Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברים, 1 לספטמבר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנות יפות תמיד היו, גם בזמני.

היום מרשים להן להיתלבש,להיתאפר ולהיראות מיניים בצורה שאני לפחות חושב שזה מוגזם לבנות בגילן.

נכון , היום הן מעט מגזימות , יצא לי לבקר בתיכון שלי לא מזמן והבגדים לא היו מביישים רקדנית גו-גו.

עם התלמידות הכ*סיות שיש היום,אתה צודק!

כשאני הייתי בתיכון כולן נראו זוועת עולם....הדור של היום פשוט יפיפיות/שוות.

יש ויש ...

אבל אתה יודע מה ,כנראה שהאבולוציה עושה את שלה ומשביחה אותן עם הזמן :lol:

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משביחה משביחה....

לפני שבועיים נכנסתי לאיזה חנות בגדים בקניון גבעתיים והלסת פשוט נפלה לי לריצפה...(כן נו,המוכרת היתה בת 18 לפני צבא)

פורסם
חוזר לבצפר לכיתה י"ג אלוהים כיף גדול גמרו אותנו עם האלקטרוניקה לתואר הנדסאי הזה 42שעות בשבוע:cry:

בחיים לא הייתי חוזר שוב לי"ג.

הייתי היחיד מבני כיתתי שהמשיך ללימודי הנדסאות. בערב כשחזרתי אחרי הלימודים לעיר לא היה עם מי לדבר או לבלות כל חברי התגייסו ורק אני עדיין לומד.

לקראת סוף השנה נשברתי ועשיתי את הדבר החכם ביותר שעשיתי כל חיי, הודעתי שאני מסיים עם תואר טכנאי מכונות בלבד ולא ממשיך לי"ד.

פורסם
בנות יפות תמיד היו, גם בזמני.

היום מרשים להן להיתלבש,להיתאפר ולהיראות מיניים בצורה שאני לפחות חושב שזה מוגזם לבנות בגילן.

מה זה "בנות גילן"?

כשהייתי בן 16 כבר עסקנו בפרקטיקה... אז לעשות אפשר, אבל להראות אסור?

חוצמיזה מי זה "מרשים"? אתה חושב שמישהי בת 17/18 שואלת כבר מישהו איך להתלבש?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פאלו(ס) :wink:, מבלי להכנס לפרטים שמקומם לא כאן, נראה לי שיש הבדל גדול מאד בהתייחסות לפרקטיקה בין הדור שלנו (ילידי שנות השבעים תחילת שמונים) לדור הנוכחי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אתה כבר מספיק זמן בעוף כדי לדעת שאין כמעט דברים שאין להם מקום כאן...

אני מניח שאתה צודק ויש הבדל בהתייחסות, אבל למיטב ידעתי הפרקטיקה היא אותה פרקטיקה. לא המציאו מאז פטנט חדש...

פורסם
מה זה "בנות גילן"?

כשהייתי בן 16 כבר עסקנו בפרקטיקה... אז לעשות אפשר, אבל להראות אסור?

חוצמיזה מי זה "מרשים"? אתה חושב שמישהי בת 17/18 שואלת כבר מישהו איך להתלבש?

ידידי,אתה יודע בדיוק למה התכוונתי כמו כל אחד שחי בשנות ה80 וה90 ומטה.

גם בימי הביניים התעסקו בפרקטיקה אבל זה לא אומר שהן התלבשו והיתנהגו ככה,אני לא דתי,לא חרדי,לא מסורתי וגם לא "עתיק",אבל עדיין אני חושב שצורת הלבוש,הדיבור,שפת הגוף ועוד דברים שכנראה שכחתי של ילדי הדור הנוכחי היא פרובוקטיבית ברובה עד כדי מיאוס,יש לזה כנראה סיבות רבות ומגוונות ואפשר לפתח על זה דיון נפרד אם אתה רוצה(אבל אני די בטוח שאתה מכיר את הסיבות ויודע על מה אני מדבר).

