Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה 1.4- שאלה על צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אתמול בסוכנות של פאביה ושילמתי את המקדמה על הדגם 1.4 הידני שבמבצע

יש נתון מדאיג ברכב שגורם לי להסס אם לבצע את ההזמנה- הצריכת דלק שלו, על הניר היא נראית לי קצת גבוהה לגודל שלו..

למישהו יש מושג מה קורה עם הצריכה שלו בפועל?

פורסם

הפוסט מתאים יותר לפורום טכני/אחזקה/טיפולים.

בכל מקרה, העליתי את השאלה לפני מספר שבועות (טרם הרכישה), הנתונים לא עד כדי כך גרועים.

ממוצע לנסיעה משולבת 1/15.6 בערך זשה נחמד מאוד למנוע היחסית "מיושן".

בהצלחה

דרך אגב, איזה צבע הזמנת? (לי נשאר האפור פחם)

היתה אופציה לצמיגים רחבים יותר אך רק בשלושה צבעים אחרים ולא משהו.

Golf 2008 MK5

פורסם

לפי אתר KML, הדגם עם הטורבו מציג צריכה ממוצעת של 1/13.88, בעוד הדגם עם המנוע הותיק מציג 1/14.21.

כמו כל נתון אחר באתר הזה יש להתייחס לנתונים האלה עם קצת סקפטיות, אבל בגדול לא אמור להיות הבדל בצריכת הדלק בין השניים.

נ.ב.

שחורה בדרך במשלוח של ספטמבר :-D

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

סגרת הזמנה לפני כן? כי הסוכן אמר לי שלא ניתן והוא רושם את הפרטים שלי וברגע שיהיה לו את המשלוח החדש עם שחורה הוא ייתקשר

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

עשיתי פרצוף תשעה בא"ב בגלל שאין צבע אז הסוכנת כל שניה בדקה אם השתחררה שחורה או לא, בדיוק כשבאתי לצאת מישהו ביטל אז היא ישר קפצה על זה.

יש מצב שלקחתי בדיוק את השחורה האחרונה שיש להם למשלוח הקרוב:twisted:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תודה על התשובות, פרסמתי גם בפורום אחזקה..

אשמח לשמוע דעה אם יש ממישהו שיש לו את הרכב או שמכיר טוב את התפקוד שלו במציאות

.. ולשאלתך- הזמנתי satin Grey metallic

הסוכן אמר שיש רק אותו, או כסף או שמפניה כרגע

פורסם

נסיעה עירונית ללא מזגן כמעט (ואני מדבר רק על נסיעה בתוך העיר) 1:13. נסיעה בעדינות במסלולים קבועים.

נסיעה בינעירונית/משולבת - להערכתי 1:15.5.

במספרים תכל'ס - תדלוק של 33 ליטרים לערך, מחזיק 450 ק"מ.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...