Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפתוח דלק עם הרגל?:lol: זה עוד לא פגשתי,אין מה לעשות,אי אפשר למגן את הרכב מכול צד בכול מצד,אבל לפחות לא יהיה צבע של רכב אחר,ועם כיסוי בד על הרכב גם מעיכות קנות אפשר למנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוי, כמה שאתה ישראלי... ועוד מה זה מתגאה בתשובה החכמה שלך, כל הכבוד!

אתה יודע משהו באגירה?

גם אני לא שם ז על הרכב שלידי. גם אני רוצה שהרכב שלי יהיה מוגן.

ההבדל הוא, שלמרות שלא מעניין אותי הרכב שלידי, אני נזהר על הרכבים של שנינו, ע"י פתיחת הדלת בעדינות, תוך מיזעור הסיכוי שהוא יחטוף מכה. רק אתמול הייתי צריך להיכנס לרכבי מדלת הנוסע כי איזה נשמה טובה החליט שהוא משאיר לי 2 מ"מ בלבד. יכלתי להשתחל ע"י פתיחת הדלת במלואה, על ריכבו. אבל מה- לא בא לי...

מה שכן, אני כבר זקן מדיי בשביל להיכנס בדלת הלא נכונה :roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה קצת סותר את עצמך,מצד אחד לא איכפת מצד שני כן פותח בעדינות,אבל בן אדם שרוצה קודם כול לשמור על הרכב שלו,אוטומטית שומר על רכב השכן,הרי אם תפתח דלק חזק,גם לך ירד צבע מהדלת.

בכול מקרה אם אתה רואים פנדה שחורה,אל תחנו לידי.:twisted:

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיצ'ר שטותי ביותר, מתאים לחולירות שלא איכפת להם לדפוק את הרכב השכן. הרכב השכן עדיין יקבל מכה והפח יתקפל פנימה מעט. לערס שפתח את דלת הפורד שלו (ערס עם פורד? ימי המשיח) בלי להתחשב ברכב הצמוד אליו לא יקרה כלום, וואלה יופי...

פורסם

מתאים לחולירות שלא אכפת להם לדפוק את הרכב של השכן - בדיוק. הרי אנשים נורמלים עם קצת מודעות סביבתית לא צריכים את זה אבל מה לעשות שיש לנו המון חולירות כאלה? ולמה נראה לכם שזה יקמט את הפח? מאיפה אתה יודע מה הקשיחות של הגומי וכמה אנרגיה הוא סופג? בכל מקרה אני קונה את זה כל יום לעומת קצה מתכתי של דלת.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

במקרים אחרים זה לא רק פתיחת חוסר איכפתיות,פעם בדובלו כשפתחתי את הדלת הייתה רוח חזקה עד כדי כך שהדלת נפתחה עד סוף המהלך ופגעה בדלת רכב השכן והשאירה סימן צבע.

פורסם
אתה קצת סותר את עצמך,

לא ממש...

מצד אחד לא איכפת מצד שני כן פותח בעדינות,אבל בן אדם שרוצה קודם כול לשמור על הרכב שלו,אוטומטית שומר על רכב השכן,הרי אם תפתח דלק חזק,גם לך ירד צבע מהדלת.

בכול מקרה אם אתה רואים פנדה שחורה,אל תחנו לידי.:twisted:

רכב השכן מעניין את שערות ישבני.

אבל אני לא מעוניין להיות זה שיפגע בו. יש מספיק יונות שיעשו את זה. מה ששנוא עליך וכל זה...

פורסם

מהיום, להחנות רק ליד פוקוסים מהדור החדש :-)

באמת פטנט ממש טוב רק חבל שבמרבית המכוניות אין אותו וכנראה שגם לא יהיה אותו (כי תמיד יהיו מכוניות ישנות) והדלת שלנו כנראה שלעולם לא תהיה מוגנת, חוץ מזה שבעלי מכוניות ישנות, שלהם לא יהיה את הפטנט, הם דווקא אלו שפחות אכפת להם לטרוק את הדלת על רכבים אחרים...

פורסם

אני חושבת שזה סתם יעודד אנשים לפתוח דלתות בלי חשבון ובלי להסתכל בכלל,

ישמעו את הבום של הדלת אבל יגידו "אה יש מגן גומי"

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

אכן, איזה מזל שחברה ישראלית מקומית המציאה המצאה ומכרה אותה ליצרנית מקומית קטנה שתרכיב את החלק הזה רק בחור הנידח הזה במזה"ת שבו חיים ברברים שפותחים דלתות בעוצמה.

מה? מה אתה אומר? אני לא שומע טוב,

אה, זה לא חברה ישראלית מקומית?

