Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם התמונה של אימפרזה היא שלך,אז כניראה בגלל שהצליל שהיא עושה והיופי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז מה היה לנו ?

מישהו כאן רצה להצית באזזז נגד המשטרה ,גם על הכביש וגם בתרד ולא כל כך הצליח.קיבל קוקטייל של דעות שרובן לא משרתות את מטרתו. בטח לא אצל כל השוטרים ומתנדבי מתנ"א שייקראו את הסיפור וייזהרו הרבה יותר לא לתת לענין כזה להגיע ל"החמרת מצב " אלא להזמין מיד את היס"מ - כפי שמתדרכים אותנו. 4-6 מהם תוך 5 דקות על 2-3 קאוואסקים ועוד חבילה ב ואנדורה או שתיים כמה דקות אחריהם היא הדרך לטפל בפרשה כזאת . ולא, אני לא מדבר על מכות . יש כאן יותר מעילה אחת למעצר יותר מאדם אחד. ככל שנוגע לחברי ולי - כך ייעשה. הכל בהתאם לחוק,פה"ק וההוראות.

פורסם
אני לא מרבה להגיב בפורום אבל תמיד קורא ואני מרגיש צורך להגיב לדיון הזה.

טוב אז כך... יש מספר דברים שיוצרים בעיה בסרט :

צד שוטרים-

א. לא להציג תעודה של שוטר לא תקין.

ב. לקחת רשיון נהג ולנסוע איתו לרבע שעה כי ... ? מה זה ארון הקסמים ? באמת לא ברור לי (יש דרכים לבדוק רשיון נהג גם כאשר הנהג עומד ליד רכב המשטרה).

ג. דיבור של זילזול וחיטוט ברכב בגלל "חשד" לגראס נישמע מוזר אבל אולי יש לו אף של כלב זאב והוא יכול לזהות את הריח באוויר.

ד. אני מעדיף לא להגיד את דעתי על שוטר מגב (אני חושב שהוא מגב) אשר נהג ללא חגורה, ירד מהרכב ודחוף את אפו למקום אשר לא לו, קללות והדבר הנהדר של לזרוק את המצלמה מהיד.

ה. "לא ראיתי לא שמעתי" לא תקין, שוטר אמור להגן על אזרח גם עם זה אמור משוטר אחר אשר פועל בצורה לא חוקית של אלימות פיזית.

צד נהגים-

א. מתחילת הצילום נישמע סוג של "עוקצים" אשר מתפרשים מאוד מהר בתור זילזול לשוטר ואני בטוח שזה לא תורם.

נכון אני יכול להבין שמרגשים שהשוטרים מנסים את מזלם אבל אני מקווה (ובאמת מאמין) שלא כל שוטר הוא רע או מנסה "לדפוק" ל נהג אשר הוא רואה/בודק רשיון.

ב. המשך זילזול בשוטרים בעמידה של "ראש בראש" זה זכור לי אקט שראיתי פעם אחרונה ביסודי בכיתה ג' ששתי בנים רבו "למי יש יותר גדול" מה שאומר שזה חסר טעם כי כן לשוטר יש יותר גדול.

ג. צילום כל התהליך מעולה, לטוב ולרע זה מעולה.

ד. מה נסגר על רוכב האופניים אשר אומר דברים קשים ? (טוב דבר אחד קשה אבל עדין).

ה. אני מבין את רגשות הבחור אשר קיללו אותו אבל עדין לא צריך להגיע למצב זה צרחות כמו עז חולת כלבת.

ו. הגיוני לי שאתם עשיתי טיול יחד וכל הכבוד על זה אבל גם הגיוני לי שאף אחד פה לא נוסע לכזה דבר ונוסע על 30קמ'ש כל הדרך אז לא להגיד שאתם גור תמים אבל עדין אני בהחלט יכול להבין. כן מה חסר איזה מסלול מסודר לעשות "יום מרוצים" כמו שיש בהרבה מדינות.

לסיכום, שתי הצדדים לא היו בסדר על זה אין ויכוח אבל בוא נחשוב מה ניתן לעשות בעתיד (דעתי כמובן) :

לדבר בצורה נחמד וידידותית תאמיני לי ניתן להשיג הרבה יותר בצורה טובה מאשר בריב (מנסיון) להמשך לצלם תמיד

לתת לשוטר רשיון כי הוא ביקש ולהשאר לצד הרכב לא לגשת לרכב שלו (במידה והוא אמר לבוא איתו כמובן ללכת איתו...)

להיות רגוע וקר מזג גם שזה לא ב"ראש שלך" כי זה החיים ובמידה וכל דבר נקבל קשה מה יקרה שבאמת משהו רע יקרה לנו ?

כמובן אחת הסיבות לבעיה כזו אני חושב נובעת מגישת "שאני יהיה פראייר למה מי מת" ופה מתחילות הבעיות אבל אני לא חושב שזה ישנה משהו כי זה הגישה של עם ישראל בשנים האחרונות.

*כל הנאמר למעלה זו דעתי הבלעדית ואין לי רצון או כוח ליצור ריב, מצטער מראש על דברים ששכחתי ועל שגיאות כתיב כן יש לי דיסלקציה בכתיבה*

המשך חג נעים וסוף שבוע נהדר מי יתן והכול יהיה לטובה.

