Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתלבט בבחירת רכב.

הצרכים הם:

רכב משפחתי מרווח(2 מבוגרים ו- 2 כסאות תינוק),שיהיה חסכוני בדלק,אמין ואחזקה שוטפת זולה.

התקציב נע באיזור 25K+-

המועמדים:

רנו מגאן 2 שנת 2005-2006

רנו סינק שנת 2002-2003

פורד פוקוס שנת 2002-2003

סוזוקי ליאנה שנת 2002

אשמח לשמוע את עצתכם לגביי הדגמים ולמה כדאי או לא.

תודה

פורסם

המגאן תהיה חדשה יותר מהאחרות והיא גם הכי מרווחת ונוחה.

בנקודות השלילה שלה יש גיר אוטומטי רגיש (בגלל זה, בגלל צריכת דלק עדיפה ובגלל שאני אוהב גירים ידניים קניתי דווקא אותה בזמנו) וטיפולים לא הכי זולים אבל זה לא נורא בגלל שהטיפול הוא אחת ל 30,000 ק"מ. היא רגישה לטיפול חאפרי ולכן העדף.לא יוצאת ליסינג ורצוי מטופלת במורשה.

היא גם הכי בטיחותי ואם תמצא את הגירסה המאובזרת היא גם הכי מאובזרצ.

מה שכן, נראה לי שתאלץ למתוח טיפה את התקציב בשביל רכב טוב.

שווה לבדוק גם c4 אם נכנסת בתקציב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למרבה הצער, למרות המרווח הפנימי, הנוחות, הבטיחות והידידותיות למשפחה, תוציא מהמשוואה את הרנו מגאן וסניק. הן פשוט לא אמינות מספיק בשביל לתת לך שקט נפשי, וגם לא ממש זולות לאחזקה.

סוזוקי ליאנה תיתן תמורה טובה לכסף, למרות שאינה מאד מאובזרת או נוחה. אופציות נוספות: מאזדה פרמאסי - היא קצת מעל לתקציב שלך, אבל שווה לבדוק.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

בגלל זה כתבתי אחת מטופלת כצו שצריך.

מנסיוני ומניסיון של כמה מפעךים באיזורי מי שטיפל לפי הספר נהנה מרכב אמין וטוב (ויש היסטוריה מלאה שמוכיחה את זה).

פורסם

הליאנה תתן לך את מבוקשך - רכב מרווח ואמין, בשני תנאים - שתקנה את דגם 4 הדלתות וכמובן שתמצא אקזמפלאר טוב. דגם 5 הדלתות הוא בעל תא מטען קצת קטן לצרכיך, בהנחה שאתה זקוק ל-2 עגלות תינוק. רק תביא בחשבון שמדובר ברכב עם תגובה איטית, כלומר תאוצה קצת חלשה, אבל ללא מחסור בכוח בעליות, ועם תיבת הילוכים שמגיבה נכון.

רכב נוסף ששוה בדיקה הוא קורולה, אמנם מדגם קצת יותר ישן אבל נהנה מאמינות מופלגת. כמובן, שוב, בתנאי שתמצא רכב במצב סביר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאוד מפתה לקנות את המגאן,נראה שיש בה הכל ובמחיר זול רכב יחסית חדש.

אני רואה שהדעות לגביה מאוד חלוקות.

אולי עדיף לקחת יונדאי אקסנט באותו שנתון(05)?

בהשוואה בין האקסנט למגאן נראה שהמגאן עדיפה מכל הבחינות(מרווח פנימי,צריכת דלק,בטיחות)?

פורסם

אני לא הייתי לוקח מגאן מפני שרכב זה מאוד רגיש להזנחה,לכן הייתי מציע ניסן אלמרה2002-2004 ייכנס לך בתקציב רכב הרבה יותר אמין וזול להחזרה אמנם פחות נוח ומרווח וביצועיו יורדים משל הרנו אך הוא אמין הרבה יותר.

אני הייתי ממליץ על הדגם של ה1.5 עם צריכת דלק של 1ל13 משולבת עם אמינות מופתית זו הבחירה החכמה ביותר.

פורסם

המגאן לא רגישה להזנחה אלא מאוד רגישה להזנחה ולטיפול לא לפי הוראות היצרן. אם תמצא אחת מטופלת לפי הספר ועם היסטוריה מלאה שמראה גם שאין מחלות כרוניות אז תהנה מרכב מעולה במחיר מצחיק ועם עלות ביטוח מצחיקה כבונוס.

פורסם

טוב, עם כל היתרונות שנראים ברנו ושהוא נשמע אוטו מפנק,

לא בא לי להכנס להרפתקאות מיותרות.

מכיוון שאני מחפש משהו פשוט אך מרווח וזול לאחזקה חשבתי על יונדאי אקסנט(04-05)?

כדאי? שמעתי שהיא צורכת הרבה דלק.

• תוכן חדש...