Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלות באזעקת פיתון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש ברשותי מערכת אזעקה של סיטרואן העונה לשם "פיתון".

מפרט המערכת:

שלט משולב עם מפתח נשלף מובנה + קודנית מקושרת לאזעקה.

יחד עם זאת קיבלתי תוספות גיבוי שאינן זהות למקור והם: מפתח רגיל למצת ההנעה + שלט נוחות רגיל.

לאחר ההקדמה אגש ברשותכם לנושא:

נתקלתי בסיטואציה בלתי מובנת עם הקודנית|אזעקה ואיני יודע כיצד לפעול מולה, ועל כן הייתי שמח מאוד לקבל מכם סיוע ותדרוך.

כאשר הרכב נתון במצב דומם אחרי נסיעה, הקודנית נדרכת לאחר כדקה ואינה מגיבה ללחיצות-כמובן שכך הרכב אינו נתנע.

הפיתרון ההגיוני שמצאתי הוא לדרוך ולנטרל את מערכת האזעקה כך שהקודנית מוארת והקוד מתבקש מאליו.

מניסיון נוסף שערכתי למציאת פיתרון חלופי מצאתי שלחיצה ארוכה על מקש הS (שנמצא בשורת הלחצנים) מפעילה את התאורה ומאפשרת להקיש את הקוד (עד כה הכל טוב ויפה) אך בתום הנסיעה וסגירת הרכב לקראת פתיחת הרכב לצורך נסיעה חדשה (אפילו אחרי כמה דקות) הרכב פשוט לא נפתח באמצעות השלט הרגיל וצריך להשתמש בשלט המשולב עם המפתח שתפקידו בעצם לפתוח את הנעילה מרכזית בנפרד ורק לאחר מכן להשתמש בשלט הקטן כדי לנטרל את האזעקה...

משמע שאם אני בלי השלט הגדול אני עלול להיתקע מחוץ לרכב (אין לו מפתח שמתאים לדלתות בכלל)...

אודה מאוד לעוזרים בעניין.

פורסם

בדוק האם כאשר המערכת נדרכת באופן אוטומטי (לאחר שהשארת את הרכב מבלי להפעיל את האזעקה) - הדלתות ננעלות.

אם אינני טועה האזעקה אמנם נכנסת לפעולה אך עדיין אפשר לפתוח את הדלת.

פורסם

הדלתות לא ננעלות - רק הקודנית נחסמת ובכדי לשחרר אותה צריך ללחוץ לחיצה ממושכת על הS שבעצם משחררת את הקודנית להקשת הקוד-ואז הרכב מניע רגיל עם צליל בודד של אזעקה.

הבעייה מגיעה בסגירה ונעילה מלאה של הרכב ופתיחתו בפעם הבאה - האזעקה משמיעה צליל פתיחה אך הנעילה מרכזית לא מגיבה לאותו שלט שמפעיל את האזעקה וכך בעצם הרכב נותר נעול

• תוכן חדש...