Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לנורות H4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני מחפש נורות דרך (לא אור גבוה) H4 שיהיהו כמה שיותר חזקות ויספקו תאורה כמה שיותר רחבה.

ההספק המקורי הוא 55W אם זה לא סטנדרטי לכל הנורות.

אני לא מחפש אור כחול/מושך שוטרים אלא תאורה הכי טובה שאפשר. אפשר להזמין מחו"ל אם כדאי, אשמח אם תוכלו לתת לי קישור ישיר לדגמים המומלצים באתר הזול ביותר (כולל משלוח).

ואגב מה בנוגע למכס/מע"מ וגם בעיות עם יבוא של מוצר בטיחותי ?

תודה

פורסם
אני מחפש נורות דרך (לא אור גבוה) H4

נורת H4 כוללת גם אור גבוה וגם נמוך.

הספק סטנדרטי 55W לאור נמוך ו 60W לגבוה.

פורסם
הי

אני מחפש נורות דרך (לא אור גבוה) H4 שיהיהו כמה שיותר חזקות ויספקו תאורה כמה שיותר רחבה.

ההספק המקורי הוא 55W אם זה לא סטנדרטי לכל הנורות.

אני לא מחפש אור כחול/מושך שוטרים אלא תאורה הכי טובה שאפשר. אפשר להזמין מחו"ל אם כדאי, אשמח אם תוכלו לתת לי קישור ישיר לדגמים המומלצים באתר הזול ביותר (כולל משלוח).

ואגב מה בנוגע למכס/מע"מ וגם בעיות עם יבוא של מוצר בטיחותי ?

תודה

מנורות מסוג H4 הם מנורות שמיוצרות לפי תקנים בין לאומים לכן כמעט כול מנורה מייצרן מוכר תתאים לרכב שברשותך.

לי יש ניסיון טוב עם מנורות תוצרת אוסרם ו-HELLA.

איזה כייף לי :)

פורסם

אוקי אבל איזה דגמים מומלצים ומאיפה מומלץ לקנות ?

בנוסף אם זה דגם יקר אז שלא ישרף כל שנה. אם כל הדגמים הטובים ככה אז אני מעדיף לקבל המלצה לדגם שהוא לא ההכי טוב אבל במחיר סביר ביחס לזמן שמחזיק.

פורסם

מנורה תוצרת HELLA הנקראת:

H4 12V 60/55W Halogen Bulb - Xenon Premium Long Life

ניתן לרכוש את המנורות האלה אצל גל אור בת"א שהינו הייבואן הרשמי של HELLA.

מצורף דף נתונים.

Datasheet.pdf

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...