Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל לרשום את הרכב כאספנות תצטרך לחכות בסך הכל עד ה-1.1.2012.

לפני שאתה קובע את גורלו של הרכב הייתי מתייעץ עם בעל מקצוע ומבקש הצעות מחיר לשיקום הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1000 שקל מחיר לא רע.. לקנות ולפרק אותו זה חבל.. מודל 82 יכנס ב1.1.12 לאספנות אז זאת לא כל כך בעיה! לדעתי אם לא כל כך בא לך על הרכב תיתן קצת פרטים אולי זה יעניין מישהו אחר.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

לקחת את הרכב אני כמעט בטוח לוקח

מה אעשה איתו זה מה שאני מתלבט

יש לי גיס שהוא פחח רכב

הוא אמר לי שזה המון עבודה וזה נע בין 2000 ל-3000 שקלים רק השיפוץ של הבגאז'

אם כבר נכנסים לשיפוץ כזה יש עוד חלודות שמצריכות שיפוץ

ועל הדרך צריך לצבוע את כול הרכב

כי הרכב צריך צביעה מחדש

פורסם

אם אתה מחפש רכב ישן בלי חלודה עדיף שלא תחפש. בעיקר אם זה רכב שעמד בהזנחה אז המצב גרוע יותר. כל הכיף זה לשפץ, אם אתה מחפש רכב משופץ זה כבר משהו אחר.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

לגבי סטאטוס אספנות - כבר הבנת ממה שכתבו מעלי.

לגבי החורים בבגז' - אם זה כל הסיפור של הפחחות ברכב, זה לא כזה עניין גדול. חפש פחח זול יותר.

בכל אופן זכור שרכב מהשנתונים האלה יעלו לך הרבה, לא חשוב אם הוא לפני שיפוץ או אחריו. ואני מבטיח לך שגם יעלה הרבה יותר ממה שתכננת (וכך גם יגיד לך כל אספן).חבל להשחית (להשחיט) כזה רכב, אם הוא באמת כמו שתיארת אותו, על חלקים.

הדבר הכי הוגן בעיני לעשות - אם באמת יש לך פינה חמה בלב לרכב הזה - הוא או לשפץ אותו או לתת למישהו אחר הזדמנות לקחת אותו ולהחזיר אותו לחיים טובים. אם יתברר שאף אחד לא רוצה בו כמו שהוא, אז תוכל בלב שקט להפוך אותו למחסן חלפים.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

קודם כל שנת 82 תהיה אספנות בעוד פחות מחודשיים וחצי ככה שזה לא נורא בכלל.

אני לא הייתי נבהל ממצב הפח (כמובן שצריך לראות בעין ולא רק על סמך הכתוב) כי לדעתי יש יחידות מוכנות שניתן להזמין או לשחזר חתיכה מתאימה מפח.

לדעתי חבל להפוך רכב כזה, שלפי התיאור שלך הוא שמור מאוד, לרכב תורם, מה גם שמחיר הרכישה שלך הוא זניח לחלוטין.

אם תעלה תמונות אולי אחשוב אחרת על מצב הפח אבל בסה"כ ברזל ניתן לחתוך ולרתך חדש.

כפי שכתבתי כאן כבר, אם תחליט שאינך מעוניין בפרוייקט אשמח לקבל פרטים על הרכב מכיוון שזמן רב רציתי לשחזר גולף דור 1.

בכול מקרה בהצלחה.

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

אין לי מושג על איזה הוצאות תכננת בהשמשת הרכב אבל אתה חייב לצפות שברכב כזה מהשנתון הזה יהיו הפתעות כמו כן יש לא מעט דברים הלא נראים לעין ומספיק שאחד מפתחי הניקוז ברצפת הרכב היה סתום אז כבר יהיה לך גם רקבון ברצפה בתא הנוסעים ועוד.

