Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סט קומפוננט של מורל (tempo 5.25 אינטש) + מגבר 600W (איני זוכר את הדגם).

אתמול רציתי להתקין אותו ברכב שלי (שברולט ספארק) ונגלתה בפני העובדה שהרמקולים הקיימים ברכב הם 4 אינטש.

כששאלתי את המתקין איזה פתרון הוא מציע לאנשים אחרים שמגיעים עם כזה רכב, הוא אמר שלרוב, מי שקונה כזה אוטו לא נוהג להשקיע בו בתוספות ו/או אביזרי מולטימדיה :)

בכל מקרה, אני מנסה להימנע מהשקעה כספית גבוהה ולכן חשבתי לרכוש רמקולים 4 אינטש ולחבר אליהם את הקומפוננט שלי ואת המגבר.

מאחר ואני לא מקצועי בתחום, הייתי רוצה לדעת אם אני מבלבל את השכל (לחבר קומפוננט של מורל מהסוג שציינתי, לרמקולים של JBL או אחר) או שזה אפשרי בהחלט.

אשמח מאוד לדעתכם והמלצתכם.

תודה,

פורסם

שלום מה שלומך ?

תתחדש על הרכב אחלה קניה מחיר טוב לרכב טוב ובנוסף ירוק

לגבי שיפור הסאונד ברכב :

אני חושב שהכרחי לשפר את מערכת הסאונד ברכב כי מה שאתה מקבל מהיבואן זה ממש מינימום

יש אחלה קומפוננטים "4 ואין שום בעיה למקם מגבר וסאב ברכב

אשמח לייעץ בהמשך

עכשיו ברשותך אתפנה לעכל ולחשוב על דברי המתקין שאמר לך שברכב כזה לא נהוג להשקיע במולטימדיה או סאונד :wink:

אני לא מבין את הקשר בין רצון הנוהג ברכב לשפר את מערכת הסאונד והמולטימדיה ואולי על הדרך להינות מ BT או אולי GPS לבין סוג הרכב שבו מדובר ????

תתחדש ואשמח לעזור בהמשך

דרור

פורסם

תודה על ההמלצות...

האמירה לגבי המתקין היתה קוריוז. הוא התבדח ואמר שרוב האנשים שמגיעים אליו ואוהבים את שדרוגי האודיו מגיעים עם רכבים אחרים ולא ספארק.

בכל מקרה, השאלה האמיתית היא האם אני יכול להשתמש ברכיבים של הסט הנוכחי שלי (למעט הרמקולים) ולקנות רק רמקולים 4 אינטש.

האם כדאי להשקיע ב - 4 רמקולים (2 מקדימה, 2 מאחורה)?

אני מעדיף שלא לרכוש סט קומפוננט חדש.

יש המלצות מסויימות לגבי דגמים של רמקולים?

בוריס, תודה... אני אחפש את פוסטים בנושא.

שוב תודה,

פורסם

הרכב קטן ומשום כך רמקולים אחוריים הם לא אופציה כ"כ הכרחית.

בקשר למיד 4", אתה יכול לקנות , יש לך אפשרויות מיד שניה או אפילו חדש, למרות שהוא ייעלה יותר.

בקשר לקניית סט חדש או בכלל המלצה לדגמים מוסיימים, אתה צריך לציין תקציב ואם אתה פתוח למוצרי יד 2, ככה אתה נותן את ההתחלה ומשם יכוונו אותך

• תוכן חדש...