Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר שיטוט בפורום הגעתי למסקנה כי דייהטסו גרנאד מוב זה הבחירה הכי מתאימה לי כרגע, הן מבחינת הגודל, הן מבחינת תקציב ועוד.

הבעיה היא שכמעט כל מה שקראתי עליה כאן אלו שרשורים מ2005-2006.

האם דעתכם עליה היום זהה לדעה שהושמעה כאן בעבר?

בהתחשב בעובדה שזה רכב נדיר יחסית - האם לא קשה למצוא לו חלפים?

פורסם

היה לאמא שלי גראן מוב 97 בין השנים 2001-2010

האוטו שימושי מאוד עם מרווח גדול לשורה השנייה ותא מטען גדול ונוח להעמסה

האוטו קל, זריז ודי חסכוני. החסרונות הם הרוחב הצר שלו ורעשי המנוע החזקים בתא הנוסעים

מבחינה מכנית האוטו זהה לשרייד ככה שהחלפים זולים אבל חלקי הפח, פנסים וכו' נדירים ויקרים מאוד

מבחינת האמינות הרכב היה אוטומט, ללא כל תקלות לאורך כל התקופה למעט פעם אחת פאקום ראש שנגרם מנסיעה ללא מים כאשר החום מנוע עלה ואימי המשיכה לנסוע.

פורסם

הייתה ברשותנו גראן-מוב 1997 אוטומטית כרכב משפחתי. זו הייתה הדייהטסו החמישית במשפחה המורחבת. מכונית נהדרת: מרווחת, אמינה, תא מטען גדול, מזגן חזק. נורא כיפית תנוחת ישיבה גבוהה - אתה מרגיש כמו בתוך מיניוואן גדול בהרבה. לצערי, נגנבה לאחר כשנה וחצי!

אתה צודק לגבי חלקי חילוף. אמנם עם חלקי מנוע אין בעייה, אבל אנחנו עשינו תאונת פחחות, ואין להשיג חלקי פח חיצוניים משומשים או חליפיים, דבר שגרם לזמן תיקון ארוך במיוחד - העדפתי שייתקנו פחחות באופן ידני.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...