקרה ואי הגשת עזרה.

דבר נוסף, גם אם ברצונך להוכיח לנו עד כמה מפולפלת דעתך, אינני מוצא כי זהו הפורום הראוי להבעת דעה משפטית. לא כל שכן במקרה עצוב ונוגה כגון דא, הייתי מצפה ממך למעט חמלה אנושית והבעת הזדהות עם הצד הנפגע.

צר לי על כך שבני אדם כדוגמתך עדיין מהווים חלק מן החברה שלנו.

ולפותח הנושא, חזק ואמץ על קור הרוח שהפגנת ועל שלא איבדת עשתונותיך.

מאחל רפואה שלמה ליקיר ליבך.

המשך יום נעים

איש איש באמונתו יחיה

• תוכן חדש...