Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יקירי,השבתי לך כבר אתמול בהודעה פרטית

קיבלתי רק עכשיו... מודה לך מאד :-)

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

מצטרף פה לכל הממליצים, הייתה לי בעיה עם הנורת הגה שנדלקה פתאום, הגעתי ישירות לאורן בעקבות כל ההמלצות ואני מודה שקיבלתי שירות מדהים, מחיר טוב ובהחלט אחזור אליו בעתיד.

פורסם

גם הZX של אחותי הגיעה לידיים של האורן ויצאה לטסט ועברה אותו כמו גדולה אחרי טיפול 10 ומשאבות בלם, טוב לעבוד עם בעל מקצוע הגון וישר.

תודה על השירות והנכונות לעזור!

התענוג שמוביל אותך

פורסם

לאורן ויטלי ולרון, תודה ענקית :-D

לפני הכל הם אנשים טובים ומקצועיים ומסבירי פנים.

אני פעם ראשונה נתקל במוסך מהסוג הזה, חברה טובים ומאד מקצועיים, חייכנים עם שרות נהדר.

ברשותי שברולט אופטרה 2008, שהגיעה חבולה וכאובה :) עם נזילת מים, בלמים גמורים ועוד..

הרכב טופל, בהצלחה ובאותו יום גם עברה טסט בהצלחה.

זה היה ביקור ראשון במוסך הזה, הגעתי אליו אחרי כל ההמלצות כאן, ובהחלט ניתן לומר שכל מי שהמליץ פשוט צדק.

אין ספק שאחזור שוב, ואמשיך להמליץ.

תודה רבה אורן רון וויטלי.

תומר :-P

:smilecolr
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם:

אני רוצה להצטרף להמלצות החמות על אורן שירותי רכב.

קבעתי ליום שישי טיפול לפורד פוקוס.

הגעתי בבוקר ואורן והעובדים שלו קיבלו אותי בצורה יפה ,אורן גם נתן לי טיפים על כמה מחלות שכיחות של הפוקוס.

ויטלי העובד המסור והיסודי עבד על הרכב כאילו הרכב היה שלו.

מודה שבתחילה חששתי קצת אבל לשמחתי חששותי התבדו ושמחתי לראות מקום מקצועי ורציני עם יחס חם.

פורסם

המלצה חמה - אורן שרותי רכב

הגעתי למוסך של אורן עם ה- 406 על גרר לאור תקלה מאור נדירה ברכב זה. אורן במקצועיותו הרבה בדק שלב אחרי שלב מהקל אל הכבד ולבסוף עלה על התקלה (שבר בגל זיזים). אורן תיקן וחייב אותי בסכום הוגן (אולי אפילו נמוך מידי...) תוך כדי שהוא מפרט את כל התרחישים שיכולים לקרות מתקלה כזו.

וזה עוד לא הכל - באתי לקחת את האוטו וגיליתי שהחלון הקדמי סדוק כ- 30 ס"מ. למרות הספק אם הסדק נוצר בזמן שהות הרכב במוסך או מהגרר אורן לקח על עצמו אחריות והפנה אותי להחלפת החלון על חשבונו תוך שהוא מעורב אישית בכל שלבי התיקון עד שקיבלתי את הרכב תקין ומרוצה (בעיקר אישתי מרוצה...). האמת, אני לא מכיר הרבה בעלי מקצוע ברמה אישית כ"כ גבוהה, וזה מעבר לצד המקצועי של אורן שעלה פה רבות.

אורן - אין תחליף ליושר ולהגינות - כל הכבוד ויישר כח !!!

ממליץ בחום !!!

יובל

פורסם

מצטרף להמלצות הרבות,עשיתי טיפול קטן לרכב והשירות מדהים, דווקא עם אורן קבעתי רק את הזמן לטיפול והייתי עם 2 עובדיו שנתנו שירות מעולה,אפשר להיות ליד הרכב(לפדנטים שבינינו) ובהתחלה שניסיתי לתת לעובד את המרחב שלו הוא דווקא קרא לי לבוא,עובדים חרוצים מאוד ולא עצלנים כמו כל השאר שפגשתי,היה צריך לעלות שוב את הרכב על ליפט לבדיקה לאחר שירד והם בכיף לקחו ושמו אותו שוב.

