Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי תקציב של כ 20 אלף +- לרכב.

חשוב לי המראה של הרכב ובכלל זה אני בינתיים מסתכל על פולו/ פג'ו 206.

 

היום לקחתי פולו שנראתה לי די טוב, עם 140 אלף ק"מ, שנת 2001 לבדיקה והתוצאות מצורפות בקובץ.

 

dnzdindrjzjk.jpg

 

הבודק הזהיר אותי שהבלוק הזה בראש מנוע יכול להגיע להרבה כסף אם לא מדובר בלהחליף שסתום אבל הוא לא יודע מה בדיוק הבעיה, וגם הגיר בעייתי.

 

חוץ מזה הדברים הקטנים הוא אמר שזה לא נורא.

 

המוכר טוען שהוא היה לפני חודש במוסך ועשה תיקון כללי כזה לישור קו לפני מכירה ולא אמרו לו שיש שום בעיה והרכב בכלל לא מתחמם.

מצד שני הוא כל הזמן חזר ואמר שאמרו לו ש "אם הרכב לא מתחמם הכל בסדר" והוא כל הזמן דחף שהרכב לא מתחמם..

גם כשהבודק נתן לנו את התוצאות הוא ניסה להוציא ממנו שהרכב תקין למרות הבעיות במנוע ובגיר.

 

כמה יעלה תיקון של הבעיות בגיר ובמנוע? כדאי בכלל להשקיע ברכב הזה בהנחה שהוא לוקח על עצמו את התיקון או מוריד מהמחירון?

איפה אפשר לקבל חוות דעת נוספת על התיקון? הוא רוצה ללכת למוסך "רון" בת"א כי הוא טיפל שם פעם ברכב והוא טוען שהם מכירים אותו טוב והם יוכלו לומר לי שהכל תקין.

 

אשמח לעזרה מאחר ואני לא מבין גדול ברכבים.

פורסם

קשה מאד להפריד פה את הכסת"ח מהבעיות האמיתיות.

 

לך עם המוכר לרון ת"א ותראה מה הוא אומר.

רון אוחנה הוא אחד הדינוזאורים --> מוסכניק אמין וישר.

 

אגב, הוא חבר פורום. עשה עליו חיפוש בפורום טכני ותוכל להתרשם ממקצועיותו.

 

לדעתי, אם יתוקנו המצמד והציריות, הגיר יהיה בסדר גמור.

זה שהבוחן לא מצליח להכניס הילוכים (כתב "הילוכים נכנסים קשה") זה המצמד הגמור והשטנגות בדרך לתיבה,שמשוחררות.

כמה שעות בידיים של רון, והוצאה לא גדולה והגיר יחזור לעצמו.

 

את הנזילות צריך לבדוק.

אם הבוחן רואה סימני נזילה ישנים הוא רושם זאת.

יתכן שאחרי שטיפת מנוע ונסיעה של כמה אלפי ק"מ תראה שזה בכלל לא חוזר.

 

סה"כ מצב הרכב סביר לגילו ולק"מ, למרות שניכרת מעט הזנחה של הרכב (כנראה לקראת מכירתו) מדבריו של הבוחן.

לא נראה משהו שאי אפשר לסדר.

 

*לא ששאלת, אבל לי זה נראה הזוי לקנות VAGית בת 12 ב20K ש"ח.

זה רכב שימיו היפים כבר מאחוריו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

 

פורסם

לא ראיתי שצויין באיזשהו מקום, סוג/נפח המנוע 1400/1600, 8V/16V. לדברים האילו יש משמעות לעלויות התיקונים, בוודאי של המנוע.

אני מצטרף להמלצה לקחת את הרכב למוסך רון, לקבלת הערכות לעלויות תיקונים. אני קצת סקפטי לגבי העלויות (ביחס למחיר הרכב הנדרש) , אם זה ישתלם לך.

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על התשובות.

המנוע 1400 קומפורטליין 75 כס.

 

לגבי כדאות קניה - אני מתכוון להוריד את מחיר הטיפול מהרכב.

המוכר די עקשן ואומר שהכל בסדר והוא לא רוצה לרדת בכלל מהמחיר שלו 22.5k למרות שלפי לוי יצחק המחיר 21.7k...

אני לא יודע מה לעשות, אם בכלל ללכת לשמוע כי אני לא מתכוון להוסיף עוד כסף על האוטו, או שהוא מתקן או שהוא מוריד מחיר... אני חושב שאעזוב את זה... 

פורסם

רוצה עצה מה לעשות? תברח!!

לא מבין למה לך להכנס מראש לאוטו בעייתי שאתה משלם ממיטב כספך?! עדין מדובר בפולו שנפוצה ויש שמורות הרבה ממנה ו"הטובה" שהמוכר עושה לך בלהוריד 1000 שקל מהמחירון על התיקונים שיש לעשות היא בדיחה עצובה.

המשולש הקדוש של רכב הוא: שילדה גיר ומנוע. שניים מהם פגומים ויקרים ברכב שבדקת. זקוק עוד לחשוב?

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

כבעלים לשעבר של 4 פולואים בשנים שונות אני יכול לאמר לך שבמיוחד בשנים שאתה מחפש זה דגם שקנו אותו לא מעט מבוגרים (לא לאמר זקנים.. :-) ולכן עם סבלנות תוכל למצוא אחת שמורה ומטופלת כראוי! אל תמהר לקחת כל רכב לבדיקה, תסתכל היטב על הכל לפני (במיוחד כל משה שקשור למכלול חשמלי - חלונות, מזגן, נעילה וכ"ו...), תעשה סיבוב, תבדוק קבלות ומסמכים ותנסה להרגיש עם עצמך שזה מתאים. אדם שמוכר ב-99% מהמקרים בטח לא יספר לך על הבעיות שהיו לו עם האוטו ויציג אותו הכי טוב שאפשר - הרי הוא רוצה למכור לא?

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

×
×
  • תוכן חדש...