Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצאת לרחובות זה הפתרון.

כמה סטודנטים יצאו לרחובות כבר זה הגיע לסדר יום הפוליטי. אם תהיה התארגנות גדולה אנחנו נצליח.

פשוט המחירים נהיו לא שפויים ולא רק בדלק.

פורסם

פשוט המחירים נהיו לא שפויים ולא רק בדלק.

וזו בדיוק הסיבה להתחיל בקוטג' כדי להבהיר את הנקודה הצרכנית במינימום פגיעה בחיי היום יום של הנעשקים

ולא בדלק.

פורסם

יש לי חדשות נוספת.

מחאות ציבוריות לא מצליחות כיוון שכל אחד נלחם על אלמנט בודד ולא על המצב החברתי-כלכלי כולו בישראל.

המדיניות הכלכלית הקפיטליסטית של ביבי נתניהו גרמה במשך שנים לכל האבלות שמוציאות מיני מחאות קטנות לרחובות, דלק, רופאים, דיוק, קוטג', ביטוח לאופנועים, נכים, סטודנטים וכו' וכו' וכו'...

אף אחת מהמחאות לא תצליח, לכולם יזרקו בננה מעל הגדר כדי שהקוף ירגע, אבל הצלחה אמיתית לא תראו כי אף מחאה לא באמת תצליח.

כדי שמחאה תצליח, צריך לצאת למחאה אמיתית, גדולה ושלמה, מחאה שמביעה דאגה והתנגדות כלפי המדיניות הישראלית של שנות ה-2000.

מחאה שתאחד את כולם ביחד, ולא מחאה בכוחות קטנים שקל להשבית.

אני אומר רק את דעתי, וזו אומרת שעד שלא יתאחדו כל המוחים (ואם תביטו כל אחד בפנים תמצאו שלפחות עם אחת המחאות שמתחוללות אתם מזדהים), רק אז יהיה כוח בציבור ויתחיל המקום לשינוי בחברה ובעיקר במדיניות הכלכלית הישראלית.

כי כרגע המצב האמיתי בישראל הוא בדיוק כדוגמת זה:

ברטולד ברכט כתב:

"קודם כשלקחו את היהודים,

שתקתי, כי לא הייתי יהודי.

אחר כך, כאשר לקחו את הצוענים,

שתקתי, כי לא הייתי צועני.

אחר כך כשבאו לקחת את הקומוניסטים,

שתקתי, כי לא הייתי קומוניסט.

כשלקחו את הכמרים,

שתקתי, כי לא הייתי דתי.

אך בסוף, כשבאו לקחת אותי.

לא היה מי שידבר בעבורי"

אופנוען

פורסם

זה היה צפוי, לדעתי מחיר הדלק עוד ימשיך לעלות עד סוף השנה.

במקום לעשות משהו נגד זה, כולם הולכים ומתדלקים לילה לפני שהמחירים עולים ומבסוטים כאילו דפקו את המערכת.

פורסם
זה היה צפוי, לדעתי מחיר הדלק עוד ימשיך לעלות עד סוף השנה.

במקום לעשות משהו נגד זה, כולם הולכים ומתדלקים לילה לפני שהמחירים עולים ומבסוטים כאילו דפקו את המערכת.

בדיוק. עצוב.

העיקר שהצלחנו עם הקוטג'..... :-(

פורסם

^

זה לא רק אתה ככה זה היה

המחאות הקטנות באמת לא מצליחות ואחת הסיבות לזה שבעיה במדינה שלנו שכולם יתאחדו זה שבכל מחאה כזאתי איך שהוא נכנס דעות פוליטיות(שמאל,ימין) היום עברתי ברוטשילד וגם בטלווזיה תסתכלו ותראו שרובם שם אם לא כולם אנשי שמאל ודגלי גאווה, ולא מוכנים לדבר עם "אנשי ימין"(הח"כים שבאו והתפרעו עליהם)

לדעתי זה מה שהורס את המחאה הזאת וזה אחת הסיבות שאני עדיין חושב אם להצטרף אליהם או לא כי זה פסול לדעתי לערב דעות פולטיות בדבר שכולם צריכים להיות מאוחדים על אותה מטרה.

אנחנו בדרך למה שקרה במצרים?

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

^

לא משמח

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם
אנחנו בדרך למה שקרה במצרים?

לא, אנחנו לא.

מתי בפעם האחרונה כל העם בישראל התאחד ועשה משהו כי הוא הרגיש שדופקים אותו ונמאס לו? במרד בר כוכבא?

V5

פורסם

פשוט לא יאומן! איך עושקים אותנו שוב ושוב!

אם זה לא היה כזה עצוב - זה היה ממש מצחיק.

אינשאללה תהיה פה הפיכה כמו במצרים!

הבעיה ששם ההפיכה התחילה מאדם אחד קטן

ששפך על עצמו דלק והצית את עצמו מול השלטונות בעירו.

פה הדלק יקר מידי בשביל לעשות אפילו את זה... :?

• תוכן חדש...