Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ספייס ELX)

duditac
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לזאת משנת 2004 יש גיר רובוטי לא רציף, רציף קיים רק בדגמי ה-80 כ"ס והוא עדיף בהרבה.

גיר רובוטי הוא בבסיסו ידני ולמעשה רובוט אחראי על לחיצת הקלאץ' והחלפת ההילוך.

אם רצונך ברכב אוטומטי אז הגיר הרציף עדיף בהרבה וכדאי ללכת על האקזמפלר משנת 2001.

בהצלחה.

פורסם

רק בשביל לתקן - 16V זה 16 שסתומים, לא 16 וולט.

מצב סיטי יש בכל הספייסים.

הגירסא הרובוטית היא הפחות מומלצת מכיוון שמדובר ברכב עגלתי למדי שהתפעול שלו רצוי שיתבצע בצורה ידנית ולא בצורה אוטומטית.

פורסם

תודה חברים. אני מחר הולך לראות את ה2001.

זאת שמוכרת את הרכב אמרה לי שהחליפה לה מנוע בגלל שסחבה ציוד כבד באוטו ובעקבות העומס נהיה סדק במנוע ונאלצה להחליף.

עכשיו יש שם באוטו מנוע משומש שעשה 60 אלף ק"מ.

היא מוכרת אותו ב14 אלף. 2000 מתחת למחירון (16,700). כל הפרטים האלו נראים לי מאוד בעייתים, מה דעתכם?

פורסם

איכשהוא תמיד המנועים המשומשים עשו קילומטראז' של זקנה שנסעה מהבית למכולת בלבד. אף פעם לא שחוקים וישנים.

אני אישית לא הייתי בורח. בכ"ז רכב ישן ויכול לקרות מצב של החלפת מנוע, בעיקר אם המנוע ההוא תוחזק בצורה גרועה.

לפי הבדיקה אתה תדע האם הרכב מוזנח ויגרור הוצאות רבות או שמדובר ברכב במצב סביר.

• תוכן חדש...