Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך אתה מציע להלחם? לא לתדלק ולא להגיע לעבודה? למלא קוטג' במקום דלק?

עד כמה שאני יודע קוטג' יותר יקר מדלק :wink:

DON'T JUDGE THE CAR BEFORE YOU POP THE HOOD

בעבר: סיאט איביזה 1600 קופה ידני 97'

בקרוב: רנו קליאו 1200 אקסטרים 11'

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה היה צפוי, לדעתי מחיר הדלק עוד ימשיך לעלות עד סוף השנה.

במקום לעשות משהו נגד זה, כולם הולכים ומתדלקים לילה לפני שהמחירים עולים ומבסוטים כאילו דפקו את המערכת.

עוד חוזר הניגון בהחלט:

אופנוען

פורסם

צריך לארגן הפגנה רצינית, אין שום ברירה אחרת.

כמו שמאות מאיתנו מגיעים למםגשי רכב כי זה כיף ונחמד אנחנו צריכים להתארגן ולהגיע למפגש רכב מסוג כזה כדי שנוכל להמשיך לתדלק!

אם מישהו מוכן לקחת יוזמה, פעם אחת ברצינות אני מוכן לעזור בכול מה שצריך, וגם אם זה דורש לקחת כמה ימי חופש מהעבודה!

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

אני לא יודע, אבל נראה לי שבסה"כ המצב פה טוב, ואולי אנשים לא מעריכים את מה שיש להם (יודעים פה לבכות ממש ממש טוב). אנשים ימשיכו לנסוע ולתדלק את רכביהם, בדיוק כמו קודם. הרבה הרבה כסף כן מסתובב.

זה בקשר ל"הפיכה" שהמגיב הקודם ביקש. במצריים, החליפו את השלטון אבל לא מספרים לך שיש שם אנרכיה מטורפת (אתה באמת חושב שהמצרים עכשיו שמחים??!).

יצא לי להיות השבוע בסניף איקאה בראשון. אנשים מעמיסים מכוניות בכל-טוב. אף אחד שם לא דיבר ולו במילה את מצוקת הדיור. אני בטוח שכולם שם באו עם רכבים, והיו מרוצים עד השמיים. העיקר, אנשים אחרים בוכים ש.. המצב קשה וכו' וכו'.

לגבי הקוטג', ובכלל. עסקים לא אמורים להפסיד, הם אמורים להרויח. ומי שראה אתמול את הכתבה על הדירות בארץ - נדמה לי שנשאלה שם השאלה: "למה שבעלי דירות יסכימו להוריד את המחירים"? הם הרי רוצים להרויח. ואם יש אנשים שכ"כ מוכנים לגור בת"א ולשלם 6000 שקלים שכירות בחודש, אז למה באמת שיוזלו המחירים...? אנשים צריכים להצביע ברגליים.

ובקשר למוצרי החלב, מי מבטיח לי שעם הורדת המחיר לצרכן, האיכות של המוצר נשמרת? (אם בכל זאת היצרן רוצה להרויח, יכול להיות שהוא יביא איזה חלב מסין או פוקושימה...תאמינו לי שאז תרצו לשלם עוד כמה שקלים ולהיות בטוחים שאתם אוכלים מוצר איכותי).

ומשהו אחרון,

כולנו רוצים מחירים נמוכים... אז.. האם תוכלו לישון בשקט כשתדעו שחברת X או חברת Y פיטרה מחצית מעובדיה כדי לעמוד במחיר ש"המחאה הציבורית" הכתיבה?

נ.ב בסוף מסתבר שבמחאת הדיור מעורבים כל מיני גורמים לא קשורים (מפה פוליטית.. וכו') וזה ממש מוריד לי את ההתלהבות מהמחאה הזאת.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

יצא לי להיות השבוע בסניף איקאה בראשון. אנשים מעמיסים מכוניות בכל-טוב. אף אחד שם לא דיבר ולו במילה את מצוקת הדיור. אני בטוח שכולם שם באו עם רכבים, והיו מרוצים עד השמיים. העיקר, אנשים אחרים בוכים ש.. המצב קשה וכו' וכו'.

