Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקרי רכב רימו אותי, לא אנשי שיווק. כל הביקורות על "התיבה הנכונה" וצריכת דלק 1:20 סינוורו אותי. אני רוצה לראות איך הם הוציאו 1:20 בנהיגה יומיומית, כביש מישור, מהירות 100. אני מנסה, מנסה ומנסה ולא הצלחתי לעבור 1:17. הביקורת הכי אמינה הייתה של קארספורום. מבחינתי המבקרים הוכיחו אמינות, יושר ומקצועיות.

מבחינת ביצועים בשום שלב לא ציפיתי לביצועים מסמרי שיער, אבל בשום פנים ואופן לא ציפיתי שאני אעכב נהגים בתאוצה מעמידה ברמזור. אני מרגיש שהרכב בקושי מאיץ. לא ציפיתי שאצטרך להוריד להילוך שלישי במהירות 80 כדי להאיץ בעלייה קטנה. בלי מזגן התנהגות שונה לגמרי. בחורף הביצועים יהיו יותר טובים, אבל אני בכל זאת צריך להתייסר ארבעה חודשים בשנה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפיקנטו יכולה לנסוע ולהאיץ יותר טוב בתנאי שתהיה לך רגל די כבדה על דוושת הגז, אך עקב סחיטת

ההילוכים היא לא תהיה חסכונית.

לזה שמתי לב עוד בנסיעת מבחן.

פורסם

שמע, הרבה אופציות אין.

תוכל לשדרג ל1.25 הידני של קיה ולהישאר עם האבזור והאחריות הארוכה של האוטו.

תוכל לשדרג באמת, אבל זה גם צעד שאני לא מתכוון לעשות בדיוק מאותן סיבות, וזה ללכת על ה1.2TSI.

איפשהו באמצע יש את הקורסה של אופל.

משכנתא זה קל

פורסם

אז תקרע לפיקנטו את הצורה ותקבל 1-14 -15, תאמין לי שבשום אוטו שתקנה לא תקבל כזאת תוצאה טובה.

ויכול להיות שמה שמציק לך זה הזמינות כוח והגיר, בפנדה המצב הרבה יותר טוב מהבחינה הזאת למרות שהכ"ס אותו הדבר, אז שווה לך לעשות עליה נסיעת מבחן סתם בשביל לדעת אם זה מה שמפריע לך, ומי יודע אולי תקנה פנדה בסוף :lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הפנדה צריכה להיות יותר חזקה,אך לא חושב שזה במידה כזאת גדולה,לקרוע את הרכב זה לא בעיה,אך המנוע ב 4-5K יהיה ממש רועש ולא נעים לנסוע ככה.

לדעתי כדי לחכות ולראות את הפיקנטו קופה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא רוצה לקרוע את הרכב. אני רוצה נהיגה חלקה ונעימה. סוניק בקרוב מאוד תגיע לאולמות התוצגה. אולי אקח את האוטומט.

פורסם

רעיון מכוון קצת אחר

קיה ריו 2008 או גטס 2007 אפשר למצוא היום במצב טוב בסביבות ה40K

רכבים מאוד אמינים, יותר גדולים וגם לא פחות נוחים אם לא יותר ממכוניות המיני החדשות האלה והאמינות שלהן טובה.

אז אתה תרד בצריכת הדלק ל1:10 עד 1:3 אבל אתה עדיין נשאר עם עודף ביד והרבה יותר רכב למרות הכל.

אלא אם כן אתה מתעקש על חדש וגם חדש במובן של לא ידוע ואין מספיק ביקורת על הרכב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
או שתחכה לקרוז 5 דלתות 1.4 טורבו.....

אותו מנוע כמו של האסטרה החדשה 140 כ"ס

בשביל מה לחכות לקרוז 5 דלתות עם הוא יכול לקבל ללא המתנה S500 שגם היא קרוב לוודאי תספק אותו מבחינת כח המנוע :roll:

ועכשיו ברצינות, הבחור מדבר על רכבים באיזור ה70K ואתה מציע רכב שלא ידוע מתי יגיע ויעלה בערך פי 2?

לפותח הת'רד, קח נסיעת מבחן על הפונטו.

היא אמנם לא חזקה אבל המומנט גבוה יותר וגם מתקבל נמוך יותר.

