Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה 1.4 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מזמן הזמנתי את הקליאו 1.2 ידנית, עדיין לא קיבלתי אותה ויש לי אפשרות לבטל.

לאחר חיפושים ברשת עלה לי הרעיון לבדוק את הקורסה 1.4 ליטר ידנית בתוספת מחיר צנועה יחסית, משהו כמו 7000 ש"ח יותר מהקליאו. מה אתם אומרים על הרכב הזה? יש למישהו ניסיון איתו? מה אתם הייתם לוקחים?

האם יש חלופות אחרות(סופר מיני) ראויות במחירים דומים?

יש לציין שביום שלישי יש לי נסיעת מבחן עליו.

תודה רבה.

פורסם

כשחיפשתי רכב לא מזמן, יצא לי לשבת בקורסה ובקליאו, בקורסה הרגשתי הרבה יותר טוב וגם כל העיצוב בפנים הרבה יותר מודרני לדעתי מהקליאו. לגבי הנסיעה עצמה, אין לי מושג.

לגבי סופר מיני נוספות - עשיתי נסיעת מבחן על הניסן מיקרה הידנית (71K אם יש לך מועדון "חבר") ומאוד מאוד התאכזבתי. העברת ההילוכים במוט היא לא חלקה והזכירה לי נסיעה בפיאט אונו 88, אין מנגנון hill hold ואפילו ידית ההילוכים עצמה נראית זוועה. עם זאת, רמת הגימור לא רעה וזהה לגירסה האוטומטית הזולה יותר.

אומרים דברים טובים על פאביה ידנית, אולי שווה לך גם לבדוק את האופציה הזאת (אם היא עדיין במחיר 69K). אני לא עשיתי נסיעת מבחן אבל ישבתי בה בסוכנות והרגשתי שהגימור זול, לא התחברתי בקיצור.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

אני לא טועה בסכומים, יש לי הנחה דרך חבר ולכן אני יכול לקבל את הרכב על הכביש בכ-78000 ש"ח לעומת כ70000 שתעלה לי הקליאו.

מה אתה יכול לספר על הרכב? האם הרכב בגרסתו הידנית? איך האיכות נסיעה שלו, המנוע, צריכת הדלק וכו'?

ואם נתקלת באיזושהן בעיות עם היבואן?

פורסם

הקורסה הידנית בחבר עולה היום 76,500 כולל קודן, מרימי שמשות וחיישנים.

מחיר טוב לכל הדעות.

אני חושב שזו אופציה עדיפה על הרנו קליאו. הקורסה מגיעה עם מנוע 1.4 100 כ"ס.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

VW קראתי את ההתרשמות שלך מהרכב. נשמע סה"כ קנייה מעולה.

אני לא מבין את השטויות שחלק מהאנשים כתבו שם על הפח והח"ח, אבל שטויות לא נעלה את זה שוב, רק נאמר שזה לא שיקול רציני בעת קניית רכב.

איך הצריכת דלק מאז סיום ההרצה? האם הרכב שקט בנסיעה בבינעירוני?

אותי מה שמפחיד גם ברנו וגם באופל זאת הירידת ערך והסחירות שלהן בתור משומשות.

פורסם

לגבי סחירות אי אפשר לנבא מה יהיה ,

הרכב שקט ביותר בנוי טוב אין קרקושים הכול מוצק ובמקום ,

צריכת הדלק כרגע שהרכב עומד על 1200 KM עומד על 1 ל14-15 ,אני בטוח שבקליאו הצריכה טובה יותר

אבל יש לה מנוע מעולה 100 כ"ס לא יצא לי עדיין להרגיש חוסר כוח ,

מה שכן מורגש בקליאו מאד .

דבר נוסף וחשוב אין צורך לבחוש כל הזמן בידית ההילוכים אין בעיה להעביר לחמישי ב 60 קמ"ש לחיצה והרכב עף .

פורסם
לגבי סחירות אי אפשר לנבא מה יהיה ,

הרכב שקט ביותר בנוי טוב אין קרקושים הכול מוצק ובמקום ,

צריכת הדלק כרגע שהרכב עומד על 1200 KM עומד על 1 ל14-15 ,אני בטוח שבקליאו הצריכה טובה יותר

אבל יש לה מנוע מעולה 100 כ"ס לא יצא לי עדיין להרגיש חוסר כוח ,

מה שכן מורגש בקליאו מאד .

דבר נוסף וחשוב אין צורך לבחוש כל הזמן בידית ההילוכים אין בעיה להעביר לחמישי ב 60 קמ"ש לחיצה והרכב עף .

מעולם הסחירות של אופל לא היתה טובה .

נכון לכעת לא נראה שיש הצפה שלהם בשוק .

לגבי טיב הרכב ,חבל"ז ,זה רכב מרשים טכנולוגית .

פורסם
מעולם הסחירות של אופל לא היתה טובה .

נכון לכעת לא נראה שיש הצפה שלהם בשוק .

לגבי טיב הרכב ,חבל"ז ,זה רכב מרשים טכנולוגית .

דווקא המכירות שלהם בעלייה מתמדת מאז היבואן החדש ,

לגבי הסחירות אני אישית מעדיף שלא תהייה הצפה של השוק ,

ברכב לפעמים קל יותר למכור

רכב שנדיר יותר ופחות מוצף בשוק .