כל כך עצוב שלהיות נחמד לדבר בנימוס זה "אשכנזי ממושקף" בגלל זה אנו ניראים כך...

ממש אין קשר לגזענות אם הית קורא טוב טוב מה כתבתי .

כל העניין הוא הכוונה , והכוונה היתה להתנהג ההפך ממה שקרה בפועל , ולכן ה"אשכנזי הממושקף "

הוא בסה"כ ביטוי , שיכל להיות אחרת כמו " דג אילם " , וכו

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם
לכל האזרחים שמופיעים שם בסרטון - חשבתי להגיב לכם בצורה בונה בהתחלה אבל ככל שהסרטון התקדם וראיתי את החוסר תרבות והברבריות שלכם הבנתי שלא משנה מה שיכתבו לכם פה בשרשור - אתם כנראה גם ככה לא תבינו. שנה טובה.

אנסה להסביר זאת למתקשים שביננו:

על ראש הגנב בוער הכובע נ ק ו ד ה!

פורסם

סרטון הזה הפך לגול עצמי. כל כך שונה מהסרטון המפורסם על הבחור שעצר בעצור וקיבל דו"ח תנועה...

אולי לזה קוראים ערס עם תעודה? (לכעורה, כמובן, לא רוצה להסתבך בתביעה על הוצאת דיבה)

פורסם
ממש אין קשר לגזענות אם הית קורא טוב טוב מה כתבתי .

כל העניין הוא הכוונה , והכוונה היתה להתנהג ההפך ממה שקרה בפועל , ולכן ה"אשכנזי הממושקף "

הוא בסה"כ ביטוי , שיכל להיות אחרת כמו " דג אילם " , וכו

אני מבין וזה ברור לי שזה הכוונה לביטוי ואף אחד לא חושב לצבוע את גופו בלבן וללבוש משקפיים...

אבל עדין לצערי נוצר מצב בארץ של אשכנזי "ילד טוב" ספרדי "ילד רע" ואני לא חושב שזה נכון.

בכל מקרה בנושא הזה אני בטוח שלא היתה כוונה להיות גזען זה בסדר ידידי :wink:

המשך יום נעים!

פורסם

במדינה אחרת (מאלה שכולכם תופסים כנהורות ודמוקרטיות), כל החברה היו זרוקים במעצר "עד לבירור העניין"...

אין טיפת כבוד לאנשי חוק במדינה. גועל נפש, ולא מצד השוטרים.

אותי עוצר שוטר, אני נותן לו כל מה שהוא מבקש בלי לדבר יותר מדיי, ואם לדעתו יש על מה, הוא רושם דוח, אני ממשיך הלאה ואם נראה לי אני מתווכח על זה בבית משפט - ככה מתנהג איש שומר חוק באמת, שלא ככאלה בסרטון, אנשים ריקים שחושבים את עצמם ערסים. אם מי מהחברה שם סבור שהצילום הזה יהיה לטובתו במשפט, צפוי להתאכזב.

פורסם
אז מה היה לנו ?

מישהו כאן רצה להצית באזזז נגד המשטרה ,גם על הכביש וגם בתרד ולא כל כך הצליח.קיבל קוקטייל של דעות שרובן לא משרתות את מטרתו. בטח לא אצל כל השוטרים ומתנדבי מתנ"א שייקראו את הסיפור וייזהרו הרבה יותר לא לתת לענין כזה להגיע ל"החמרת מצב " אלא להזמין מיד את היס"מ - כפי שמתדרכים אותנו. 4-6 מהם תוך 5 דקות על 2-3 קאוואסקים ועוד חבילה ב ואנדורה או שתיים כמה דקות אחריהם היא הדרך לטפל בפרשה כזאת . ולא, אני לא מדבר על מכות . יש כאן יותר מעילה אחת למעצר יותר מאדם אחד. ככל שנוגע לחברי ולי - כך ייעשה. הכל בהתאם לחוק,פה"ק וההוראות.

לצערי הרב, אני נאלץ להסכים איתך הפעם. למרות שגם השוטרים לא בדיוק התנהגו כמו ששוטרים צריכים להתנהג לדעתי.

פותח השירשור, חבל שהתנהגתם בצורה כזו. שוטרים עוצרים אתכם? תהיו אדיבים, תהיו מאופקים ותגיבו באורך רוח.

אתם צריכים לקחת בחשבון את הסיכון כשיוצאים לטיול כזה ואם עוצרים אותכם, יש לכם רק מה להפסיד.

בחיים לא הייתי חושב אפילו על לעורר פרובוקציות מול שוטר, ותכלס גם לא מול אדם רגיל. באמת, קצת כבוד.

יכול להיות שיעכבו אתכם, ויזלזלו בכם, אבל בד"כ יחס גורר יחס.

זו התנהגות בסיסית שמצופה מבני אדם (וגם מהמשטרה).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כי הם כמעט אכלו אותו, זה למה.

שני שוטרים מול המון זועם. כמו שאמרתי, אם הם היו מתנהגים בצורה תרבותית זה היה מסתכם בבדיקת רשיונות ושליחתם לדרכם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יש רק דבר אחד שאני לא מבין

למה השוטר נסע עם הרישיונות שלהם כשהוא יכול לבדוק ברכב המשטרתי הכל?

לא בכל ניידת יש מסוף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...