Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע החלש של פיקנטו מוציא אותי מדעתי. בלי מזגן הרכב מאיץ בסדר גמור, אבל ברגע שאני מדליק את המזגן הרכב פשוט לא זז. הבור ביו הילוך ראשון לשני בעמוק מכתש רמון. מספיק שטורים יפלו קצת מתחת ל-2,000 סל"ד הרכב מרגיש כאילו אני נותן גז בניוטרל. אני צריך להביא את המנוע לטורים 4.5-5K כדי לקבל תאוצה סבירה. הבנתי שצריכת דלק טובה באמת לא אקבל. עברתי מעל 3,500 ק"מ וצריכת דלק עומדת 1:16 ולא טיפה מעבר, אז מה אני עושה עם הרכב הזה בכלל? ביצועים אין וחסכון בדלק אין.

אני שוקל לעשות טרייד אין ולקחת רכב אמיתי. אבל איזה אפשרויות יש? גרנדה פונטו איבו ב-86K מאובזרת מכף רגל ועד ראש נראת טוב, אבל אני מפחד עם מנוע 1.4 77 כ"ס הרכב יהיה עגלה בדיוק כמו פיקנטו.

שברולט משיקה את הסוניק ממש בקרוב ותהיה גרסה 1.4 ידנית 101 כ"ס. שווה להמתין?

לא רוצה רכב מבית צ'מפיון בגלל אחריות קצרה והדברים שאני שומע על השירות של החברה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע אין ספק שאתה בנאדם מיוחד,תעשה טרייד עם היבואן של קיה על הפיקנטו המוגדשת כשתגיע ואז תגיד שהרעש של הטורבו משגע אותך.

פורסם

ללא ספק הברקה עיצובית הפיקנטו ולו היה קדימה סמל אחר של חברה יותר "סקסית" מ"קיה" אז המחיר היה יותר יקר ב15אלף לפחות

והרשימת המתנה לא פחותה.

מי שחושב שמקבל GTI במחיר הזה כנראה קצת יתאכזב אבל בהחלט תמורה מדהימה לכסף לטעמי האישי.

פורסם

לפני מספר שנים הופיעו נטבוקים. התלהבתי שיש אפשרות לקנות מחשב נייד במחיר מתחת ל-2,000 אז קניתי אחד ללימודים. אחרי מספר חודשים הבנתי שזה לא מחשב נייד אמיתי. זה סתם צעצוע. מכרתי אותו וקניתי לנובו Thinkpad T400 שמשרת אותי בנאמנות ואני מאוד מרוצה ממנו.

פחדתי שיהיה אותו דבר עם מכונית בסגמנט המיני. המחיר מאוד מפתה, אבל מהר מאוד מבינים שזה פשוט לא זה. לצערי זה קרה. אני לא מבין למה כל הזמן תוקפים אותי. אני נוהג 25,000 בשנה וקשה לי עם החולשה של המנוע. מה כל האנטי הזה נגדי?

פורסם

הפיקנטו שלך תהיה כנראה מבוקשת מאוד בשוק יד 2, יש לרכב הזה זמן המתנה של איזה חצי שנה. תוכל כנראה להשיג עליה מחיר שמאוד קרוב למחיר רכב חדש. :wink:

הפונטו מעולה למחיר שלה, אבל היא די חלשה - רק 77 כ"ס לסופר מיני זה יחסית מעט וזה מורגש היטב בעיר משופעת כמו חיפה , תעשה עליה נסיעת מבחן ותראה אם הכח מספיק לך.

בטווח של הפונטו אין לך אפשריות נוספות חוץ מהאלטרנטיבות של צ'מפיון - פולו 1.4 86 כ"ס, פאביה 1.2TSI 86 כ"ס, ופאביה ספורט עם מנוע 1.4 ליטר שבמבצע.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

קודם כול אל תעשה טרייד כי סתם ישחטו אותך במחיר. יש מספיק ביקוש לדגם הזה, ויכול להיות מאוד שתמכור אפילו מבלי להפסיד כמעט.

למה שלא תתעניין במבצעים החדשים של קרסו לגבי הניסאן/רנו?

צריכסת הדלק קרוב לוודאי לא תהיה יותר טובה מהקיה אבל לפחות הנסיעה תהיה נעימה הרבה יותר.

פורסם
הפיקנטו שלך תהיה כנראה מבוקשת מאוד בשוק יד 2, יש לרכב הזה זמן המתנה של איזה חצי שנה. תוכל כנראה להשיג עליה מחיר שמאוד קרוב למחיר רכב חדש. :wink:

הפונטו מעולה למחיר שלה, אבל היא די חלשה - רק 77 כ"ס לסופר מיני זה יחסית מעט וזה מורגש היטב בעיר משופעת כמו חיפה , תעשה עליה נסיעת מבחן ותראה אם הכח מספיק לך.

בטווח של הפונטו אין לך אפשריות נוספות חוץ מהאלטרנטיבות של צ'מפיון - פולו 1.4 86 כ"ס, פאביה 1.2TSI 86 כ"ס, ופאביה ספורט עם מנוע 1.4 ליטר שבמבצע.

סוניק 1.4 אוטומט עולה 103,000. אני מאמין שגרסה ידנית תעלה 90 אלף בקירוב.

אמרתי שאני לא רוצה צ'מפיון.

פורסם

מנועים חזקים במחיר נמוך לצערנו זה רוב תוצרת VW ואחיותיה, טורבו-בנזין במחיר נמוך לא תקבל אצל רוב היצרנים האחרים.

למה לא לחכות לפיקנטו 3 דלתות 1.25 ידנית?

או ה1.0 טורבו?

