Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט ספורט קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת המכוניות היותר מדהימות שאני זוכר מילדותי זה פיאט ספורט קופה משנת 1973-74 ,אני ממש לא רואה מכוניות כאילו שנשארו או ששופצו גם במפגשי אספנות שאני הולך לא ראיתי מהסוג הזה .

אחת המדהימות שהיו בעיני .

מישהו יכול לתת פרטים .

פורסם

רובן נעלמו או נכון יותר נרקבו למוות...

היתה לי כזו מודל 1974 (מנוע 1800).

קשה מאד למצוא להן חלקי גוף ופלסטיקה.

אני יודע על 4 שנותרו.

התאומה נטולת הגג-הספיידר הרבה יותר נפוצה,גם בארץ ובעיקר בחו"ל,חלקים זמינים יחסית.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

נכון , הרכב נדיר, ולא רק בארצנו

ישנה אחת המשופצת ברמה גבוה ביותר לחבר מועדון שלנו והיא מבקרת מדי פעם במפגשי שישי של מועדון.

יש מצב שהיא גם למכירה, שלח ה.פ. אם יש לך עניין בזה.

הנה כמה תמונות שלה:

nov18.jpg

5.jpg

12.jpg

077jh1.jpg

מועדון אלפא רומיאו ישראל (ע"ר) המועדון הרשמי לבעלי מכוניות אלפא רומיאו וחובבי המותג בישראל. נפגשים כל שבוע מאז 2003 בימי שישי, רחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה פיתוח. חפשו אותנו גם בפייסבוק!

פורסם

אחת המכוניות היותר יפות ומדהימות שהיו בתקופתן בכול פרמטר ,לדוד שלי היייתה אחת חדשה בתקופתה לבנה אני עוד זוכר במעורפל כי הייתי ממש ילד אבל עד היום מדבר ונזכר בה בערגה כמכוניות המדהימה ביותר שנהג אליה,והיו לו מכוניות יפות לתקופתן שהיה צעיר ,אחרי זה אני זוכר קנה אוודי 100 קופה ואחר כך התחתן והתברגן .

זו מכונית שחבל שלא רואים ממנה יותר ומקבלת פחות התייחסות ממה שבאמת מגיע לה ,וחבל.

פורסם

צודק צודק - חיפשתי תמונה של רכב בצבע לבן לא מצאתי .

במודלים הסופיים של הרכב שינו לו את האחורה וזה הרכב שאהבתי יותר , למיטב זכרוני כמו שהזכרתי קודם בזמנו היה לדוד שלי קודם את האודי קופה 100 ואחר כך את הפיאט ספורט קופה , איזה אוטו זה היה מדהים.

קופה אחורה.jpg

קופה אדומה.jpg

eupv eshn.jpg

פורסם

אשר לקיומה של 124 ספורט בצבע לבן הרי שבתחילה נתקלתי אחת לפני מספר שנים כשעמדה למכירה ליד מוסך טורינו,אח"כ הייתה אחת לבנה בעכו גם היא למכירה,ייתכן ומדובר באותה אחת.

נדמה לי שיש חברי מועדון מאזור חיפה והקריות שיודעים על אותה 124 ספורט לבנה והאם נמכרה בסופו של דבר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...