Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברים, 1 לספטמבר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ,בתור אבא לשתי בנות,הראשון לספטמבר בשבילי זה שחרור אנחת רווחה גדולה,החופש הגדול זה חתיכת טירונות שפשוט מוציאה לך אנרגיות שלא ידעת שיש לך.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תקופת ביה"ס בכלל והתיכון בפרט היתה התקופה של החיים שלי. עכשיו אני מוכן לחזור אליה.

נכון, אבל התקופה של בין סוף י"ב לגיוס זה בכלל חלום שלא יחזור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מיכאל, טירונות טירונות אבל תודה שנהנת.

כמובן שנהניתי,לראות את הילדים שלך עם חיוך על הפנים לא יכול לעשות רע.

מה שהתכוונתי זה שהחופש הגדול הוא ימים מאוד אינטנסיביים,צריך להעסיק אותם מהבוקר ועד צאת החמה ,ולפחות אצלי שהן עדיין קטנות(3.5 ושנה וחצי),צריך להשגיח ולהיות צמוד ברוב הזמן(יותר עם הקטנה,הגדולה דיי עצמאית),אני באופן אישי הייתי איתן שבועיים רצופים עד עכשיו בסוף החופש וגם היום אני עם הגדולה שהגן שלה נגמר בעשר בבוקר כי זה היום הראשון.

באופן כללי אני מסוג האבות שממלא תפקיד פעיל מאוד בגידול הילדים במהלך כל השנה,ולא רק בחופשים ובמקריי חירום כשהאמא לא יכולה ולכן אני לא יכול להגיד שואללה סוף סוף אני איתן לבד בזמן איכות כי זה חופש,אצלי זה בכל השנה ככה .

פורסם

עושה חשק לחזור!!

עם התלמידות הכ*סיות שיש היום,אתה צודק!

כשאני הייתי בתיכון כולן נראו זוועת עולם....הדור של היום פשוט יפיפיות/שוות.

פורסם

בנות יפות תמיד היו, גם בזמני.

היום מרשים להן להיתלבש,להיתאפר ולהיראות מיניים בצורה שאני לפחות חושב שזה מוגזם לבנות בגילן.

פורסם
ממש לא.

בבית הספר היסודי אמרו לי שכשאגיע לתיכון אתגעגע ליסודי וזה לא קרה, בתיכון אמרו לי אותו דבר על הצבא וגם זה לא קרה,

מחזק ומוסיף:

ממרומיי 28 שנות חיי, אני יכול לכתוב שמלבד לכמה סיטואציות ספיציפיות, בהן אני נזכר בארגה מסוימת, שנות היסודי-חט"ב-תיכון היו, עבורי, סיוט לא קטן.

יום ההולדת שלי חל ב-20.6- היום בו מתחיל החופש הגדול עבור תלמידי התיכון.

צירוף המקרים הזה מסביר הכל- שנאתי ללכת לבי"ס.

בהצלחה לכל התלמידים.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

בתיכון נהנינו מחוק "10 אחוז" שמאפשר (עד היום) להיעדר מ-10 אחוז מהשיעורים, בלי פתקים ובלי נעליים -

הכנה נפשית מעולה לאוניברסיטה.

לא מתגעגע במיוחד לביה"ס (למרות שאין תלונות), כן מתגעגע לגיל.

מזל טוב להורים בפורום!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בתור תלמיד בביה"ס אף פעם לא חיכיתי ל-1 לספטמבר ותמיד נפלה עליי מועקה גדולה ב-31 לאוגוסט, התאריך הכי מבאס בשנה.

לאבא שלי היה אתמול (31/8 ) יום הולדת, ולדוד שלי יש היום. בתור תלמיד זה הצחיק אותי כל שנה מחדש- איך הם הרגישו ביום ההולדת, והתשובה- כמו שאתה תגיב כשתראה את החותנת שלך נופלת מצוק במרצדס החדשה שלך- רגשות מעורבים :lol:

נכון, אבל התקופה של בין סוף י"ב לגיוס זה בכלל חלום שלא יחזור.

כו%^^מק- 3 שבועות בין הבגרות האחרונה לגיוס :mm_mad:

היום מרשים להן להיתלבש,להיתאפר ולהיראות מיניים בצורה שאני לפחות חושב שזה מוגזם לבנות בגילן.

מחזק. אחרי הצבא הייתי שומר בבתי ספר, ובתיכונים לא הייתי מסוגל לתפקד :oops:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אפילוח בתלבושת האחידה של שנות ה-70 בבית הסוהר הריאלי (כך כינינו את המוסד - האמת היא שהיו תנאים ואוירה מצויינים) הן לא רק היו יפות - הן גם הציגו את זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עם התלמידות הכ*סיות שיש היום,אתה צודק!

כשאני הייתי בתיכון כולן נראו זוועת עולם....הדור של היום פשוט יפיפיות/שוות.

לא פשוט, לא פשוט...

האמת שאני כל כך מותש מהחופש בן 3 השבועות של הבת שלי מהגן, ככה שבכלל לא יצא לי להזכר שגם אני הייתי חוזר ללימודים בתאריך הזה.

אבל האמת - החופש הזה, עם כל ההשקעה והעייפות, היה תקופת priceless אחת גדולה, ברוך השם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...