אם אתה בכלל מוריד מהפרק את הפיקנטו וחושב על שדרוג מנוע בעיקר - לא הייתי חושב על הפונטו 77 או על הקליאו 1.2 במבצע - שתיהן יותר כבדות עם מנוע שרק "קצת" (אבל ממש קצת) יותר חזק.

באזור ה100כס+ יש לך מאזדה 2, יונדאי i20, פיאט בראבו.

כולן עולות בערך כמו 2 פיקנטו אבל מרגישות הרבה יותר זריזות.

או שאפשר לרדת ליד2 ואז האופציות מתרחבות..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

או שתחכה לקרוז 5 דלתות 1.4 טורבו.....

אותו מנוע כמו של האסטרה החדשה 140 כ"ס

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

הייתי מציע לעשות נסיעת מבחן על הפונטו ולהחליט.

למרות שמדובר במנוע עם "רק" 77 כ"ס, שים לב שהמומנט זמין מוקדם יותר מהפיקנטו, ולמרות שלדגם ה 1.2 של הפיקנטו יש לכאורה 80 כ"ס והיא קטנה יותר, הפונטו עדיין מגיעה ל 100 מהר יותר. (זה לא אומר הרבה ולא נתון שקובעים על פיו דברים- אבל בהחלט הייתי לוקח נסיעת מבחן במקומך)

נסעתי לא מעט על הפונטו 77 כ"ס. מפלצת תאוצה זו לא, ואולי לא הרכב שתרצה להתנייד איתו בתוך חיפה על בסיס יומיומי אם אתה עושה את העליה של האוניברסיטה כל יום (למרות שגם זה לא סיפור. הספייס 60 כ"ס שלי אוכלת את העליה הזו בכיף), אבל חוץ מזה? הרבה תמורה למחיר.

פורסם

אופל קורסה ללא ספק הרכב שאתה צריך, 100 כו"ס מנוע 1400 זה לא פיקנטו זה אוטו .

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

כבוגר יאריס 1.0 ליטר, אני מבין לליבך. אני ממש חושש שהקליאו 1.2 ששוקלת קרוב ל-1.1 טון (מעל 150 ק"ג יותר מהיאריס, למיטב זכרוני) תבטל את היתרון היחסי שתוספת 200 הסמ"ק הללו מעניקים. אני מפלל שנסיעת המבחן לא תעלה בי את אותם זכרונות מהיאריס.

לשאלתך, הייתי בודק את הפיג'ו 206+ שאם מחירה עומד על 70 אלף ש"ח שומרת על אטרקטיביות באם זריזות זוכה לחשיבות רבה. מעבר לכך ישנה הפיקנטו 1.2 הידנית שאמורה לנחות בקרוב. אם שתי אלו לא על הפרק, תאלץ להשיל סכום גדול משמעותית עבור פאביה 1.4 מגרסא רגילה הנמכרת ב-80 אלף ש"ח עם מגנזיום (לא מקורי כנראה).

:idea:
פורסם
סוניק 1.4 אוטומט עולה 103,000. אני מאמין שגרסה ידנית תעלה 90 אלף בקירוב.

אמרתי שאני לא רוצה צ'מפיון.

אל תאמין, כי לא תהיה גרסה ידנית בארץ נכון לעכשיו - יהיו שתי גרסאות 1.4 ו- 1.6 אוטומטיות.

אני אישית נסעתי על כמה קטנות בנסיעות מבחן (אלטו, I10, פיקאנטו) והרכבים נחמדים אבל מיועדים לעיר וזהו בעיקר.

בסופו של דבר רכשתי יונדאי I20 3 דלתות ידנית עם מנוע 1.4 בעל 100 כ"ס ודי מרוצה ממנה, המחיר הוא 85900 ש"ח

ועונה לי על כל הדרישות.

פורסם

מבחינות אחרות אני מאוד מרוצה מהפינקטו, באמת, אבל המנוע... אוי המנוע... אחכה לפיקנטו 1.0 טורבו בנזין. אם המחיר יהיה בסביבות ה-70 אלף רוב הסיכויים שאשדרג את הרכב.

פורסם

ראיתי את השרשיר ואני רוצה לזרוק הארה\הערה שאולי תעזור לך.

נראה שאתה סה"כ מאוד נסער והציפיות שלך לא תאמו למה ששמעת מאנשי השיווק שמכרו לך את הרכב.

מצד שני יתכן ואתה מצפה ליותר מידי מרכב עם נתונים שכאלו.

אבל במצב שאתה נמצא בו כרגע - כמו שזה נראה, אתה לחוץ או לפחות מאוד להוט להחליף את הרכב וזה המצב הכי נורא לקבל בו החלטות.

סביר להניח שכל רכב שאתה עכשיו תנהג עליו - אתה תחפש סיבה לאהוב אותו ולרצות לקנות אותו ובהרבה מקרים הרכב ירגיש לך זריז אש וזה יהיה פסיכולוגי בלבד כי אתה פשוט מת להפטר מרכב שאתה מתחרט שרכשת.

תיקח אוויר.

תירגע קצת ותגיד לעצמך שאתה צריך לחכות עד יחלוף הזעם\תסכול\אכזבה ותתחיל לעשות נסיעות מבחן - לפחות על שלושה ארבעה רכבים שונים.

אל תעשה עוד צעד כזה מבלי להיות 100 אחוז בטוח שזה מה שאתה רוצה כי המשמעות של זה היא כסף והרבה.

גם ממנוע 1 ליטר טורבו אני חייב לאמר לך שאני לא הייתי מצפה ליותר מידי ובטח שלא בנוגע לנתון צריכת הדלק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...