Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מפרסם חבר ביקש שאני יעזור לו ופה עזרו לי מלא אז ככה יש לחבר שלי סובארו אימפרזה שנת 2004 הוא רוצה לשים מערכת עם מגבר וסאב והכל התקציב שלו זה 5k מה אתם מציעים ?

פורסם
הוא מתכוון להישאר עם HU מקורי?

פתוח ליד 2?

הכל חדש גם hu חדש גם קומפ חדש גם רמקולים גם סאב ומגבר הכל חדש מ 0 מהתקציב הוא 5k

פורסם

קח בחשבון שלא כל רמקול ייכנס בדלת הזו, עומק ההתקנה הוא קטן מאוד.

קח בחשבון שמאוד רצוי לשמוע את הקומפוננט והסאב לפני כן, כי לא כל אחד מתחבר לכל אופי סאונד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
קח בחשבון שלא כל רמקול ייכנס בדלת הזו, עומק ההתקנה הוא קטן מאוד.

קח בחשבון שמאוד רצוי לשמוע את הקומפוננט והסאב לפני כן, כי לא כל אחד מתחבר לכל אופי סאונד.

בסדר אין לו בעיה הוא רוצה בכול זאת איזשהי המלצה מישהו?

פורסם

אני מציע לך לקחת סט קידמי את HERTZ-SPACE שהוא גם איכותי וגם דק ! ויתאים לך בול.

מגבר הרץ HE 4 או EP4 X

סט אחורי הרץ קואקסיאלי

סאב הרץ ES300

רדיו דיסק פיוניר סדרה גבוהה לפי הטעם \ אלפיין מעלה את התקציב \ קלריון נחמד ולא יותר בסכומים האלו

• תוכן חדש...