המחיר קצת גבוה מהממוצע לטעמי אבל על איכות כנראה משלמים

Miata ND2

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גם הפעם ה206 נכנסה למוסך של אורן להחליף מספר חלקי פרונט סוררים (גומיות לציריות ומוטות מייצבים), נעשתה עבודה מצויינת ומחיר הוגן תודה!

התענוג שמוביל אותך

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום רב,

היו לי לבטים רבים לפני שקניתי את ה206cc שלי כשהגג שלה לא עובד, גם אורן אמר לי שזו החלטה אמיצה מצידי, אבל הבנתי ממנו שהבעיה לא מורכבת ולאור ההמלצות הרבות החלטתי לעשות את הטיפול אצלו. נסעתי את כל הדרך מחיפה במיוחד וזכיתי לטיפול של אנשי מקצוע מהשורה הראשונה שיודעים בדיוק איך לגשת לבעיה ולטפל בה בלי טריקים. הייתי בהלם שהעובד ביקש ממני רשות לצאת להפסקת צהריים, רק מראה על המסירות של המקום. ביליתי אצל אורן את רוב היום, העובדים שלו היו אדיבים והוא במיוחד, בדק לי כמה דברים נוספים שהטרידו אותי, הסביר לי הרבה דברים על הרכב, ושיחרר אותי עם גג נפתח וחיוך ענק, תודה רבה! אין ספק שאורן שירותי רכב זה המוסך שלי מעתה

פורסם

חברים,

אבקש להודות לפורום, שבזכות

הקריאה בו מצאתי סוף סוף מוסכניק אמין וטוב.

זה היה ברור שבמקרה הזה אני גם אכתוב המלצה חמה.

הכנסתי יונדאי I30 למוסך אחרי שקראתי פה

המלצות חמות על אורן שירותי רכב.

הרכב היה לפני טסט, היו בו כל מיני תקלות,

והוא נזקק לטיפול 65000 ק"מ.

אורן מקצוען אמיתי, מאוהב במכוניות

וחדור מטרה להוציא עוד לקוח מרוצה.

חווית שירות כזו עוד לא היתה לי.

הרכב תוקן במקצועיות, תיקנו לי דברים שבמקום אחר היו מחליפים

מנגנון שלם, והמחיר והאיכות היו פשוט מעולים.

אורן הסביר לי על כל התקלות ואף נתן לי טיפים.

הרגשתי שאפילו הרכב מרוצה (חזר נוצץ) - פשוט רמה אחרת!

אמינות זה אחד הדברים שלא מצאתי באף מוסך עד היום.

אצל אורן מצאתי הכל: אמינות, מקצועיות, סבלנות, התלהבות

ויותר מכל - בן אדם שממש כייף לעבוד איתו.

פעם ראשונה בחיי שנהניתי לשלם עבור טיפול במוסך.

אחזור לשם בוודאות ואמליץ לכל מכריי

תודה!

פורסם

לאחר שחיפשתי מוסך אמין וטוב שיהיה קרוב לביתי, מצאתי באמצעות הפורום והמלצות נוספות את אורן שירותי רכב. התקשרתי ובמהרה יצרו איתי קשר וטיפלו בי באדיבות. ויטלי קיבל את פניי והחל לטפל ברכבי, עשה לי החלפת טיימינג ותושבות, משולשים וצינורות בלמים. הוא הסביר לי באדיבות ומקצועיות על הבעיות השונות ועל הטיפולים שהוא עושה. קיבלתי מחיר הוגן, שירות נפלא, ובעיקר ראש שקט לשנים רבות הן מבחינת הטיפולים שבוצעו, והן מבחינת מציאת בית למכוניתי (פיג'ו 206 XS שנת 2004).

ממליץ בחום והמון תודה לאורן וויטלי!

גיא

• תוכן חדש...