Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לקנות רכב חדש , מקטגוריית הסופר מיני (אם אני לא טועה).

ומחיפוש שערכתי באינטרנט ובעיתונים , הגעתי למכונית מאזדה 2 שנת 2009 שהצליחה לצוד את עיניי והייתי מעוניין לקבל חוות דעת מקצועית מאנשים שמכירים את הרכב או שהרכב נמצא ברשותם.

לגבי צריכת דלק , נוחות בטיחות וכדומ.

האמת שההתלבטות שלי היא בין המאזדה לסקודה פאביה.

תודה לכל העוזרים

הודעת שירות:

לקבלת ייעוץ מקצועי חינם בנושא קניית מאזדה 2

פורסם

המאזדה 2 רכב מצויין (יש לאישתי כבר שנה וחצי ונסעתי ברכב לא מעט), רכב נוח , מהיר ויציב. צריכת דלק 1.12.5-1.13.

ממליץ עליה בחום, כמובן שעשיתי סקר שוק ובחנתי מספר לא קטן של רכבים לפני הרכישה (נקנתה חדשה מהסוכנות) .

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

יש לאימי כזאת בליסינג, צריכת הדלק שלה לא להיט בכלל - כ1:10 באופן קבוע.

בהשוואה לשאר הרכבים שעברו אצלי; נכנסים יותר מדי רעשי כביש במהירויות גבוהות, היא ממש לא מצטיינת בשיכוח מהמורות בכבישים משובשים.

ההגה מנותק לחלוטין מכל דבר, הוא מהסוג החשמלי 100% שלא נותן שום פידבק בכלל. לרוב ההרגשה היא של נסיעה ברכב קארטינג.

יחידת ההינע יחסית קולנית וכבר מ2500 סלד אפשר לשמוע את המנוע מבצע את זממו, כאשר ב4000סלד זה כבר נכנס לתחום המפריע. (וזה בלי לגעת בקו האדום..)

פעולת הגיר היא כשל גור כלבים היפראקטיבי, כל הזמן רוצה לשחק, והנגיעה הכי קטנה בדוושת הגז תגרום לו להוריד הילוך ואפילו שניים בלי להסס כדי להטיס את הרכב קדימה. תלוי איך תסתכל על זה - יש מי יאהב ויש כאלה שישנאו את זה.

אם אתה כבר נעול על הM2, תשים לב שאתם רוכשים את רמת האיבזור Dynamic, שכן יש הבדל מאוד משמעותי בינה ובין רמת האיבזור בליסינג (Active).

בהצלחה!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קודם כל תודה על התגובות למרות שהן קצת מנוגדות .

בכל מקרה צריכת הדלק זה נושא שמאוד מציק לי ברכב הזה ואוליי יגרום לי לסגת מהבחירה שלי..

לגבי ההצעה שקיבלתי מליסינג - שנת 2009 מאזדה 2 73,000 ק״מ , ברמת גימור dynamic , במחיר של 66,000 שקל.

עכשיו הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין ה active ל dynamic , ומה אתם חושבים על ההצעה?

תודה

פורסם

או פיז'ו 206+ חדשה, יותר חסכונית.

מוזמן לעיין - פוסט על מאזדה 2 - מפרספקטיבה נשית 8)

http://malkabakvish.blogspot.com/2011/07/blog-post_06.html

ענת מאוויס

יקר מאד לדעתי, לא שווה את המחיר. תוסיף 4 K ותקנה סקודה חדשה מהחברה .
פורסם

הפאביה עם עדיין במ לאי עולה כבר 75 כך שזה כמעט 10K,דבר שני המזדות הגיעו אוטומטיות לא יודע אם יש ידני בכלל,הסופר מיני הם ידניות בכזה מחיר.ואם זה לא מפריע,אז כדי לבדוק את הקליאו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קודם כל תודה על התגובות למרות שהן קצת מנוגדות .

בכל מקרה צריכת הדלק זה נושא שמאוד מציק לי ברכב הזה ואוליי יגרום לי לסגת מהבחירה שלי..

לגבי ההצעה שקיבלתי מליסינג - שנת 2009 מאזדה 2 73,000 ק״מ , ברמת גימור dynamic , במחיר של 66,000 שקל.

עכשיו הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין ה active ל dynamic , ומה אתם חושבים על ההצעה?

תודה

ההבדל בין האקטיב לדיינמיק הוא באבזור של הרכב. דיינמיק זה הדגם המאובזר שכולל עוד כריות אוויר, פנסי ערפל, שליטה על מערכת השמע מההגה, מחשב דרך והגה נוח יותר.

בדוק את מצבו של הרכב שקיבלת ואת היסטוריית הטיפולים שלו. אם אתה חושש לגבי המחיר אז כמובן שאתה מוזמן לפנות לחברות נוספות ולקבל הצעות מחיר נוספות, אולי אפילו זולות יותר :-)

• תוכן חדש...