Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ביקרתי בסוכנות פיאט

התרשמתי מהבראבו

אהבתי: עיצוב חוץ ופנים, איבזור בדגם סנסיישן, מרחב פנימי

לא אהבתי: תא הכפפות קטן נמוך וקשה לנגישות וגם לא מקורר (יש תא צינון בין המושבים אבל הוא קטן), אין כיסים במשענות גב של המושבים הקידמיים, פתח הטעינה של תא המטען גבוה והרצפה נמוכה (עמוקה)

טיפולים פעם ב-30K ק''מ או שנתיים:!:

הצעת מחיר שקיבלתי על דגם סנסיישן צבע מטאליק+קודן+אגרת רישוי 130K

אנחנו משפחה צעירה עם ילד אחד

עוד לא עשיתי נסיעת מבחן לכן לא יודע להגיד איך הגיר הרובוטי מתנהג במצב ה"אוטומטי"- יותר בשביל אשתי ובמצב הדני - יותר בשבילי

אשתי אהבה גם את פיג'ו 308. אני יודעה שזה רכבים שונים מאוד ואנחנו רגילים לגיר AL4 - יש לנו רנו קליאו עכשיו

אני מחכה להגעתו של פורד פוקוס, רוצה לבדוק גם אותו

מה אתם אומרים על הרכבים האלה?

תודה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חובה נסיעת מבחן על הבראבו - מנסיון איתה הגיר מצויין ושלומדים לנהוג איתו הוא מאוד חלק בפעולה שלו .

אם אתה מחפש ביצועים הבראבו היא האלטרנטיבה היחידה שלך מבין ה3 שהזכרתה .

נ.ב

עוד לא ידוע המפרט של הפוקוס החדשה למעט העניין שהיא אמורה להגיע עם גיר רובוטי כפול מצמדים ... אז זאת אופציה מעניינת ששווה המתנה באם מדובר בעוד גרסה עם מנוע אנמי וגיר מרובע הילוכים ההיתי מוותר מראש.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

כל רכב שאתה קונה מומלצת נסיעת מבחן ובמיוחד על רכבים בעלי גיר רובוטי.

אני יכול להעיד שהגיר בבראבו בהחלט נעים לנהיגה במצב אטומטי ובידני כיף גדול, רק צריך להבין את דרך פעולתו(הגיר הוא ידני לכל דבר).

אני משוחד אבל בדקתי הרבה רכבים לפני שקניתי, והבראבו בהחלט ענתה על כל הדרישות ואפילו יותר, שלא נדבר על העיצוב (פנימי+חיצוני) שלוקח את כל הרכבים המשעממים בסגמנט.

החיסרון שלה הוא כנראה הגיר הרובוטי, שלא עשה עלייה מוצלחת לארץ הקודש הרבה בגלל טראומת הגיר בקורולה שהיה מזעזע.

אבל מאז הרבה שמן זרם במכלוליו של הגיר הרובוטי, ושל פיאט נחשב למוצלח בין התיבות החד מצמדיות,

פורסם
כל רכב שאתה קונה מומלצת נסיעת מבחן ובמיוחד על רכבים בעלי גיר רובוטי.

אני יכול להעיד שהגיר בבראבו בהחלט נעים לנהיגה במצב אטומטי ובידני כיף גדול, רק צריך להבין את דרך פעולתו(הגיר הוא ידני לכל דבר).

אני משוחד אבל בדקתי הרבה רכבים לפני שקניתי, והבראבו בהחלט ענתה על כל הדרישות ואפילו יותר, שלא נדבר על העיצוב (פנימי+חיצוני) שלוקח את כל הרכבים המשעממים בסגמנט.

החיסרון שלה הוא כנראה הגיר הרובוטי, שלא עשה עלייה מוצלחת לארץ הקודש הרבה בגלל טראומת הגיר בקורולה שהיה מזעזע.

אבל מאז הרבה שמן זרם במכלוליו של הגיר הרובוטי, ושל פיאט נחשב למוצלח בין התיבות החד מצמדיות,

תודה

כמה זמן יש לך את הרכב הזה? עד כמה הוא אמין? היו תקלות? צריך יחס מיוחד לטורבו, כמו לתת להתקרר לו אחרי כל נסיעה או משהו דומה?

