Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה לי טלוויזית LED ולא LCD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע סיבות למה כדאי ( אם בכלל ) לי לשלם קצת יותר ולרכוש טלוויזית LED ?

הכיוון הוא מסך בגודל 42 אינץ' .

יש רעיונות . המלצות לגבי דגמים \ יצרנים ?

התקציב הוא סביב ה 3.5K

תודה ולילה טוב

פורסם

בהנחה ואתה לא מתכון ל OLED אלא לתאורת LED אחורית, ההבדל הוא בעיקר בעובי המסך ובתאורה אחידה יותר מאשר תאורת פלורוסנט רגילה.

מעבר לכך מדובר ב LCD לכל דבר וענין.

פורסם

ל LED יש יתרון בצריכת החשמל.

כמו כן, LED הם בדר"כ פנלים חדישים יותר שיש בהם גם יתרון איכותי מסויים (לא מחייב).

אבל השוס הגדול זה העובי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כמו שכתבו, ההבדלים מסתכמים בצריכת חשמל יותר חסכונית, עוצמת הארה הרבה יותר טובה (יכולת להגיע ליחסי ניגודיות שפעם היה נחשב הזוי, אחד למיליון ואפילו פי כמה), אפשרות לצמצום עובי המסך עוד יותר דק וזמן חיים יותר ארוך.

ומחזק את עניין הלד זה בעצם LCD לכל דבר, השוני הוא בטכנולגית הארה. (בהנחה שאתה לא מדבר על OLED)

פורסם

אז בואו נסבך את העניין, אם הטלויזיה משמשת (אוי לבושה), בעיקר לצפות בטלויזיה, לא בלו-ריי, לא PS3-HD ולא שום אפליקציות מסובכות כאלה, כולה לצפות בשידורי הלוין וב DVD (אולי HD) אז למה לא פלזמה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כנראה שלSD באמת עדיף פלזמה.

אבל מי רואה SD? אחרי שתתחיל לראות סרטים ב BR לא תוכל לחזור לראות סרטים מ DVD פשוט.

העולם שייך לHD תוך שנתים שלוש לא יהיה SD.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
כנראה שלSD באמת עדיף פלזמה.

אבל מי רואה SD? אחרי שתתחיל לראות סרטים ב BR לא תוכל לחזור לראות סרטים מ DVD פשוט.

העולם שייך לHD תוך שנתים שלוש לא יהיה SD.

אמן כן יהי רצון.

בינתיים אנחנו במזרח התיכון, עם YES ו-NOT. וכנראה זה כולל SD לעוד הרבה זמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קצב התפתחות הטכנולוגיה של הסרטים והמכשירים הוא כזה שעוד שנתיים שלוש, יתכן ויצחקו עליך, "מי רואה BR?" :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז בא נפשט את העניין

כנס לאולם תצוגה שמכבד את עצמו כמו אלמ הרצליה ותראה. בידיוק את ההבדל בין המסכים

אגב אתה בקלות תשים לב ש פלאזמה בניגוד למה שכולם אומרים רואים הכי גרוע

ואם תלך לשם בשעות אחהצ המאוחרות אתה גם תראה שעם אור חזק בחלל בצפיה לא רואים בפלזמה כלום לעומת led , וזה גם מנוגד לכך שאומרים שפלזמות סלחניות בסלון מואר

בקיצור פלאזמות ו lcd רגיל מקומם כבר לא בימינו, אין עתיד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא יודע למה אתם דבקים בכך ש"פלאזמה רק לשידורי SD ולא HD", פלזמה נותנת איכות צפייה יותר טובה גם ב-SD וגם ב-HD בהשוואה לכל LCD שיש בשוק.

לי יש בבית LCD של פיליפס מהסדרה הכי גבוהה (9) בגודל 51 אינץ' והיא נותנת איכות צפייה נמוכה לפחות ב-50% מהפלזמה 50' (פיוניר) של חבר שלי.

ההבדלים באיכות ברורים בכל מצב צפייה בין אם כבלים, כבלים HD, פלייסטיישן, DVD ו-BR עד כדי כך שעכשיו שהוא רוצה לקנות טלויזיה גדולה יותר ביקשתי שיעדכן אותי כשהוא מחליף כי אני רוצה לקנות את שלו.

הבעיה היחידה שהיתה לפלזמות זה שהן יותר יקרות לייצור וזה די הפיל אותן כי עבור המשתמש הממוצע LCD בהחלט עושה את העבודה, מעבר לזה לפלזמות יש שלא נעים לצפות בהן כאשר יש חדר מואר מדי או מקור אור כלשהו מול המסך כי המסך קריסטלי והכל משתקף דרכו (בניגוד לרוב מסכי ה-LCD שהינם מט ולכן נוחים יותר לצפייה בחדר מואר).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שלא נדבר על היחסי ניגודיות המאוד מאוד גבוהים שמתקבלים בטלויזיות LED יחסית פשוטות. (שחור עמוק יותר, היחס בין הנקודה הבהירה ביותר לנקודה הכהה ביותר)

אגב, היום ללכת לחנות לראות את ההבדלים בין המסכים זה לא אמין, שמעתי לא פעם על משחקים בהגדרות להבלטה של מסכים מסויימים. קח לתשומת ליבך..

פורסם

בגלל זה ציינתי את אלמ הרצליה שהם מוכרים רק פנסוניק וסמסונג ושם ספציפית המסכים כולם מכוונים לצפיה מיטבית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קניתי לפני כמה שבועות lg lcd.

כמה שטויות שיש בטלביזיות האלה.

תבדוק אם יש יציאות שמתאימות למערכת שלך כי לי אין. לטלביזיה יש רק יציאה אופטית.

יש כניסת usb אבל הדגם של פיליפס שכולם יציאו לך לא קורא כתוביות בעברית.

רוב הטלביזיות לא קולטות שידורים עם אנטנה בגלל שעברנו לעידן פלוס.

הטלביזיות הכי חדישות מגיעות עם משקפי תלת מימד וחיבור לרשת הבייתית.

אייל

• תוכן חדש...