בכל מקרה נשמע שהרכב במצב לא רע אבל לפני שאתה רוכש אותו תסגר מה בא לך לעשות איתו ועד כמה בא לך לעשות זאת.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

פח תחתון של תא מטען הכי קל להחליף, הולכים למשחטה וחותכים כמעט מכל רכב מודרני את רצפת תא המטען עם האמבטיה לגלגל ספייר ומעבירים לגולף בהתאמה קלה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

גם אם מדובר בשנת 82, ואם אתה אומר שמצבו הכללי החיצוני של הרכב סביר פרט לרצפת תא המטען, ובהתחשב ב1000 שקל ש"חסכת" בקנייה- אני מצטרף לקודמיי ואומר לך שכדאי לך לקנות את הרכב במטרה להשמיש אותו.

אין הרבה רכבים כאלה היום- מדבריך נשמע ששווה להשקיע ברכב הזה כדי לקבל בונבוניירה.

אה, ותן תמונה אחת, בחייאת!!

:wink:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בד"כ מה שקורה זה שתעלות ניקוז המים מתמלאות עלים ולכלוך עם השנים ואז מים עומדים בתעלה אוכלים את הפח ומתחילים לחלחל לבגאז , תופעה מאוד מוכרת בגולף וזאת בנוסף לחלודה בתעלות בגג ובשתי פינות התחתונות של החלון.

אם אכן יש לך חלודה בפינות החלון אתה חייב לפרק את השמשה ולסדר את זה כי החלודה בנתה לחץ על השמשה ובמידה ותתחיל לסוע עם הרכב השמשה בסופו של דבר תסדק.

פורסם

ואני חשבתי שאני ממולח פה ובסוף הצלחתם לסגור ב1000 שקל , כמו שאמרו לפניי קודם כל תסגור את העיסקה ותיקח את האוטו - יד ראשונה לרכב כזה בלי להתחשב האם הק"מ אמיתי או לא זה ערך מוסף ענק . להפסיד כסף גם במידה ותחליט למכור אותו עוד חודשיים וגם עם תכניס את הוצאות הגרירה והריבית הבנקאית לא תפסיד . זה רכב אספנות מיוחד שרק ילך וישתבח ותזכור שאף אחד לא מסיים פרוייקט שיפוץ בחודשיים , תשפץ ותסדר אותו לאט ובקצב שאתה יכול להרשות לעצמך וברמה שתהיה מסופק בסופו של דבר מהתוצאה הסופית שתתקבל ,לא מקבלים תשואות מחמאות סיפוק מהתבוננות ונחת מהתוצאה בגלל מהירות השיפוץ את הקופונים מקבלים לאיכות השיפוץ ורמתו , למהירות מקבלים כפיים בפורום אחר. תיקח את הזמן תעשה בקצב שאתה יכול להרשות לעצמך במידה ורוצה להכנס לזה ותקבל רכב מדהים

פורסם

ד"א למיטב זכרוני ל MK1 1100 הספידומטר היה עד 99999 אלף כך ש50 אלף המוצגים יכולים להיות גם 150 וגם 250 אלף קמ

150 אלף קמ זה פחות או יותר סוף חייו של המנוע הזה.

פורסם
ואני חשבתי שאני ממולח פה ובסוף הצלחתם לסגור ב1000 שקל , כמו שאמרו לפניי קודם כל תסגור את העיסקה ותיקח את האוטו - יד ראשונה לרכב כזה בלי להתחשב האם הק"מ אמיתי או לא זה ערך מוסף ענק . להפסיד כסף גם במידה ותחליט למכור אותו עוד חודשיים וגם עם תכניס את הוצאות הגרירה והריבית הבנקאית לא תפסיד . זה רכב אספנות מיוחד שרק ילך וישתבח ותזכור שאף אחד לא מסיים פרוייקט שיפוץ בחודשיים , תשפץ ותסדר אותו לאט ובקצב שאתה יכול להרשות לעצמך וברמה שתהיה מסופק בסופו של דבר מהתוצאה הסופית שתתקבל ,לא מקבלים תשואות מחמאות סיפוק מהתבוננות ונחת מהתוצאה בגלל מהירות השיפוץ את הקופונים מקבלים לאיכות השיפוץ ורמתו , למהירות מקבלים כפיים בפורום אחר. תיקח את הזמן תעשה בקצב שאתה יכול להרשות לעצמך במידה ורוצה להכנס לזה ותקבל רכב מדהים