זה פורד העולמית??:shock:

והם לא מרכיבים את האביזר בצורה בלעדית רק בישראל?

פרישה כלל עולמית?

עם כוונה להתקנה בכל צי הרכבים?

יכול להיות שאולי מדובר בבעיה עולמית?

לאאאאא, זה בטוח רק הישראלים הברברים, אלא אין להם כבוד לכלום.

באגירה, מגרה כמו שראיתי היום בטוח אין במדינות מתוקנות.

אדם יוצא מחנייה (חניון גדול עם חנייה בניצב למדרכה). הבחור משפשף את הרכב משמאלו ונותן נגיעה ברכב מאחוריו. ברור שהוא לא משאיר פרטים ובא להשתלב בתנועה תוך נגיעה ברכב שלפניו (כדי להספיק להידחף כמובן) ובגלל שכל כך ניסה להידחף גם שפשף רכב נוסף שעמד בצד ככשבעלת הרכב בתוכו.

כמובן שהבחור המשיך בנסיעה ולא השאיר פרטים לאף אחד מהארבעה שפגע בהם בנסיעה של 200 מטרים.

עכשיו תגיד לי אם יש עוד מדינה מתוקנת שקורים בה דברים כאלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זהו בדיוק שלא איכפת לי להגן על הרכב האחר אני רוצה משהו שיגן על הרכב שלי!

בדיוק!

"כמה פעמים קרה לכם שפתחתם את דלת המכונית בחניה והיא חטפה מכה מרכב סמוך או מקיר?"

אם קרה לכם - אמא שלכם **#@%^@& #&*%%&!@^%& ולא אכפת לכם מרכוש של אחרים.

אני פותח את הדלת בעדינות כי דבר ראשון לא לפגוע בדלת שלי, דבר שני לא לפגוע בדלת של מישהו אחר.

הפטנט הזה לא יתן שום דבר אם לא תשתנה פה הגישה שרכב זה חתיכת פח.

פורסם

כמו שאני רואה את זה "נטלוזי" צודקת.

הילד יצא מהדלת ברוח סערה שמחה וששון, לכיוון החנות\קניון בית ספר\גן (:wink: כן אהה?) מה שלא יהיה.

ישאיר לך עיקום נחמד בפח. ואז האמא\אבא יפתחו במשפט, זה לא ממני. לי יש פס גומי מגן, רואה?:evil:

שורה תחתונה. מי שלא איכפת לו, הפס גומי זה לא מה שיעזור לכם.

למען האמת, לא באמת מוטרד ממצב הצבע והפח של הדלת שלי. אבל זה אני.

נהג לילה: בתור אחד שהיה גם בחו"ל תקופה ארוכה. אז כן, גם שם זה קורה ואפילו יותר גרוע. למה אתה חושב שישראל מיוחדת?

מתן: אתה אומר שרכב זה חתיכת פח, אבל מתעצבן ומקלל את מי שנתן מכה לדלת שליד? אני מבין אבל זה מוזר לי.

חג שמח:lol:

ברק

קונים, שוברים, מתקנים, לומדים?? מוכרים, קונים.

הדרך היחידה לא לטעות, היא לא לנסות.

פורסם
מגרה כמו שראיתי היום בטוח אין במדינות מתוקנות.

אני עדיין מחכה לתמונות של המגרה.

פורסם

אכן, איזה מזל שחברה ישראלית מקומית המציאה המצאה ומכרה אותה ליצרנית מקומית קטנה שתרכיב את החלק הזה רק בחור הנידח הזה במזה"ת שבו חיים ברברים שפותחים דלתות בעוצמה.

אתה קצת סותר את עצמך

(תסלחו לי שהציטוטים הוצאו מהקשרם) אהבתי את הציניות :wink:

נהג לילה: בתור אחד שהיה גם בחו"ל תקופה ארוכה. אז כן, גם שם זה קורה ואפילו יותר גרוע. למה אתה חושב שישראל מיוחדת?

מתן: אתה אומר שרכב זה חתיכת פח, אבל מתעצבן ומקלל את מי שנתן מכה לדלת שליד? אני מבין אבל זה מוזר לי.

ת'כלס, הדבר באמת הכי ישראלי שיש זה בעצם רגשי נחיתות ביחס לעולם...:oops:

(ולשאר הציטוט - הוא לא התכוון שרכב זו חתיכת פח, אלא קונן שזו הגישה השלטת)

אני עדיין מחכה לתמונות של המגרה.

ענק! הוצאת לי את המחשבה מהראש :lol:

חג שמח לכולם!

• תוכן חדש...