לגבי החלק השני של המשפט שלך,אני בטוח שבגילאים 17-18 אף אחת לא שואלת אף אחד איך לדבר ולהיתנהג, אבל אני דיי בטוח שאם בגילאים צעירים יותר,החינוך מהבית הוא חינוך שמרני במידה (כל אחד ומידתו הוא),חינוך של פתיחות והבנה ,וחינוך של כיבוד הורים, חלק נכבד מהגועל ששוטף את בני הנוער היה נמנע או לפחות היה בצורה יותר מעודנת.

הבנות שלי עדיין לא בגיל הטיפש עשרה ולכן אני לא מדבר מניסיון ,אבל אני רוצה לפחות להאמין שאני מחנך ואחנך אותן בצורה שבה אוכל להיסתכל עליהן ולהגיד שהצלחתי.

ימים יגידו.

פורסם

ולעניין המקורי של השרשור:

בית ספר הייתה התקופה הכי גרועה בחיי.

אני לא מגזים כשאני אומר שאני מעדיף לעשות טירונות של 4 חודשים על פני לעבור שנה בבית ספר.

המערכת של בתי ספר היא זבל, המורים לא מבינים את הדינאמיקות בין תלמידים ומעדיפים לדחוף כדורים לילדים במקום לאפשר להם למצות את הפוטנציאל שלהם.

לצערי זו לא בעיה רק בארץ אלא של כל מערכת החינוך המערבית :(

פורסם
ידידי,אתה יודע בדיוק למה התכוונתי כמו כל אחד שחי בשנות ה80 וה90 ומטה.

אתה טועה, אין לי מושג על מה אתה שח.

אולי אם תהיה דוגמא קונקרטית אני אבין.

כמו שאני רואה, הבקיני אותו בקיני, השורטס אותו שורטס, אפילו המדונה אותה מדונה...

פורסם
אתה טועה, אין לי מושג על מה אתה שח.

אולי אם תהיה דוגמא קונקרטית אני אבין.

כמו שאני רואה, הבקיני אותו בקיני, השורטס אותו שורטס, אפילו המדונה אותה מדונה...

בשנות ה 90 לא היה ביקיני,ואם כבר היה,אז הוא היה בגיזרה גבוהה ולא מחמיאה. ולא היה סטרפלס בתור בגד ים.

הבנים לבשו GAZOZ ,QUIKSILVER,OP ושאר מריעין ברישין...

שורטס? היה קיים רק בתור פיג'מה,מה ששלט אז היה טייץ צמוד (במיוחד הכחול זוהר הזה שלבשו במועדונים) עם חותלות.

מדונה? היתה אז אחלה זמרת,עם אחלה להיטים.

פורסם

המערכת של בתי ספר היא זבל, המורים לא מבינים את הדינאמיקות בין תלמידים ומעדיפים לדחוף כדורים לילדים במקום לאפשר להם למצות את הפוטנציאל שלהם.

הוצאת לי את האותיות מהמקלדת , כשלימדתי ב י"ג י"ד שעורים פרטיים במתמ' , נתקלתי בהמון תלמידים עם מרשמים לכדורים ( ואני מדבר לפני 5 שנים בערך , כרופא משפחה לא יכל לתת מרשמים כאלו והיה קשה יחסית לקבל מרשם) .

חלק מההשקפת עולם שלי כ"מורה" הייתה שתלמיד לא צריך כדורים בשביל ללמוד ,הוא רק צריך שיגישו לו את החומר בצורה מסויימת והוא מסיים מהצלחת ורוצה עוד !

היום :

חצי כיתה בלימודים לוקחים כדורים לפני מבחן !!!

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

תודה רבה דריש, החזרת את הדיון למסלול, ובעלת פה כמה נקודות שחבל שלא מתעכבים עליהן יותר במערכת החינוך.

עריכה: העלת. העלת כמה נקודות. טעות פרוידיאנית ;-)

Sent from my Nexus S using Tapatalk

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...