Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב בטוח שכל החיפאים פה יודעים על מה אני מדבר. חיפה עולה על גדותיה בחזירי בר.

תמיד הייתה פה בעיה אבל בזמן האחרון היא מחמירה. אני רואה אותם בחצרות של בניינים/בפארקים ואפילו ליד כבישים ראשיים.

היום ראיתי משפחה של שני חזירים גדולים ושני חזרזירונים חוצים את הדשא של הבניין אחד אחרי השני ב5 בערב (!!)

חבר'ה חזירי בר זה דבר מאסיבי וענק, בגודל של חצי אוטו ואף יותר. אצלי ברחוב הם בדרך כלל מסתובבים בתור משפחה, אבא אמא וגורים.

קודם כל הבעיה העיקרית עם חיות בר כדוגמת חזירי בר היא שהם לא צפויים בעיקר אימהות לגורים שיכולות לתקוף על רקע תגובה אינסטינקטיבית הגנתית של אם לגורים לנוכח כל "איום",

באם הוא כזה או לא לדוגמא אחד שמטייל עם כלבו כשהכלב מתחיל לנבוח.

והמצב עוד יותר רגיש שאם תעצבן אחד הגורים - אמא או אבא, קונטיינרים של מטרXמטר, יסתערו עלייך.

שלא תבינו לא נכון אני אדם אוהב חיות אך מאז שהפסיקו לדלל אותם הם עולים מהואדיות בערבים והורסים גינות או כל דבר אחר בדרך (ברוך השם במכוניות הם לא נוגעים).

גם אין לי דבר נגד חזירי בר אבל כשהם מסתובבים לי בכניסה לבית אני חוטף וואחד חלחלה.

אני באמת לא שמעתי על פגיעה של חזיר באדם אבל הם מטילים אימה והורסים גינות.

המצב לא רק מסוכן עבורנו אלא גם עבור החזירים. כבר היו הרבה תאונות דרכים בהם היו מעורבים חזירי בר פה באזור.

מי אחראי להם? מי אמור לטפל בהם ולהחזיר אותם לאזורים בו יוכלו לחיות בשלווה?

פניתי לעירייה והם הפנו אותי לרשות שמורות הטבע שהפנו אותי בחזרה לעירייה.

מה אפשר לעשות? :|

למי שלא יודע על מה מדובר:

http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-c008b1ba50e0321004.htm

צולם (לא אני) כמה רחובות מתחת לבית שלי. אלה עוד הקטנים, אצלנו בשכונה מסתובבים מקררים בקוטר מטר על מטר וחצי, ממש מפלצות. :oops: 

8DcKqnAqCvM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ביוטוב יש הרבה סרטונים דומים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

פשוט בושה שאתה מתקשר לעירייה וכל מה שהיא עושה, זה להפנות אותך למקור אחר.

בתור אחד שגר במרכז, זה נראה לי מראה של מדינה אחרת :). חזירי בר באמצע הכביש בארץ שלנו? זה פשוט נשמע לי הזוי.

מעניין איך מסתדרים בעלי הכלבים...

פורסם

לפני כמה ימים ליד ככר ספר בחיפה חזיר בר ענק היה עסוק בלסעוד מהפח הקרוב, וכמעט יצר מצב מעצבן של ביטוחים ושטויות.

המסכן היה רעב. טוב שלא אכל אותי.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מוכר לי...

לאור ניסיון העבר העגום, תיאלץ לחכות עד שיתרחש משהו באמת חמור

כדי שמישהו באיזו שהיא רשות ינקוף אצבע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עוד שרשור בע"ח אופייני.

אפילו אני כבר מכיר את הנוהל:

אין מה להבהל, בפעם הבאה שאתה נתקל בחזיר בר: תניח עליו כוס, תחליק מתחתיו דף נייר, ותרחיק אותו אל מחוץ לשכונה שלך.

:lol:

V5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יצא לי כמעט לדרוס אחד כזה שקפץ לי פתאום לאמצע הכביש כשעבדתי באבטחה במפעל בנשר. הספקתי לצלם אותו כשהוא בורח:

n1110504691_30478828_6584491.jpg

גם אני חושב שהפיתרון היחיד לבעיה זה דילול האוכלוסיה שלהם ע"י צייד מבוקר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ברוממה יש המון (המון!) מהם, בגלל החורשה שיש בגבעת אורנים.

וגם בהנטקה איפה שהם צולמו יצא לי לפגוש לא פעם כמה.

ממש לפני כמה ימים ראיתי חזירון יוצא מחצר פרטית בדניה (אחד לא גדול, חצי מטר X חצי מטר).

בקיצור, אין מה לעשות חוץ מלהזהר בלילה שלא לעלות על אחד כזה, כי הנזק לרכב מובטח (לגבי החזיר, לא בטוח בכלל :shock: ).

מעניין, מה עושים במקרה של דריסת חזיר בר? זה נחשב לתאונה עצמית? כמו להתקע בעמוד? הביטוח משלם ללא השתתפות עצמית? ומה אם אין מקיף? תובעים את הכסף מהעירייה? :shock:

• תוכן חדש...