Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת יחסית חזקה ואני צריך אלטרנטור חזק יותר אני מנסה לחפש אבל אולי יש מישהו פה שהיה לו אותה בעיה כמו שלי.

המערכת שלי עדין בשלבי בניה.

photo.php?fbid=1974366364561&set=a.1540563719766.2070671.1405129281&type=1&theater

photo.php?fbid=1974367084579&set=a.1540563719766.2070671.1405129281&type=1&theater

פורסם

השאלה היא אם אתה רוצה לשפר את האלטרנטור שלך

כמו למשל להוסיף לו ליפופים, להקטין לו את הפולי ולשנות לו את הווסת

או שאתה רוצה להביא אלטרנטור חזק יותר.

יש כאן חבר פורום שזו התמחות שלו ואני יכול לשלוח אותך אליו אבל אתה תיאלץ לפנות אליי בהודעה פרטית.

יש מכון בפתח תקווה שיודע לשפר אלטרנטורים ואפשר להריץ עליהם כאן חיפוש.

ותמיד יש את האפשרות להביא לך אלטרנטור חזק יותר - אם הרכב שלך הוא מקונצרן VAG סביר מאוד להניח שאפשר למצוא לך אלטרנטור חזק של BOSCH

אם הרכב שלך הוא תוצרת טויוטה - גם אפשר למצוא הרבה דברים בEBAY

אבל אני מציע לך בחום רב אם אתה הולך על רכישה מאיביי - לברר שהאלטרנטור שלך יתאים לקוד המנוע שיש לך ברכב - תיתן למוכר את קוד המנוע וקוד המרכב לפני שאתה מבצע את הרכישה!

ושוב - האופציה הכי טובה לדעתי היא עדיין חבר פורום מאוד יקר ומאוד מוערך - דבר איתי בפרטי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

4Real כמעט כל חשמלאי רכב פשוט באזורך ייתן לך את התשובות לשאילותיך כולל מחיר, הרכבה, נתונים טכניים, וזמינות המוצר

דרור

פורסם

לא כל חשמלאי רכב ישמח להתעסק ולכן סביר להניח שאפילו חלק ינפנפו אותו

וכבר עדיף ללכת לבעל מקצוע שמתמחה בזה ספציפית.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...