Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרסמתי כבר משהו דומה בעבר (לא מוצא את הפוסט שלי לגבי העניין), ואמרו לי לברר משהו והנה עכשיו אני חוזר עם תשובה.

יש לי לנטיס שנת 2000, מנוע 1600. לאחר שהרכב עוצר ברמזור או סתם באיזושהי עצירה ממשית כמו תמרור עצור, יש פעמים (לא תמיד) שלאחר הורדת הרגל מהברס האוטו גולש קצת ואז כשאני מכניס גז, לפעמים לוקח לאוטו שנייה-3 שניות לנסוע כרגיל. אני מדגיש שזה לא קורא תמיד.

כאשר התופעה הזו קורה, כשאני לוחץ על הגז, מד הטורים בכלל לא זז, ואז הוא פתאום נזגר לעבוד אחרי והאוטו מכניס להילוך ראשון, שני והנסיעה ממשיכה כרגיל.

יש לציין שבזמן הפעלת המזגן זה קורה לעתים קרובות יותר (משהו ששמתי לב אליו).

מה יכולה להיות הבעיה? אולי אכניס את הרכב למכון גירים אוטומטי על מנת שיבצעו בדיקה ממוחשבת שתבדוק אם יש בעיה בגיר.

פורסם

קצת היסטוריית טיפולים תעזור.

מתי נעשה טיפול לאחרונה? מה הוחלף בטיפול? מה מצב שמן הגיר? האם הוחלף מעולם? פרט על מנת שנוכל לתת לך כיוון מסויים.

:)
  • תוכן חדש...