Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוסכניק בהילוך שישי.

אבל אף יצרן לא ממליץ על זה. מסקנה?

אגב, גם אחרי לילה שהרכב עומד(ברכב בלי טורבו) מומלץ להמתין בערך 20 שניות לפני תחילת נסיעה

שוב: מומלץ על ידי מי?

ככה שזה בטוח לא מזיק .

לא בטוח בכלל. יש יותר שחיקה במנוע בסיבובי סרק לאחר הנעה מאשר בנסיעה רגועה, בגלל החימום המהיר יותר בנסיעה. משום כך יש יצרנים (וולבו למשל) הממליצים במפורש לא "לחמם" את הרכב בסרק, אלא להתחיל לנסוע מיד.

דני

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא בטוח בכלל. יש יותר שחיקה במנוע בסיבובי סרק לאחר הנעה מאשר בנסיעה רגועה, בגלל החימום המהיר יותר בנסיעה. משום כך יש יצרנים (וולבו למשל) הממליצים במפורש לא "לחמם" את הרכב בסרק, אלא להתחיל לנסוע מיד.

דני

אתה טוען את זה על סמך ידע שנרכש ונסיון, או סתם לשם הויכוח.

כי אם זה נכון, כל מה שימלצו בפורום מכובד זה ובמוסך מורשה שווה כקליפת השום.

כי כל מי ששאלתי טען שכך צריך להתנהג ברכב מגודש,

וגם ברכב בלי טורבו מומלץ לתת לשמן להגיע לכל מכלולי המנוע למניעת בלאי מואץ .

בבקשה אם יש ביסוס לטענותיך שתף אותי כי כרגע אני נותן לרכב 20\30 שניות בהתנעה וכיבוי

ולא מעונין לפגום בו.

פורסם

היום עשיתי נסיעת מבחן על הבראבו

אהבתי אותה במצב ידני. במצב אוטומטי אכן דורש הסתגלות. אחרי כמה דקות העדפתי להשאיר את המצב האוטומטי לאשתי ועברתי לידני. ופה התחילה החגיגה. עליות, סיבובים... מתנהגת מצוין, מהירה, שקטה,

אשתי גם הרגישה בהעברת ההילוכים לא חלקה(היא בחיים לא תעבור למצב ידני, אני כבר לא מדבר על גיר ידני) אבל אמרה שזה לה הפריעה לה יותר מדי.

והחל מיום שישי הקרוב למשך שבוע יש מבצע מכירות בפיאט...

פורסם
היום עשיתי נסיעת מבחן על הבראבו

אהבתי אותה במצב ידני. במצב אוטומטי אכן דורש הסתגלות. אחרי כמה דקות העדפתי להשאיר את המצב האוטומטי לאשתי ועברתי לידני. ופה התחילה החגיגה. עליות, סיבובים... מתנהגת מצוין, מהירה, שקטה,

אשתי גם הרגישה בהעברת ההילוכים לא חלקה(היא בחיים לא תעבור למצב ידני, אני כבר לא מדבר על גיר ידני) אבל אמרה שזה לה הפריעה לה יותר מדי.

והחל מיום שישי הקרוב למשך שבוע יש מבצע מכירות בפיאט...

ברגע שתבינו מתי הקלאץ מפריד ומתי משתלב ההילוך לא תרגישו את המעבר בכלל, וגם הרובוט לומד את אופי הנהיגה שלך.

טיפ קטן: דוושת הגז היא גם הקלאץ שלך במצב אוטמוט, זאת אומרת שאיך שתתנהג עם הגז כך ישתנה אופן החלפת ההילוכים .

כמה הם רוצים על הבראבו המאובזרת במבצע?

פורסם

היום התקשרתי לסוכנות פיאט, ובדקתי טרייד אין על הרכב שלי(בראבו 2009).

והציעו לי ב123K פחות המחיר שנסכים בטרייד, וכך כדרך אגב(לא ניסיתי להתמקח) הוא אמר שאם אני מוכר לבד ובא עם כסף אפשר

לרדת גם ל120K.

אז שווה להתמקח איתם יש תחרות רצינית בין היבואנים.

פורסם
מחיר מצוין. בטוח שזה על הכביש ולדגם המפואר?

