Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מימון רכב ראשון לבן 17

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין התקפה אין כלום אני אומר שגם הקורולות הישנות גם כן אמינות וחזקות.

כמו ההונדה של פעם, ואני עדין חושב שפולו יחסית לרכב אין לו מנוע גדול וחזק? אני טועה בזה??

וגם הגירים האוט של הפולו נגמרים מהר ורמת הטיפולים יקרה? תתקן אותי אם אני טועה....

אז יכול להיות שאתה צריך למכור את הפולו להוסיף כמה אלפים ותקנה הונדה מתדמת יותר אבל זה רק דעה שלי, או להשאר עם הפולו וכל השאר...:wink:

חוץ מזה שיש לי כבר הונדה שנתיים ומשהו, ולמרות שהמנוע שלי של שנת 97, ושל מנוע יותר חזק מהרגילים, אז אני רוצה שידעו פה שהונדה היא באמת אחלה רכב.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיצינו.

פותח השרשור: קיבלת את כל הסיבות מדוע לא לרכוש כעת רכב בתקציב שציינת (או רכב בכלל).

אם החלטת להתעלם מההמלצות שנכתבו לך, אתה איתן בדעתך לרכוש רכב ומבקש לקבל פרטים על רכב מסוים, בצע חיפוש אודותיו בפורום, מרבית הסיכויים הם שמישהו כבר סקר אותו בעבר.

אם החיפוש לא ענה על שאלתך, פתח שרשור בפורום ייעוץ ברכישת רכב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...