פורסם
תודה

כמה זמן יש לך את הרכב הזה? עד כמה הוא אמין? היו תקלות? צריך יחס מיוחד לטורבו, כמו לתת להתקרר לו אחרי כל נסיעה או משהו דומה?

הרכב אצלי שלושה חודשים, ואני בהחלט מרוצה כרגע אין שום סימן לחוסר אמינות, וגם חפרתי וממשיך לחפור בפורומים בארץ ובחו"ל

עד עכשיו לא מצאתי תקלות או מחלות, נהפוך הוא. (הרכב משווק כבר 5 שנים באירופה(בארץ מ2009)

בקשר לטורבו מומלץ להמתין חצי דקה אחרי הנעה וחצי דקה לפני כיבוי.

פורסם

יש לנו בראבו שעוברת חיים לא קלים, המון נסיעות למרכז ועברה כבר 23K קילומטר בערך, שום תקלה או סימן לתקלה, שום ביקור מיותר במוסך.

פעם אחת נעלמה התצוגה מהרדיו דיסק, הרכב הונע מחדש וזה היה סוף הסיפור. זה סך כל הדברים שנתקלנו בהם ב 23K קילומטר.

(ולפני שמישהו יקפוץ, זו לא האדומה שפרסמתי פה, אלא אחת שחורה בכלל.)

פורסם

אתה יכול להוציא את הבראבו במחיר יותר זול, שים לב לכך.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
הרכב אצלי שלושה חודשים, ואני בהחלט מרוצה כרגע אין שום סימן לחוסר אמינות, וגם חפרתי וממשיך לחפור בפורומים בארץ ובחו"ל

עד עכשיו לא מצאתי תקלות או מחלות, נהפוך הוא. (הרכב משווק כבר 5 שנים באירופה(בארץ מ2009)

אפשר לשאול בכמה קנית אותה?

אתה יכול להוציא את הבראבו במחיר יותר זול, שים לב לכך.

כן, 130K קיבלתי לפני שום התמקחות.

השאלה היא איך עושים את זה? איך מוציאים אותה יותר זול?

פורסם

לפי האתר רשום שיש,אם בפנדה יש, חייב להיות בברבו.

אחלה מערכת אשר עובדת מצוין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מי ממליץ לחכות כל כך הרבה ולמה?

• חצי דקה בתחילת הנסיעה - רק אם הטמפרטורה בחוץ 20- מעלות. לא שייך לארץ הקודש.
  • חצי דקה בסוף הנסיעה - רק לאחר מאמץ קשה וממושך. בנסיעה רגילה מספיק לחכות מספר שניות.

לגבי המכונית באופן כללי:

• ביצועים טובים ללא השוואה לאוטומטיות 1600.
  • המחסור בתאי אחסון אכן מציק.
  • הרכב נמוך יותר, משמעותית, מרכב משפחתי רגיל.
  • יש מערכת זינוק בעליה.

דני

פורסם
מי ממליץ לחכות כל כך הרבה ולמה?

דני

מוסכניק בהילוך שישי.

אגב, גם אחרי לילה שהרכב עומד(ברכב בלי טורבו) מומלץ להמתין בערך 20 שניות לפני תחילת נסיעה, ככה שזה בטוח לא מזיק .

פורסם

כן, 130K קיבלתי לפני שום התמקחות.

השאלה היא איך עושים את זה? איך מוציאים אותה יותר זול?

מדברים, זורקים שאתה ב'חבר' (גם אם אתה לא.. רק במידה ויש מישהו שכן יש לו את ה'יהלום'), שאתה עדיין משרת פעיל במילואים ושאר אירגונים ובנוסף מדבר עם האיש תכל'ס עד שיכנע להצעה אחרונה וגם אז אין שום בושה להמשיך "ולשגע" אותו עד שיתן לך את מבוקשך.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

זה כזה קל להגיד שאתה בחבר,הם רוצים לראות את הכרטיס על שמך,וחוץ מזה אין מבצעים על פיאט לחבר עכשיו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...