Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ספייס ELX)

duditac
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין כרגע ברכישת פיאט פונטו ספייס שנת 2001. דגם ELX, 16V

75 כוחות סוס, מצב סיטי, כולל גיר טרפטוניק (אפשר לעשות רק מצב אוטומט וגם מצב טרפטוניק)

כל מה שרשמתי נשמע לי כמו סינית. אשמח לקבל מידע, ושתגידו לי אם בכלל שווה לקנות את הרכב.

בתודה מראש ובכבוד רב. smile.gif

פורסם

עם כל הכבוד, למה שאנשים יתאמצו בשבילך כשאתה אפילו לא מוכן להרים אצבע ולעשות חיפוש לבד?!

כל האינפרומציה נמצאת בחיפוש פה ובפיאט קלאב, אתה לא הראשון שמחפש על הרכב.

וסתם לידע כללי 80 כ"ס, כל פונטו מגיע עם מצב סיטי (שאין סיבה להשתמש בו), ואפשרות הטיפטרוניק יש בכל elx.

פורסם

אח שלי לפני ששאלתי פה שאלתי המון אנשים, חיפשתי המון בגוגל. ולא מצאתי מידע ישיר שיסביר לי בדיוק מה זה.

וחוצמזה השאלה שלי היא אם בכלל כדאי לי להתעסק עם גיר כזה, אני מפחד שיעשה לי בעיות.

זה גיר אמין? אין לי מושג על הגיר הזה בכלל. אני הכרתי עד היום גיר ידני או גיר אוטומט.

אשמח לשתובה בכל מקרה. תודה :)

פורסם
, ואפשרות הטיפטרוניק יש בכל elx.

מעניין מה שאתה אומר, לנוכח העובדה שקיימת ELX ידנית.

duditac- הטיפטרוניק ב ELX זה גיר רציף. או במילים אחרות, אוטומט עם אינסוף יחסי העברה.

ה "הילוכים" שם זה רק בשביל לא לתת לאנשים תחושת ניתוק ממה שהם מכירים, לרכב למעשה אין הילוכים במובן הקלאסי. מדובר על רצועה שמסתובבת על קונוס וקובעת את יחס ההעברה, בגלל שהקונוס רציף ואין בו "מקטעים", מדובר בפועל על אינסוף יחסי העברה.

פורסם

חייב רק לציין שאני קונה את האוטו באוטומט, ולא ידני.

אוקיי, תודה. זהו גיר אמין?

קל לתפעול כמו אוטומט או כמו גיר ידני? כדאי להתעסק עם גיר כזה?

פורסם

duditac- הטיפטרוניק ב ELX זה גיר רציף.

*"הגיר ב-elx זה גיר רציף"

רוצה לתפוס על קטנות בכיף, הבחור חיפש אוטומטית ולכן התייחסתי רק לאוטומטיות, אז הנה בבקשה

בכל פונטו ELX אוטומטית (שאגב כולן רציפות) יש מצב העברה טיפטרוניק :wink:

ובאמת, elx ידנית...לא שמעתי ולא ידעתי

עכשיו ברצינות, תעבור על השרשור הבא:

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=38229#post38229

האוטומטית הרציפה מומלצת והגיר אמין, חפש אחת שמורה שטופלה במורשה ותהנה

פורסם

כרגע נפגשתי עם הבחור.

אז ככה, אני אספר לכם מה היה בפגישה איתו.

הוא הציג לי את כל הטיפולים האפשריים של האוטו, האוטו ללא תאונות, אוטו נקי מאוד לגמרי.

רק דבר אחד מוזר לי : הוא קנה את האוטו בשביל החברה שלו לפני 4 חודשים ומאז הוא הספיק לעשות לה טיפולים גדולים בסך 3 אלף שקל (החלפת רצועות שמן מים, צמיגים ועוד דברים)

הוא מוכר כי הוא עומד להתחתן עוד חודש אז הוא צריך כסף, לי זה נשמע קצת לא אמין.

אני נהגתי עליו והוא מעולה, ללא רעשים בכלל,

עוד חודש נגמר לו הטסט. אז הוא מוכן למכור לי ב15 אלף מחיר סופי.

