Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברים, 1 לספטמבר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שאתה קורא עובדה זו לא עובדה, זו דעה. ההבדל בין דעה לעובדה היא ההוכחה, ואתה לא הוכחת את הטענה שלך.

את אותם דברים שאתה אומר היום, אמרו על הנוער בזמני.

היית עושה את אותו הסקר אז, ומקבל אותן תוצאות, אז מה הוכחת בזה?

נתתי לך אינדיקטור פשוט. תבדוק אותו.[b](לא הבנתי מי קבע שהאינדיקטור שהבאת,הוא זה שיפתור את התעלומה???)[/b]

כל השאר, דיבורים.

"עובדה פשוטה"(שכחת להוסיף את ה"פשוטה" בהדגשה) זה סוג של סלנג,מן הסתם זאת דעתי ובזה אתה צודק.

כפי שרשמתי כמה תגובות לפני,זה ויכוח עקר וסתם התפתיתי להמשיך להגיב,זאת דעתי וזאת דעתך.

אני לא מהסוג של הווכחנים הניצחיים שימשיכו להביא ציטוטים וקישורים וימשיכו לנסות לשכנע עד אין קץ.

אני את דעתי רשמתי ומי שבא לו להזדהות עם דבריי..אז אחלה בחלה לי.:-D

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבגד ים עם הגיזרה הגבוהה,שזה הלינק השלישי אם אני לא טועה,הוא של פילפל. השני שהעלית הוא של פוקס והוא מ 2005.

• תוכן חדש...