Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח,

אני מחפש רכב אוטומטי קטן בעיקר לנסיעות לעבודה וחזרה (כחצי שעה לכל כיוון) באזור ה-15,000 ש"ח.

ההתלבטות בין הסטארלט עם מנוע של 1300 סמ"ק (75 כ"ס) מהשנים 97-98 לבין סיריון שהיא עם מנוע של 1000 סמ"ק (כ-54 כ"ס) אבל משנתון יותר מאוחר - 2000-2001.

השיקולים הם בעיקר אמינות, תחזוקה זולה ושהאוטו לא יהיה חלש מידי.

(אם יש הצעה לרכבים אמינים אחרים מאלה שהזכרתי באותו תקציב אשמח לשמוע)

אודה לעוזרים בהתלבטות.

פורסם

תוותר על סיריון עם מנוע 1000 סמ"ק.

הרכב כן חלש, המנועים האלה "נגמרים" יחסית מהר ורוב הרכבים האלה היו בעבר בהשכרה.

אלטרנטיבה לטויוטה יכולה להיות שרייד 1300 סמ"ק או סיריון 1300 סמ"ק.

ואני הייתי בוחר בדייהטסו בגלל זמינות חלפים יותר טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הסטארלט- היה לי אותה בגרסא הידנית, לא חסכונית במיוחד(1 ל-13 רוב הנסיעות בינעירוני) ככה שבאוטומטית אני מאמין שזה יהיה 1 ל-11 בערך. כשאני קיבלתי את הרכב הוא היה די מוזנח ובהתאם לרכב מוזנח גרם לי לבעיות בלי סוף, כול שכן שהוא נחשב לדי נדיר ככה שחלפים אין לו יותר מדי.

הדייהטסו- אין לי אישית נסיון איתה, אבל השילוב בין מנוע 1 ליטר מיושן+גיר אוטומט לא מבשר טובות מבחינת ביצועים, בלשון המעטה..

כמו כן שמעתי לא מעט על מנועים כאלה ששבקו חיים מוקדם מהצפוי.

לפי דעתי אם אתה מעוניין ברכב אוטומטי שיהיה גם חסכוני בדלק וגם לא עגלה יחסית, אתה צריך לחסוך יותר.

אם אין לך אפשרות לחסוך,אבל בדלק אתה מוכן להתפשר, אז אתה כבר עולה לקטוגריית המשפחתיות ששם יש כבר בחירה יותר נורמלית.

פורסם

מצטרף להמלצה של ולד לגבי השרייד,כמו כן תבדוק גם אפשרויות כמו יונדאי אקסנט,וספייס למרות קצת קשה למצוא שמורה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה מוכן להתפשר על ידני. (שברולט ספארק)

ישנה אפשרות מימון שהציעו לי בזמנו בלי יותר מדיי לבקש K15 מראש וכל חודש 500 שקל בערך

ובסוף אפשר להתגלגל לחדש.

בגדול רכב שתפור על הצרכים שציינתה פה.

לצורך העניין אני עמדתי לרכוש את הספארק וביום שקבעתי לעצמי ללכת לסוכנות לבצע רכישה סקודה יצאו במבצע של ה70K על הפאביה.

עשיתי אחורה פנה וקניתי פאביהת ידנית גם כן. ממש לא סיפור לנהוג על ידני. לא מטריד או גורע מחווית השימוש ברכב.

בהצלחה,

טל

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

• תוכן חדש...