צריכת הדלק לא תיהיה חסכונית כמו בהצהרות של קיה אבל ריאלי להגיע איתה ל1-15 בנסיעה בין עירונית.

אני לא הייתי שולל את צ'מפיון, אם הפרוטה בכיסך הפאביה 1.2T מאוד חזקה וחסכונית בבין עירוני (בעירוני עם רגל כבדה על הגז זה סיפור אחר)

נסה להיתמקח על שנת אחריות שלישית כתנאי לרכשית הרכב ואולי תצליח.

פורסם
בשביל מה לחכות לקרוז 5 דלתות עם הוא יכול לקבל ללא המתנה S500 שגם היא קרוב לוודאי תספק אותו מבחינת כח המנוע :roll:

ועכשיו ברצינות, הבחור מדבר על רכבים באיזור ה70K ואתה מציע רכב שלא ידוע מתי יגיע ויעלה בערך פי 2?

לפותח הת'רד, קח נסיעת מבחן על הפונטו.

היא אמנם לא חזקה אבל המומנט גבוה יותר וגם מתקבל נמוך יותר.

צריכת הדלק לא תיהיה חסכונית כמו בהצהרות של קיה אבל ריאלי להגיע איתה ל1-15 בנסיעה בין עירונית.

אני לא הייתי שולל את צ'מפיון, אם הפרוטה בכיסך הפאביה 1.2T מאוד חזקה וחסכונית בבין עירוני (בעירוני עם רגל כבדה על הגז זה סיפור אחר)

נסה להיתמקח על שנת אחריות שלישית כתנאי לרכשית הרכב ואולי תצליח.

האם ידוע לך מה צריכת הדלק של הפביה בכביש עירוני?:roll:

פורסם

היום במשך 80% מהמסלול (ת"א -> ב"ש -> ת"א) מחשב הדרך הראה 5.3~5.5 ל 100 ק"מ

מהירות שיוט של 90-100 + מזגן

נניח ויש לו סטייה ונניח שזה באמת 6 ל 100, עדיין נראה לי מכובד

פורסם
היום במשך 80% מהמסלול (ת"א -> ב"ש -> ת"א) מחשב הדרך הראה 5.3~5.5 ל 100 ק"מ

מהירות שיוט של 90-100 + מזגן

תשמע זה מעולה... זהנשמע בידיוני. אני לא מצפה לצריכצ דלק כזו היות ורכשתי אוטומטית...
פורסם
תשמע זה מעולה... זהנשמע בידיוני. אני לא מצפה לצריכצ דלק כזו היות ורכשתי אוטומטית...

רכשת DSG :)

יש להם גם צריכה טובה

אבל הצריכה הזאת בבין עירוני, בעיר עם מזגן ופקקים זה יורד ל 1:12-11.5

פורסם

מחשב הדרך של המחשב נותן לך נתון צריכה משוער לאותו הרגע - מה שקובע בסוף זה מבחן האמת של החשבונית ואת זה שום דבר לא יכול לרמות

כמה נסעת מאז שאיפסת בתדלוק האחרון את המונה חלקי כמה ליטרים נכנסו בתדלוק הנוכחי = יחס קילומטר לליטר אמיתי לתדלוק האחרון שעשית.

המחשב רכב הראה לי גם 1:15.5 - בפועל לא ראיתי יותר רחוק מ1:12.5 עד היום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מחשב הדרך של המחשב נותן לך נתון צריכה משוער לאותו הרגע - מה שקובע בסוף זה מבחן האמת של החשבונית ואת זה שום דבר לא יכול לרמות

כמה נסעת מאז שאיפסת בתדלוק האחרון את המונה חלקי כמה ליטרים נכנסו בתדלוק הנוכחי = יחס קילומטר לליטר אמיתי לתדלוק האחרון שעשית.

המחשב רכב הראה לי גם 1:15.5 - בפועל לא ראיתי יותר רחוק מ1:12.5 עד היום.

מסכים איתך , בגלל זה גם אמרתי שיש לו סטייה.

בבדיקת הקבלות במשולב (בערך 50-50) יוצא לי 1:15.2, לכן אני מניח שבבין עירוני מלא יצא באיזור ה 16+

ובעירוני, הנתון לפי קבלות ולא מחשב דרך

• תוכן חדש...