Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג חדש ב 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיאט איביזה תיהיה בחירה טובה לנהג חדש בן 18?

ממש התאהבתי בדגם 3 דל' ידנית ונראת לי אופצייה עדיפה על הפונטו ספייס

מה דעתכם?

איך האמינות שלה והאיכות חומרים?

זה נכון שהן סובלות מהשמש הישראלית והלקה לרוב תיהיה שרופה?

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על הפונטו.

לנהג חדש לדעתי הפונטו יכולה להציע את הבחירה הטובה ביותר במחיר כזה.

הפנוטו ספייס מצוידת בשני כריות אויר וב 4 כוכבים במבחן הריסוק באירופי

שזה כבר טוב.

מעבר יש את האחזקה הזולה, ותצרוכת הדלק המצוינת והמחיר הוא טוב מאוד.

העיצוב לטעמי מודרני יותר מהאיביזה ותאמין לי, אתה תהנה מהאוטו הזה.

בהצלחה.

שלומי.

פורסם

ב2002 איביזה קיבלה גם 4,אך זה מאוד גבולי בתקציב שלך,החומרים שלה מרגישים יותר איכותים מפונטו,אך לפונטו אחזקה תהיה זולה יותר.האיביזה במיוחד ב 1600 תהיה מהירה יותר.

הייתי הולך על פונטו עקב חיסכון ואחזקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני ממליץ לך לשקול ברצינות את הפיאט פונטו

בעיקר בגלל תצרוכת הדלק השזולה יחסית ולבחור צעיר זה יכול להתאים

פורסם

כן, אבל הוא לא אוהב את הפונטו ..

תבין אותו :)

206 אחלה אופציה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

מה אתה אומר על הונדה סיווק 96, אולי החזקה תהייה טיפה יותר יקרה אבל אם תמצא אקזמפלר שמור היה שווה.

גודשת מאיטליה...:twisted:

פורסם
כן, אבל הוא לא אוהב את הפונטו ..

תבין אותו :)

206 אחלה אופציה.

ה 206 נכנסת בתקציב של 15K?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן. אפשר למצוא שמורות, צריך סבלנות לחפש.

הרבה פחות בטיחותית מפונטו והקופסאות החדשות יותר, מרגישה הרבה יותר רכב אמיתי ולא צעצוע.

מסכים איתך שהפונטו מרגישה זולה.

קודם כל, כמו שאני אומר לכל צעיר, וודא שיש לך מספיק כסף לתחזוקת הרכב, שזה אומר לפחות 1,200 שח בחודש...

עוד כמה אלפים ליישור קו, ועוד כמה לכל צרה שלא תבוא (והן באות, בצורה הכי מפתיעה שאתה יכול לדמיין).

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...