אני מצטער שנראה כאילו אני נטפל אליך אבל אני פשוט מנסה להבין מה מיוחד כל כך ברכב הזה ששווה להשקיע מן הסתם ים של זמן וכסף. מחיר הקנייה עשוי להטעות, בפועל הוא חסר משמעות. סביר מאוד להניח שהרכב לא הגיע לאן שהגיע בנסיעה מהסוכנות. סביר יותר להניח שתקלה משמעותית העמידה אותו שם. עצם העובדה שהרכב יד ראשונה, תצדיק מן בסתם עבודת שיקום איכותית יותר. פחחות סבירה פלוס, לרכב שעמד שנים, תעלה מעל לעשרת אלפים ש"ח. בפחות מזה תקבל עבודה פחות מסבירה. עדיין לא הגענו לצד המכני וכבר אנחנו הרבה מעבר לתקציב של הבחור שאחד משאלותיו הראשונות הייתה האם שווה להוציא 2000 ש"ח לקניית הרכב...

ובוא נניח שהחלום שרובינו חלמנו, לקנות רכב אספנות ראשון ולהביא אותו למצב תצוגה יתפוגג באיזה שלב, אתה מאמין שימצא קונה שישלם את המחיר שהושקע ברכב עד להתפוגגות החלום? בתור רכב ראשון הייתי מייעץ לבחור להיכנס לפרופורציות לא לקפוץ מעל לפופיק ולא להגרר אחרי העצות שהחברים משמיעים. אין לך מושג למה אתה חושב שאתה נכנס. גם לי יש עצה שאתה יכול להתעלם ממנה. רוצה רכב אספנות, חפש רכב נוסע. שלם קצת יותר ותלמד להכיר את היתרונות, החסרונות והעיקר העלויות של החזקת רכב אספנות ואחרי שתפנים, חפש מציאות.

הכל נכתב ברוח טובה ובמטרה לשים דברים בפרופורציות ולא על מנת לרפות את ידיך.

רונן

ארז רונן

פורסם

תודה רבה רונן

זו בדיוק התשובה שציפיתי לקבל

שלא תחשוב שאני פזיז כי אם הייתי האוטו היה אצלי בחנייה מזמן

אני גם רואה קדימה את המצב של הרכב וכמו שכבר כתבתי שיש לי גיס שהוא פחח

והצעת המחיר שקיבלתי ממנו (מחיר משפחה) היה לא פחות מעשרייה רק לפחחות וצבע כול האוטו כולל רצפת הבגאז'

לגבי המצב המיכני הבחור המכובד אמר לי שהרכב נסע מעולה וללא תקלות לפני שהועמד

הסיבה הייתה שהאדון טס לחול לשנה וכשחזר התעצל לטפל ברכב וכך הוא עומד בערך משנת 2004

אבל בכול זאת יש השקעה של לפחות בין 2000 ל-3000 שקלים במקרה הטוב על הצד המיכני

לא משנה מה מצב הרכב אבל דרושה השקעה כספית גבוהה מידי לרכב אספנות ראשון

בכול אופן אני כרגע חושב ומחפש קנייה של גולף כזו נוסעת במחיר טוב

ובכול אופן אני אקנה את הגולף מהאדון ונחליט מה נעשה איתה

ותודה כמובן לכול המגיבים!

דרך אגב אשמח לקבל מחירים של טסטים (זה כול חצי שנה טסט?)

ומחירים של ביטוחים (זה מצריך ביטוח חובה וצד ג'?)

האם כול המחירים זהים לכול רכבי האספנות?

• תוכן חדש...