Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט מגוחך...

קיים שרת העונה לשם audi.co.il, הוא מריץ תוכנה של מיקרוסופט (IIS6), אבל נראה שזו פשוט התקנה ריקה ללא תוכן.

האתר בבעלות צ'מפיון מוטורס כפי שניתן לראות בעזרת whois בסיסי.

ממה שאני מצליח להבין מהמידע למטה, האתר בבעלות צ'מפיון מסוף 2008... חברים - לא להגזים אחרי 3 שנים אתם כבר מצפים שהאתר ירוץ?????? הגזמתם!!!

[left]descr:        Champion Motors
descr:        7/9 Halechi st.
descr:        Benei-Brak
descr:        51100
descr:        Israel
phone:        972-3-5779341
fax-no:       972-3-5779350
e-mail:       ran_l AT champ.co.il
admin-c:      II-OT1009-IL
tech-c:       II-EA1989-IL
zone-c:       II-EA1989-IL
nserver:      ns.wishosting.net 
nserver:      ns3.wishosting.net 
nserver:      ns1.wishosting.net 
validity:     N/A
status:       Transfer Locked
changed:      registrar AT ns.il 19970213 (Assigned)
changed:      registrar AT ns.il 19980407 (Changed)
changed:      domain-registrar AT isoc.org.il 20010503 (Changed)
changed:      domain-registrar AT isoc.org.il 20050825 (Changed)
changed:      domain-registrar AT isoc.org.il 20051226 (Changed)
changed:      domain-registrar AT isoc.org.il 20081023 (Changed)[/left]

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
נכנסתי היום לאתר סיאט אשר מבייש את המותג.

האתר עלוב בלשון המעטה ביחס לאחיו האנגלי ומפוצץ בבאגים.

סתם דפדפתי לראות אם יש משהו חדש וכ"ו, והגעתי לעמוד המנועים של ה FR וראיתי את הבדיחה הבאה :

2mdge42.png

אז לא הבנתי,

היא מאיצה ב 7.6 או 7.8 ? :)

כמו כן, שימו לב לחזות האתר, הטבלה מכוערת, אין שום אחידות בעיצוב, דברים מיושרים פעם לימין ופעם לשמאל בחיי שלא כיף להסתכל על זה...

תעשה ממוצע, בוא נסגור על 7.7...

פורסם

כמה מכם שהתלוננו כאן בסוף כן קנו רכבים מהיבואנים האלא?

אז למה שהיבואנים ישקיעו בכם אם גם ככה תקנו? למה לבזבז כסף סתם?

אז נכון, זה בזיון, אבל את האמת הם פשוט הולכים לפי הראש שלכם - אתם קונים מהם כי זה זול/נוח (ולא חסר יבואני רכב אישיים היום), והם מזלזלים בכם - כי זה זול/נוח.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
בתור בעלים של FR בעבר הלא רחוק, וקופרה בהווה, אני נאלץ שלא להסכים.

ההבדל בין ה FR לקופרה אומנם קיים ומורגש, אבל לא עד כדי כך גדול, כך של 7.8 אני נוטה להאמין.

הקופרה לפי היצרן 7.2 שניות.

במגזין "אוטו" נמדדו לה 7 או 7.1 אם אינני טועה.

אינני זוכר במדויק את פרטי הפתיחה של האיביזה FR 2008 שהייתה לי,

אבל אני מתחייחס לאיביזה קופרה 2010 שהייתה לי עד לפני כחצי שנה -

היא לא עשתה 0-100 ב-7.2 שניות...

סטנדרטית היא עשתה את זה ב-7.5 שניות... אז נתוני היצרן אופטימיים.

חג שמח!

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בזמנו כתבתי אימייל זועם לחברת פורשה העולמית על כך שהאתר הישראלי של החברה מבזה את ערכי המותג (תוכן מתורגם ב-Google Translate וחוסר מוחלט באינפורמציה). לא זוכר מה קרה עם זה מאז - אבל האתר "השתדרג" - עכשיו יש לו עיצוב חדש ו... תוכן באנגלית שתורגם ב-Google Translate מגרמנית כנראה :D

בגדול, זו תופעה שרלוונטית כמעט לכל יבואני הרכב הישראלים, שמתייחסים לאתר האינטרנט שלהם כמקום לשפוך בו את הפרוספקטים שלהם, במקום לתת כלים אמיתיים לביצוע השוואות והצגת היתרונות שלהם מול המתחרים - משהו שלא מתאפשר בקלות באמצעות נייר. אני רואה בזה זלזול מהמעלה הראשונה באינטליגנציה של הלקוחות, שדווקא כן עושים המון סקרי שוק באתרים חיצוניים. זה מפריע במיוחד, כמובן, אצל יבואני מותגי היוקרה - שנדמה כי מתאמצים פחות מכולם לתחזק אתר רלוונטי ואיכותי.

