Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ישנה תופעה מוזרה בתקופה האחרונה, כאילו הרכב לא מעלה סל"ד כמו שהוא העלה קודם לכן.

הוחלפו,

מודול הצתה - הייתה בריחת ניצוץ.

פלאגים - 5 פלאגים מקוריים.

חיישן טמפרטורה - היה ירוק, והוחלף לירוק חדש.

MAF - הוחלף.

מצערת - לאחר ניקוי וכיול מחדש.

פילטר דלק - חדש מקורי, עבר 1500 ק"מ.

מה עוד יכול להיות ?

סתימה באחד המזרקים ? יש אפשרות לבדוק זאת ?

כבלי הצתה ? הרכב גמע 150K .

לאמדה ?

אולי האקלים ?

לפי VAG-COM אין שום תקלה ברכב, מה עוד יכול להיות ?

פורסם

יכול להיות שהדלק שלך הוא באוקטן נמוך , גורם לדטונציה , וחיישן הנקישות מאחר את ההצתה , ובגלל זה אתה מרגיש שהטורים לא עולים כמקודם , תנסה להחליף תחנת דלק.

פורסם
יכול להיות שהדלק שלך הוא באוקטן נמוך , גורם לדטונציה , וחיישן הנקישות מאחר את ההצתה , ובגלל זה אתה מרגיש שהטורים לא עולים כמקודם , תנסה להחליף תחנת דלק.

אני אנסה להחליף תחנה, הרכב מתודלק ב 98 בלבד.

גם האקלים יכול להשפיע, במיוחד שחם.

אגב - האם חוסר הסחיבה קורה גם בלילה (כשמזג האויר יותר נוח)?

לא יצא לי לנסוע לאחרונה בלילה, אבל אני מעריך שכן מכיוון שאני מתחיל לעבוד ב 5 בבוקר מספיק קר בחוץ.

המנוע הנ"ל הוא מנוע מייבוא שהמזרקים שהגיעו עימו לא פורקו מעולם, יכול להיות שיש סתימה באחד מהם ?

• תוכן חדש...