Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

ברכב שלי עד היום היתה מותקנת עד היום מערכת משנות ה90 המוקדמות (אלא שלא הפאנל נשלף בהן אלא כל הטייפ) ואף לא עבדה . לאחר חיטוט ביד2 וכאלה רכשתי זוג רמקולים בסיסיים (4") והחלטתי לשלם למישהו שיתקין לי אותם לאור אזהרות מהתקנות עצמיות שמצאתי בפורום אודיו דרך מנוע החיפוש. אך הסתבר שבבאר שבע דורשים 200-250 שקל דמי התקנה למערכת בסיסית , מה שהופך את ההתקנה ליותר יקרה מהמערכת וזה לא הגיוני בעליל.

לכן החלטתי לנסות בעצמי להרכיב את הרדיו דיסק ואת זוג הרמקולים .

הצטיידתי בסבלנות אין קץ ופירקתי את הטייפ הישן ממקומו בלי לתלוש שום דבר , ניקיתי אבק של שנים רבות וגיליתי כמה דברים. הצמה הקיימת כעת ברכב היא צמה של שנות ה90(ישנן תמונות מצורפות) והטייפ מבוסס רובו ככולו על RCA . כמו כן גיליתי שיש חיווט רק לרמקול ימין ומצד שמאל גם לא היה רמקול ישן לפרק וגם לא נמצאו סימני חיווט כלשהם.

אני מעלה תמונות לשיפוטכם על מנת לשמוע דעה , מה אני צריך לעשות בשביל שהחיבור יתאים לRCA של ימינו ואיך אני מחבר חיווט חדש לצמה בשביל רמקול השמאלי הקדמי .

תודה מראש לעוזרים

carp 001.jpg

carp 003.jpg

carp 004.jpg

carp 005.jpg

carp 006.jpg

carp 007.jpg

פורסם

את ה RCA מחברים למגברים/ כניסות חיצוניות.

את חיבורי הרמקולים מחברים מצמת החשמל של המכשיר.

מהתמונות שלך קצת קשה להבין מה שייך למה.

אגב, כנראה בגלל זה לוקחים כסף על התקנה :roll:

מתחדשת*

פורסם

אני בעד לשלם על התקנה אבל לא 200-300 שקל כשגם חיפוש פה העלה שמערכות בסיסיות לא אמורות להיות מותקנות ביותר מ100 שח. אני גם מאוד מכבד את בעל מקצוע באשר הוא אבל יש גבול וכלכלי בעיקר. אם היה לי סתם כסף לשים על התקנה , אז הייתי גם משקיע במערכת פסיכית כמו שאני אוהב אבל כרגע יש מצב נתון וחוסכים

פורסם

איזה רכב זה בכלל - זה סקודה פייבוריט במקרה?

אם אתה רוצה שנסביר לך איך להעביר חוטים לפחות כדאי שנדע על איזה רכב מדובר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...