אם תביטו באתרים בחו"ל, תגלו שכל יצרן או ענף מקומי שמכבד את עצמו מחזיק באתר שלו כלי לעיצוב הדגם הנבחר והגדרת אופציות האבזור שלו - ומציג בצורה ברורה ומפורשת את המחיר עבור כל גרסה. זה משהו שחסר לי אצל יבואני הרכב הישראלים - שנדמה כאילו מנסים להסתיר את המחיר מהלקוח כמה שאפשר, כאילו שאין לו מספיק דרכים לגלות אותו. מה הטעם להקשות עלי כצרכן למצוא את המחיר? בעידן האינטרנט אף אחד לא יתקשר לסוכנות ויבדוק את המחיר (שזאת כנראה המטרה של האתרים המעוצבים כך...), אלא פשוט יבדוק בקטלוג של אוטו (במקרה הטוב) או באתר מתחרה (במקרה הרע).

אגב, אני לא קונה את התירוצים המקובלים של יבואני היוקרה על כך שקשה לנקוב במחיר בגלל שיש "הרבה אופציות". אם כל מותגי היוקרה הגרמנים מסוגלים להציע באתרים האמריקאיים שלהם כלי קונפיגורציה ובחירת אבזור, גם אתם יכולים.

פורסם

איזה כלי עיצוב אתה רוצה? מביאים לפה 2 וחצי גרסאות עם איבזור קבוע לרוב.

מבחינתם תחפש תמונות בגוגל של הדגם שאתה רוצה בצבע שאתה רוצה וככה תדע איך זה נראה. אם הם לא משקיעים בלהביא בקשות מיוחדות (תוספות מסויימות שלא לדבר על תיבה ידנית), תבין לבד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
eitama יקר,

תודה על שהסבת את תשומת ליבנו לטעות.

העניין טופל. תוכל למצוא בלינק את הנתונים הנכונים.

http://www.seat.co.il/ibizafr.asp?rId=54

בתודה,

חטיבת סיאט

צ'מפיון מוטורס

באותה הזדמנות, טוב תעשו אם תעדכנו גם את התמונות של הקופרה באתר, מכיוון שהיא כבר מזמן מגיעה עם חישוקים אחרים, ובכל אתר אחר בעולם התמונות מעודכנות כבר די מזמן.

דבר שני, חבל מאוד שאתם ממהרים כ"כ להגיב לסוג כזה של הערה או פנייה, בזמן שאתם ממשיכים להתעלם ולהתנער מאחריותכם (תרתי משמע) לפניות שרותיות כאלה ואחרות. (ואני מדבר מניסיון אישי, בין היתר...)

פורסם
באותה הזדמנות, טוב תעשו אם תעדכנו גם את התמונות של הקופרה באתר, מכיוון שהיא כבר מזמן מגיעה עם חישוקים אחרים, ובכל אתר אחר בעולם התמונות מעודכנות כבר די מזמן.

דבר שני, חבל מאוד שאתם ממהרים כ"כ להגיב לסוג כזה של הערה או פנייה, בזמן שאתם ממשיכים להתעלם ולהתנער מאחריותכם (תרתי משמע) לפניות שרותיות כאלה ואחרות. (ואני מדבר מניסיון אישי, בין היתר...)

מה שלא יעשו בשבילך תמיד יהיה לך על מה לקטר. מתקנים, מתנצלים ומודים לך אז גם על זה יש לך מה להגיד ולהתלונן?! תן לי לנחש ניחוש פרוע - אתה יהודי, נכון?!

פורסם
מה שלא יעשו בשבילך תמיד יהיה לך על מה לקטר. מתקנים' date=' מתנצלים ומודים לך אז גם על זה יש לך מה להגיד ולהתלונן?! תן לי לנחש ניחוש פרוע - אתה יהודי, נכון?![/quote']

יותר מאשר שהוא יהודי, הוא צרכן. ואחד עם שכל ליתר דיוק.

הבוז לך.

פורסם
מה שלא יעשו בשבילך תמיד יהיה לך על מה לקטר. מתקנים' date=' מתנצלים ומודים לך אז גם על זה יש לך מה להגיד ולהתלונן?! תן לי לנחש ניחוש פרוע - אתה יהודי, נכון?![/quote']

אם כבר צריך לנחש - אז אתה גם יהודי, התרגלת שדופקים אותך, ואתה גם נהנה!

הם תיקנו את הנתון השגוי, והשאירו את כל השאר מקולקל, אז על מה אתה מתרעם?

האתר נראה כמו בדיחה אחת גדולה. הטבלאות מכוערות - בכל תא הטקסט מיושר לכוון אחר, יש עמודים חסרי תוכן שתקוע בהם משפט אחד באמצע שום מקום... כל עמוד נראה אחרת, אין אחידות, יש שגיאות פשוט באלגן.

מי שעיצב ויצק תוכן לאתר צריך לקבל מכתב פיטורין. מי שכתב בפועל ובנה אותו לא צריך לקבל שקל.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...