Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה,

הייתי היום בשלמה סיקסט ומצאתי שם רכב שלאחרונה נכנס למגרש עם 24000ק"מ. כמובן שהרמתי גבה כי זה נראה לי ממש נמוך הוא בתגובה בירר לי איפה הרכב היה, ואמר שזה היה מושכר לעיריית חיפה.

ראיתי בדיקה של הרכב מלפני חודשיים וביחס לבדיקות אחרות שראיתי נראה שהוא במצב מעולה. חוץ מפגיעות קלות מאוד (חסרות משמעות) בפח אין כלום.

ראיתי שהוא עבר 2 טיפולים בשלוש שנים האחרונות , אחד אחרי 15 אלף ואחד כעבור שנה ב20 אלף.

בהתחלה הם רצו 50000 אמרתי שזה ממש אבל ממש מוגזם ואין מצב שאני משלם את זה. הגעתי ל47000 (שזה 18 אחוז פחות ממחירון) ואני ממש רוצה לקחת אותו.

אני יודע שגם 47 זה די גבוהה אבל זה נראה לי משתלם כי הרכב באמת דנדש. ולא נראה לי שתיהיה לי בעיה למכור אותו אח"כ.

מה אתם אומרים?

תודה.

פורסם

למצוא יונדאי גטס 2008 ב-38-40 אלף שקל זה לא משימה קשה בכלל.

אמנם הקילומטראג' של הגטס(בהנחה שהוא אמיתי) הוא די יוצא דופן, אבל אתה באמת חושב שבעוד 3 שנים מישהו ישלם 7-10 אלף שקל יותר על הגטס שלך עם הקילומטראז הנמוך שלה?

מבחינת סחירות עתידית, לא קשה לראות שזה לא משתלם.

פורסם

אמנם הקילומטראג' של הגטס(בהנחה שהוא אמיתי) הוא די יוצא דופן, אבל אתה באמת חושב שבעוד 3 שנים מישהו ישלם 7-10 אלף שקל יותר על הגטס שלך עם הקילומטראז הנמוך שלה?

מבחינת סחירות עתידית, לא קשה לראות שזה לא משתלם.

אין ספק שאתה צודק בעניין זה.. אבל אני רואה בזה עוד צד - רכב עם קילומטרז' נמוך מבחינתי יש פחות סיכוי לתקלות וכד'. גם בזה אני יכול לחסוך כמה אלפי שקלים..לא ככה? וכן, אני חושב יש אנשים, כמוני, שכשרואים ק"מ נמוך יעדיפו להוסיף עוד כמה אלפים (אולי לא 7-10 אבל 4 כן). לפחות ככה אני מקוה.

פורסם

בגלל זה הדגשתי את המילים מבחינת סחירות עתידית.

הבעיה היא שאתה לא מתכוון להחזיק ברכב לתקופה ארוכה, אלא לתקופה יחסית מוגבלת.

כניראה שגטס המדוברת תראה אמינות יותר טובה מגטס עם 100K קילומטר. אבל במידה והגטס השניה עברה את הטיפולים הגדולים יחסית(טיימינג, משאבת מים וכו'), אני בספק אם היא תראה אמינות פחותה, כול שכן אמינות ששווה הפרש של 8 אלף שקלים.

לפי דעתי, יש פה יותר מדי משתנים שכרגע מוטלים בספק ועתידם מוטל בספק.

-מחיר מכירה עתידית(אף אחד לא יכול להבטיח שתמכור את הרכב אפילו ב-4 הפרש לעומת גטס עם קילומטארג די גבוה, אך בתחום הסביר)

-המצב המכני של הגטס המדוברת(קילומטראג' נמוך לא מעיד בהכרח על מצב מכני טוב, כול שכן אצל רכב עירייה שלך תדע מה איתו)

פורסם

זה נכון רק לרכבים שחוטים עם קילומטראז' גבוה. גטסים יפים עם קילומטראז' נמוך לא יוצאות בסכומים כאלו מחברות הליסינג, גם אם ראית פרסומות של חלק מהחברות שכן.

לפותח השרשור - לא ציינת אם מדובר בגטס ידנית או אוטומטית, GLI או GLF.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
זה נכון רק לרכבים שחוטים עם קילומטראז' גבוה. גטסים יפים עם קילומטראז' נמוך לא יוצאות בסכומים כאלו מחברות הליסינג, גם אם ראית פרסומות של חלק מהחברות שכן.

לפותח השרשור - לא ציינת אם מדובר בגטס ידנית או אוטומטית, GLI או GLF.

אוו, הנה מישהו שסוף סוף אומר לי את מה שתכלס אני רואה כבר במשך חודש. גם אני אומר שאין מצב להוציא גטס במחיר של 40 אלה אם כן חרשו עליה.

המחיר הכי משתלם שקיבלתי היה 44 על רכב עם 80 ק"מ אחרי טיימינג ונקי מתאונות לחלוטין. למרות שקבלתי גם הצעה על רכב עם 100 אלף ב38. אבל אני באמת חושב שההבדל בין 100000 ל24000 הוא מאוד משמעותי.

מדובר באוטומטית..

פורסם

44 למודל 2008 עם 80 אלף קילומטרים זה מחיר לא רע.

אם זה מעודד אותך, אז ראיתי לא מעט גטסים עם 15 עד 20 אלף קילומטרים (מודל 2008) שנמכרו לאחרונה ביותר מ-45 אלף ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חושב שהמחיר בסדר (לא מעולה ולא רע).

הגישה שלי היא שדווקא עדיף לשלם יותר על קילומטרז נמוך. יש כאלה שגישתם שונה, וגם זה בסדר.

בכל מקרה - לדעתי מדובר בדיגום GLF -

בתור מישהו שמחפש גם כן גטס משנתון דומה אני ממליץ מאוד לא לקנות GLF,

כי אני חושב שהסיכון הבטיחותי (בתור התחלה - רכב בלי ABS) לא שווה את המחיר

פורסם

תאמת כן, הדגם הוא GLF.. בתכלס אין מה לעשות רוב המכוניות בהשכרה/ליסינג הן כאלה. למצוא משהו שהוא גם מצב טוב וגם עם רמת איבזור טובה יותר יכול לקחת הרבה זמן... וכבר אין לי את הסבלנות.

טוב, יום שני אני הולך לקחת את האוטו - אחרי שאעשה בדיקה. מקוה שהכל בסדר.

WISH ME LUCK.

פורסם

מצטרף לבחור למעלה,

מציע לך להתרחק מהאוטו הזה. זה לא עניין של רמת גימור - לכל מכונית משנת 2000 אם לא לפני יש ABS כסטנדרט ן-2 כריות אויר ורק בדגמי הליסינג של הגטס החליטו משום מה שלא צריך ABS ומספיקה כרית אויר אחת

תאמין לי - אתה לא רוצה חס וחלילה להיות באוטו כזה בזמן החלקה, תאונה וכו

• תוכן חדש...