Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחרונה הפאנל של הר. דיסק פיוניר שלי החל לעשות קצת בעיות מגע.

לפעמים (בעיקר כשאני מגיע לרכב שהוא חם בפנים), הלחצן של ההעברה מרדיו לדיסק החך "לקפוץ" לי בין לבין ללא מגע!

פתחתי אותו בעבודה,לא היה משהו מיוחד. רק לוח קטן והלחצן הספציפי שבפנים היה תקין יחסית למראה עין. היה לו גם את אותו "רעש לחיצה" כמו על כולם. החזרתי אותו בחזרה אבל אחרי כיומיים זה שוב חזר....

אני לא יודע איך לפתור את הבעיה....

אם מישהו מכיר את הבעיה (או מכיר את הדגם המדויק) ו/או יודע לעזור לי - אשמח.

תודה רבה!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

יש לי גם אחד כזה זה דגם 4650, תוכל לראות פה בפורום שאיפה שהוא בשנת 2004 רכשתי כזה.

מצ"ב לינק לדגם בגוגל: http://www.google.co.il/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=pioneer+4650

לפני שבועיים הוא עשה לי בעיות דומות, בסופו של דבק ניקיתי את המגעים שמחברים את הפנל לגוף והכל בסדר גמור

בהצלחה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

חחחח בעיה מאוד מוכרת לי ! היה לי רדיו דיסק כזה לפני כשבועיים המקשים שלו פשוט הפסיקו לעבוד ועוד לפני זה היה לו בעיה של המגעים של המסך !

פורסם

ביג מאק, אני יכול לנקות את המגעים האלו שמחברים,אבל האמת שאף פעם לא חשבתי עליהם בנוגע לבעיה הזו ספציפית... כלומר:

אם הבעיה אצלם-למה זה עושה לי בעיות דווקא בכפתור ספציפי? מוזר.....

אבל אנקה בכל זאת!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

בוקר טוב.

נקה בעזרת צמר גפן ספוג ב WD40.

החומר הזה ממיס לכלוך מהמגעים וגם דואג לשמן את המגע וככה שומר עליו.

שבת שלום,

אריאל.

פורסם

היי.

אל תרסס ישירות על המגעים, אלא ע"ג צמר גפן או בד ותעבור על המגעים.

תעשה פעולה זו מס' פעמים.

לדעתי, אם משהו במבנה הפנימי של הפאנל לא נפגם כתוצאה מהפתיחה שלו - זה עלול לפתור את הבעיה.

אריאל.

• תוכן חדש...