כן, בטוח

הייתי פעמיים תוך שבוע בפיאט. בפעם הראשונה (עוד לא דיברו על שבוע מכירות שמתחיל ב-02.09) קיבלתי הנחה של 6K ז"א במקום 136K הציעו לי ב-130K. כשבאתי פעם שנייה כדי לעשות נסיעת מבחן הייתי מודע כבר שיתקיים שבוע מכירות. והנציגה אמרה שיש הנחה של 12K מהמחיר המלא (136K)

פורסם

שהבוס שלי קנה לי את הבראבו שלי המחיר היה 120 לבסיסית ו130 למאובזרת. הם לא היו מוכנים לרדת בשקל! קיבלנו רק הנחה על צבע מטאלי בגלל שלא היה להם במלאי צבע לבן { מזל} בכל מקרה למאובזרת במחיר הזה זה מחיר מצויין!

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אחרי שתי ברבואים חדשים:

הבראבו רכב מצוין,

60K ק"מ בכללי על שתי בראבואים 0 תקלות פרט לקצת בעוית עם הסטריאו שנפתרות אחרי כיבוי והתנעה.

מיזוג - סבבה לגמרי

גיר - באוטומט לא מי יודע מה - בידני, מעולה

מנוע - מהטובים בקטגוריה, TJET. עד 2.0 לא מוגדש, אתה חזק יותר. 20.4 קגמ.לצורך השוואה מנוע 2.0 ב C5 מייצר מומנט זהה.

מרכב מוצק וחזק, לצערי מניסיון אני יצאתי בסדר גמור גם לאחר תאונה בעוצמה מחוץ לעיר המשכתי בנהיגה לסניף אלדן הקרוב (תאונה של 50 + קמש לאחר בלימה.)

בסהכ החבילה המושלמת (לפחות באלדן)

לגבי המחיר: לא להיט, עד כמה שידוע לי בשנת 2009 נתקעו עם מלאי, העבירו אותו לחברות ההשכרה\ליסינג במחיר מגוחך (הדגם המפואר). בזכותו קיבלתי את הראשונה (בצבע זהה!!! גם השניה.. זה אותו משלוח) ב 2450 ש"ח לחודש בלבד.

פורסם

למרבה הצער אין לבראבו סיכוי גדול במחירים האלו, ודאי כך שניתן היום לקבל פוקוס חדשה עם גיר כפול מצמדים במחירים זולים יותר. וזה מצער למדי, כי אחרי הכל הבראבו הוא גם לדעתי אוטו בהחלט טוב, מהנה, נוח, חסכוני ומהיר.

פורסם
היום התקשרתי לסוכנות פיאט, ובדקתי טרייד אין על הרכב שלי(בראבו 2009).

והציעו לי ב123K פחות המחיר שנסכים בטרייד, וכך כדרך אגב(לא ניסיתי להתמקח) הוא אמר שאם אני מוכר לבד ובא עם כסף אפשר

לרדת גם ל120K.

אז שווה להתמקח איתם יש תחרות רצינית בין היבואנים.

אז הגעתם בדיוק לאותו מחיר. 120K לעיסקת מזומן (ללא טרייד) ולא על הכביש- מחיר בסיס. תוסיף אגרת רישוי, מיגון ומטאלי והגעת ל-124K. בדוק איתו שוב אם המחיר הוא על הכביש או הבסיס..

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
למרבה הצער אין לבראבו סיכוי גדול במחירים האלו, ודאי כך שניתן היום לקבל פוקוס חדשה עם גיר כפול מצמדים במחירים זולים יותר. וזה מצער למדי, כי אחרי הכל הבראבו הוא גם לדעתי אוטו בהחלט טוב, מהנה, נוח, חסכוני ומהיר.

שכחת לציין גם שהבראבו נראה הרבה יותר טוב מהפוקוס, ובכלל מרוב הרכבים בסגמנט.

ובדרך כלל זהו פקטור רציני בתהליך הקניה, כמובן שלא המשמעותי ביותר, אבל בהחלט חשוב(לדעתי בכל אופן).

פורסם

תבדקו לגבי זמני אספקה, כי אני ממתין כבר שלושה שבועות לבראבו דרך אלבר ועדיין אין יום סופי (אולי בגלל שזה ליסינג). אני מקווה שאולי ביום ראשון שני יגיע כבר הרכב. אני שונא את הפוקוס! קיבלתי אותו כזמני עד הבראבו והאוטו הזה פשוט מעצבן, מרגיש כמו עגלה ומתנדנד כמו אוניה. הI30 עולה עליו ב5 רמות.

בשיפוצים

• תוכן חדש...