Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מאז שראיתי את הוידאו של הבחור שקיבל דו"ח על ש"לא עצר בעצור" ותיעד זאת במצלמה התלבטתי האם לקנות מצלמה ייעודית או לא כי למי יש כוח לנתק ולחבר כל נסיעה ולשאת את זה איתך. לשמחתי לפני שבועיים קניתי סמארטפון ותהיתי אם יש אפלקציה שעושה את העבודה.

אז חיפשתי ברשת, ניסיתי כל מיני אפליקציות אנדרואיד עד שמצאתי אפלקצית ששמה Autoguard blackbox (לא מצאתי גירסא לאייפון)

כמובן שכשמה כן היא - מתעדת בוידאו את הנסיעה ברכב, רושמת מהירות, האצה, זמן, מיקום מדוייק (עם google maps) ועוד, מקליטה סאונד והכל בקליק אחד ובאיכות מצויינת. אפשר לתכנת אותה שתתחיל להקליט אוטומטית עם חיבור החשמל דרך מצת הרכב (היא מבדילה בין חיבור חשמל רגיל לחיבור למצת!! מדהים... אם מישהו יודע להסביר לי איך - אשמח).

יש גירסא חינמית וגירסא בתשלום (7 שקלים), כשההבדל העיקרי בינה ובין הגירסה בתשלום היא יכולת לעבוד ברקע בזמן שה-waze או כל אפליקציה אחרת פועלת. כמובן שמי שמעדיף את הגירסה החינמית יכול להפעיל את ה-waze ברקע וכך עדין לאפשר לautoguard לפעול.

אשתדל להעלות סרטוני וידאו שלי. עד אז - מצ"ב לינק עם וידאו של יכולות האפליקציה.

https://market.android.com/details?id=com.hovans.autoguard&hl=en

סובארו ג'אסטי 93', 2000-2010, יהי זיכרה ברוך

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה רק אני או שהבחורה מהסרטון מעורבת ביותר מדי תאונות??

נראה מעולה!

זה יכול גם להוות תחליף למצלמת ה GO PRO :wink:

יקיר.

MX-5 NC

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה רק אני או שהבחורה מהסרטון מעורבת ביותר מדי תאונות??

זה בגלל שהעינים שלה מלוכסנות והיא לא רואה את הכביש טוב:lol:

זה באמת פיתרון טוב למי שיש סמארטפון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
(היא מבדילה בין חיבור חשמל רגיל לחיבור למצת!! מדהים... אם מישהו יודע להסביר לי איך - אשמח).

דבר ראשון אחלה אפליקציה חבל שאין לאייפון. עריכה תודה GaBi_88 מוריד גם!

לדעתי המכשיר מזהה את ההטענה דרך מצית הרכב בגלל צורת חיבור הפינים בפנים, זאת אומרת כמו שהוא מזה באותה כניסה גם מטען גם חיבור לTV וכו...

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
דבר ראשון אחלה אפליקציה חבל שאין לאייפון. עריכה תודה GaBi_88 מוריד גם!

לדעתי המכשיר מזהה את ההטענה דרך מצית הרכב בגלל צורת חיבור הפינים בפנים, זאת אומרת כמו שהוא מזה באותה כניסה גם מטען גם חיבור לTV וכו...

דווקא הייתי פחות מהמר על פינים, כי פינים של מעגל טעינה הם אותם הפינים גם במטען קיר וגם במטען שקע מצת - שניהם מתחברים לאותו המעגל. אולי ישנה רגל נוספת באחד המטענים שתפקידה לקצר משהו, אבל אני הייתי מהמר יותר לכיוון צריכת הזרם מעט שונה שמתקבלת מהמצבר ברכב ומהשנאי שמחובר לשקע בקיר.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

אפשר להגיד שלום למצלמה הייעודית = שלום!!!

עד שהיא הגיעה לדואר... איזה בעסה אתך.

תודה, אתקין.:mm_yeah:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני גם חשבתי על כיוון של זרם אבל בדקתי את המטען של האייפון בבית הוא בזרם של 1A וגם של הרכב אז שללתי את זה.

נכון הטעינה בפינים קבועים אבל יש שם המון פינים.

לדוגמה יש לך פס של 15 נקודות מגעים רגל 1 + רגל 2- רגל 3 חיבור ירוק (של הUSB) רגל 4 חיבור לבן (של הUSB)

רגל 567 של האוזניות רגל 8 תשמש לסימן לוגי ברגע שיש אחד לוגי (+) המכשיר מזהה שיש טעינה ממטען של אוטו. לכן כתבתי שיש שינוי בפינים.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

עד שהיא הגיעה לדואר... איזה בעסה אתך.

ברווז יקר - אכן מתסכל ... אם לא פתחת אז אולי תוכל להשתמש בחוק של אפשרות החזרה תוך 14 ימים ולשלם רק 5% מערך המוצר.

סובארו ג'אסטי 93', 2000-2010, יהי זיכרה ברוך

• תוכן חדש...