Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפרופו סטינגר אני היום הזמנתי אחד כזה

הלך לי מאוורר אחד בCARPC והחלטתי שהגיע הזמן לתת לו קירור של גברים

:twisted:

לא יודע אם יצא לך לראות את מערכת הקירור שנבנתה בתא המטען ברכב של לאון עם שניים גדולים כאלה, פלטת אלומיניום למגברים ומאווררים שכונסים את האוויר ישירות לתוך פילטר האוורור של תא המטען (הרכב אשכרה מוציא אוויר מתוך תא המטען ומפנה אותו החוצה דרך הטמבון...)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדי

אם אתה כן מחבר את המפלצת של סטינגר, תדאג לסינון רעש באספקה שלו. (טוב, אני קראתי את זה וזה נראה סינית..)

בקיצור, דיודה 1N4001 הרגילה ביותר ב20 אג' מחוברת הפוך (קתודה על הפלוס ואנודה על המינוס) על ההדקים של מנוע המאוורר ואיזה קבל קרמי נגיד 33 ננו יועילו מאוד בהגנה על המחשב.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

בובי תודה - אני לא חושב שתהיה לי בעיה להשיג את זה - רוב הסיכויים שיש לי דיודה כזו בבית.

אני לא יודע כמה רעש המאוורר יוסיף אם בכלל - אני לא מתכוון להפעיל את המאוורר הזה דרך ספק הכוח של המחשב אלא דרך ממסר חיצוני מהכבל הראשי. אני שוקל בכלל לשפר את נושא האוורור אבל נתחיל ממה שבאמת חשוב וזה המחשב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמות האוויר שמאוורר כזה יכול לדחוף ביחס לשטח נתון היא פי כמה ממה שמאורר רגיל מסוגל לדחוף.

אני יכול גם להביא מאווררים של שרתי פיצה (מאוור קטן כפול) שיוצרים דחף אוויר מטורף - אבל זה יהיה נקודתי במקום רוחבי.

ואני רוצה לקרר את המארז לכל רוחבו מבפנים ומבחוץ - מאוורר כזה בד"כ כלל שמים לקירור של פלטת מגברים שלמה - אני שם אחד כזה רק על המחשב לבד.

הוא מזיז 43 CF אוויר בדקה מה שאומר שהוא יכול לחדש את זרימת האוויר בתיבה סגורה במהירות עצומה - כשאני הולך לדחוף את זרם האוויר שלו ישירות לתוך מארז המחשב זה צריך להיות אפקטיבי.

Pioneer TS-X150

פורסם

כבר נגמרו לו הסיבות לתלונות, אז הוא מחפש אפיקים חדשים... :lol:

אני מניח שהרגיל כבר החזיר את נשמתו לבורא, אז הוא הלך "American Style". יענו יותר גדול יותר טוב.

מתחדשת*

פורסם

אני לא יודע אם זה AMERICAN או RUSSIAN סטייל (זבנג וגמרנו)

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

פשוט, 43 CFM זה די מה שתקבל ממאוורר סטנדרטי צירי באותו הספק (2-3W, שזה מה שהולך במחשב ביתי), ההתקנה פשוטה בהרבה, ואתה יכול לקבל קונפיגורציות זרימה שונות לפי צורת ההתקנה. אבל לא משנה אם כבר קנית אז אין בעצם מקום לדיון פה...

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

מה שמשנה זה השטח שהוא מכסה - המאוורר הזה במכה אחת דוחף את כמות האוויר הזאת לרוחב שמכסה את המחשב מכל הכוונים - זה היתרון שלו, מאוורר רגיל לא יכול לעשות את זה.

כמו שציינתי - יכלתי גם להביא מאוורר של שרת פיצה שהוא מאוורר כפול - מאוד מאוד קטן אבל דוחף אוויר כמו מפלצת קטנה - אבל אני לא רוצה שזה יהיה נקודתי אלא יכסה את כל שטח המחשב כולל המארז מבחוץ ולא רק מבפנים.

וההתקנה לא כל כך פשוטה אלא אם כן אני מפרק את הCARPC - זה מארז קצת שונה ממה שאתה מכיר.

בכל מקרה - לא נושא השרשיר

ארגנתי כבר דיודה 1N4004 וקבל - צריך לעבוד כשיגיע...

Pioneer TS-X150

פורסם

אה... יסלחו המנהלים

לא התכוונתי ממש לפתוח על זה שרשיר אז אפשר בעצם לנעול אם אתם רוצים :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא חושב שיש צורך בקלאמפינג על המאוורר, ספק הכח של המחשב שלך לא פראייר. יש לך עוד לא מעט מנועים חזקים הרבה יותר מפוזרים ברכב והם לא מחוברים כך. אבל זה לא יזיק

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

GUYST

ספק הכוח של המחשב שלי הוא M2 והוא מוציא סה"כ 160 וואט - אם אני מנסה להפעיל עליו CD או HDD מקדמת הרכב זה כבר יותר מידי בשבילו - אני די חושש להרים עליו עוד מאוורר...

לא נורא - ממסר של 5 עד 10 אמפר ואני יכול להרים שם קירור לכל הפלטה ברגע שאבחר.

Pioneer TS-X150

פורסם

אה

התכוונתי שספק הכח של המחשב בדרך כלל יודע לסנן הכל, לכן רעשים מהמנוע של המאוורר, אם יגיעו לקו, לא יהוו בעיה.

וההספק של המאוורר שפירסמת כאן הוא 2.6W...קשה לקרוא לו עומס. זה פחות או יותר אותו עומס שיצר המאוורר ששבק אצלך במחשב.

שמע, לדעתי, כל עוד אין סכנה לציוד אל תגזים בפתרונות לבעיות שאולי יצוצו. יצוצו, תפתור.

אני הייתי בודק את צריכת הזרם של המאוורר ששבק. אם הצריכה דומה לזה של החדש, חבר אותו במקום.

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

יתכן ואני אעשה את זה אבל אני לא רוצה בכלל לפרק את המחשב ממקומו - כמה שפחות לגעת בדברים האלה - יותר טוב...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...