יום ראשון אני יקח אותו למוסכניק שאני מכיר שירים אותו על ליפט ויבדוק טוב טוב.

איך זה נשמע לכם?

פורסם

נתונים של הרכב על הנייר יהיה נחמד לשמוע...

יד? ק"מ? מטופל במורשה או שאלו טיפולים על סמך קבלות כלליות?

היה לי רכב כזה תכלת בשנת 2003, הרכב הראשון בחיי המוטוריים, נהניתי מכל רגע, הוא לא להיט מועדונים אבל בכל זאת מספק המון לנהג צעיר/חדש.

מה הדרישות שלך מהרכב גם יכול להיות מעניין לשמוע ואולי לכוון למשהו יותר טוב.

וגם מה התקציב במידה והחלטת לענות על השאלה מעל

Confidence In Motion

פורסם

יד 4, היד האחרונה זה שממנו אני קונה הוא נמצא עם הרכב רק 4 חודשים.

עשתה 150 אלף ק"מ. אני מעוניין ברכב אמין וחסכוני בדלק. כמה שפחות הוצאות

פורסם

הסיפור שלו לא כזה הזוי!!!

כשאתה מתחתן אתה מוכר גם את ההלבשה תחתונה עם צריך :lol::lol::lol:

תבדוק במוסך שלך ואז תהיה יותר חכם חלק חשוב עברת בכך שאהבת את הנסיעה

מבחינת עלות אחזקה וחיסכון אולי רק אונו יותר זול

המון בהצלחה תעדכן

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

חברים אני לא יציק פה יותר עם השאלות שלי.

אני צריך תשובה סופית, לקנות גיר כזה? (ליתר בטיחות, זהו הגיר שמדובר עליו - http://img55.imageshack.us/img55/2240/speedgearvc8.jpg )

כדאי?

כי אני מאוד נרתעתי מדבריו של המוסכניק (שלא כדאי בגלל שזהו גיר בעייתי ואין אותו בארץ, אז כך שאם הגיר הולך אני יאלץ לחכות הרבה זמן עד שיגיע לארץ) ומאז אני בהמון חיפושים אחר מכוניות אחרות, ופשוט לא מוצא משהו קטן, זול וחסכוני בדלק וטיפולים. ואני מאוד אהבתי את האוטו הזה

אז כדאי? פליייז smile.gif

פורסם

המוסכניק שלך טיפש...

אם ילך, זה לא יהיה נעים במיוחד לכיס (כמו כל גיר אוטומטי) אבל אפשר לשפץ אותו וזה לא יקח אלפי שנים.

באופן כללי ממליץ לך לטפל רק במוסך מורשה וגם לקנות רק רכב שטופל במורשה או מוסך מתמחה פיאט - הרכב לא סובל חלקים לא מקוריים וטיפולים רשלניים ו\או קומבינות.

מעבר לזה מדובר ברכב מצוין שעושה את העבודה.

פורסם

אוקיי, אז נעשה סדר. לי נשמע שכן כדאי לי לקנות את הרכב למרות דבריו של המוסכניק הספציפי הזה.

מומלץ לי פיאט פונטו שנת 2004 עם 140 אלף ק"מ או 2001 עם קילומטר זהה ? הסכום ביניהם הוא הפרש של 4 אלף שקל..

פורסם

הייתי מעדיף את החדש יותר בתוספת כסף - אבל מצד שני לא ראיתי את שני הרכבים שאתה מתלבט ביניהם.

אולי דווקא הישן יותר שמור יותר...או להיפך. רק אתה יודע.

פורסם

התקציב שלי הוא עד 25 אלף.

טוב אז ככה :

האוטו של שנת 2004, הוא 140 אלף ק"מ, יד 4, 1300, 60 כוחות סוס, דגם אקטיב. הוא רוצה עליה כ23 אלף.

האוטו של שנת 2001, הוא 142 אלף ק"מ, יד 4, 80 כוחות סוס, 16 וולט, מצב סיטי. רוצה עליה כ15 וחצי אלף.

לשניהם יש גיר רציף וחסכוניים בדלק.

על מה אתם ממליצים?

• תוכן חדש...