רואים הרבה מאד קורסה על הכביש פחות את האסטרה .

פורסם

אתה קונה בזול ומוכר בזול, אין בכך שום פסול.

כעקרון אני לא ממליץ לחבריי לרכוש אופל בגלל שהשוק שלהם לא קיים (עם כל הכבוד ל"חדירה" לשוק, זה ציי רכב וליסינג ולא שוק פרטי) אני די שמוכנע שיותר גרוע משוק היד שנייה שלהם היום לא יכול להיות, אבל מכאן ועד סחירות, הדרך רחוקה.

אף אחד לא מבטיח ששלמה עדיין יהיו היבואנים שלהם בכלל בעוד 3-5 שנים כשתרצה למכור את הרכב.

לכן אני ממליץ להמשיך ולתהייחס לשוק של אופל כפי שהוא היום ולא לנסות לנבא לכאן או לכאן. משמע- אתה קונה רכב עם שוק רע.

אבל ויש אבל גדול, במחיר שאתה מציין, בעיניי זו קניה מצוינת ושווה את הפרמיה בהפרש מהקליאו. הן באיכות החומר והן במנוע.

פורסם

גל,זה לא שהקליאו רכב עם שוק חזק,לדעתי שווה,אתה מקבל הרכב הרבה יותר חזק.ועם צריכה די זהה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה קונה בזול ומוכר בזול, אין בכך שום פסול.

כעקרון אני לא ממליץ לחבריי לרכוש אופל בגלל שהשוק שלהם לא קיים (עם כל הכבוד ל"חדירה" לשוק, זה ציי רכב וליסינג ולא שוק פרטי) אני די שמוכנע שיותר גרוע משוק היד שנייה שלהם היום לא יכול להיות, אבל מכאן ועד סחירות, הדרך רחוקה.

אף אחד לא מבטיח ששלמה עדיין יהיו היבואנים שלהם בכלל בעוד 3-5 שנים כשתרצה למכור את הרכב.

לכן אני ממליץ להמשיך ולתהייחס לשוק של אופל כפי שהוא היום ולא לנסות לנבא לכאן או לכאן. משמע- אתה קונה רכב עם שוק רע.

אבל ויש אבל גדול, במחיר שאתה מציין, בעיניי זו קניה מצוינת ושווה את הפרמיה בהפרש מהקליאו. הן באיכות החומר והן במנוע.

תחשוב היום מה זה סחירות ?

סחירות לרכב אמורה להתבטא במכירת הרכב מהר ומחיר מחירון או קרוב אליו ,

איזה רכב כזה אתה מכיר היום ? אפילו לא אחד !

סקודה מוצף ,קליאו כיד המלך ,מאזדה 2 כמו זבל ,יונדאים תבחר רק צבע ,פולו מפה עד הודעה חדשה

יד 2 מוצפת בכול הרכבים שים לב גם לכמה זמן כול מודעה מפורסמת וכמה מהם הנם סחורים ליסינג\השכרה

מאד קשה היום עם כל רכב למכור כיד שנייה .

(ב4 שנים האחרונות מכרתי 2 רכבים עם שנתיים על הכביש ועד 10K ק"מ ועשו לי את המוות הרכבים עדיין היו עם שקיות .)

אבל אם כבר למכור כיד 2 עדיף למכור דווקא רכב שהשוק לא מוצף בו .

פורסם

לא יודע כמה זה נכון, לי הייתה מאזדה 6 פרטית עד לפני כשנתיים ומכרתי אותה במחיר מחירון. הרכב היה שמור ומטופל.

עכשיו מזה כשנתיים יש לי שברולט מאליבו באמת חדשה ופרסמתי אותה וכלום, אולי 2 טלפונים של אנשים לא רציניים.

עדיין המכוניות היפניות למיניהם נמכרות כשהן פרטיות בקלות רבה יותר.

פורסם
תחשוב היום מה זה סחירות ?

סחירות לרכב אמורה להתבטא במכירת הרכב מהר ומחיר מחירון או קרוב אליו ,

איזה רכב כזה אתה מכיר היום ? אפילו לא אחד !

סקודה מוצף ,קליאו כיד המלך ,מאזדה 2 כמו זבל ,יונדאים תבחר רק צבע ,פולו מפה עד הודעה חדשה

יד 2 מוצפת בכול הרכבים שים לב גם לכמה זמן כול מודעה מפורסמת וכמה מהם הנם סחורים ליסינג\השכרה

מאד קשה היום עם כל רכב למכור כיד שנייה .

(ב4 שנים האחרונות מכרתי 2 רכבים עם שנתיים על הכביש ועד 10K ק"מ ועשו לי את המוות הרכבים עדיין היו עם שקיות .)

אבל אם כבר למכור כיד 2 עדיף למכור דווקא רכב שהשוק לא מוצף בו .

אתה צודק ,אבל לא אופל .

היה מי שחיסל אותו בארץ ,עדיין נותרו כמה מחסלים ,כמו מוסך מסויים של UMI ששערותינו תסתמרנה למשמע פעלוליו .

הרכב עצמו ,ליגה לאומית ,למי שבאמת חווה בחייו אופל מהי .

• תוכן חדש...