לגבי המחאה שמשתוללת עכשיו בת"א אני מסכים איתך לגמרי.

מי שיקר לו לגור בת"א - שלא יגור בת"א. על זה אין ויכוח.

אם הייתי בעל דירה שם, ברור שהייתי משכיר למרבה במחיר.

אבל מה הקשר שהיית בסניף איקאה בראשון וראית אנשים מעמיסים על המכוניות שלהם?

מה זה אמור לייצג? את העם כולו? את השכבות החלשות? את העניים? את מי?

פורסם

saar זה שראיתה שבאיקאה בראשון אנשים קונים ושמחים ונוהגים לא אומר כלום. החיים ממשיכים נמשיך לסוע ברכבנו ונמשיך להנות ממה שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו,מצווה גדולה להיות בשמחה תמיד לא?:-D

אבל זה עדיין לא אומר שהכל טוב ויפה וצריך להגיד תודה יפה ולהמשיך לזרום עם הממשלה

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

אני לא רוצה להיכנס לויכוחים או התנגחויות. אני רק רוצה לומר שהרבה דברים פה קורים מתוך "תרבות העדר" ורוב האנשים אינם חושבים יותר מדי. הם, בעיניי, מושפעים/אוכלים את מה שמוכרים להם בתקשורת ובכלל. אני לא אומר "נזרום עם הדברים" אני אומר שאנשים צריכים ללמוד לחיות עם מה שיש להם, וכמובן לנסות לשפר את מצבם. רוצים לשנות? שיקימו מפלגה שתבטיח אי אילו דברים. וישנו את זה מלמעלה.

הבעיה לדעתי שאנשים כאן יודעים לבכות ולבכות... ולהגיד ש...המחיר מאוד גבוה (אם זה קוטג', דירות או דלק..).

אנשים רוצים לשנות את המצב רק כי הם חזירים, בעיניי, כי הם רוצים גם X וגם Y ו-גם Z. אם אנשים היו מחליטים מה חשוב להם, ופועלים לפי זה, המצב היה נראה אחרת.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

המחאה על הדיור בתל אביב זה באמת בולשיט אחד גדול.

אני מצטער לכל מי שלא מסכים איתי ורוצה לחיות באמצע האקשן אבל בלי לשלם על זה.

יש המון מקומות שבהם יש אקשן, אבל אפשר לחיות קצת יותר רחוק בחצי מהמחיר.

אני רואה כל הזמן אנשים מחיפה שרוצים "לחוות את תל אביב" ולעשות שם כסף. הם יוצאים מחיפה בגיל 25, נוסעים לשם, משלמים כפול על דירה פצפונת ומרוויחים שכר מינימום.

אבל הם מבסוטים!

למה הם מבסוטים?

כי הם חיים בחרא של תל אביב וחיים את "העיר הגדולה".

אחר כך הם חוזרים הביתה אחרי שנה-שנתיים, בלי כסף ובלי כלום, וחוזרים לגור עם ההורים.

זה לא בן אדם אחד, אלא לפחות 10 שזה קרה להם.

תל אביב זה מקום יקר למחייה, ומי שרוצה לגור שם צריך לשלם.

כרגע אני עם משכורת טיפה מתחת לממוצע (בערך 6500 לחודש), מחזיק רכב ודירה של 75 מטרים (בשכונה לא רעה בחיפה), וחי בתנאים לא כל כך רעים.

אז אם הדיור בתל אביב יקר מדי, זו בעיה של מי שרוצה לעשות את הטעות של לחיות שם.

בשאר הארץ זה עניין אחר, כי בעצם הבועתיות של תל אביב פורצת לפריפריה.

אני למשל לפני שבוע חתמתי על דירה חדשה (באותו בניין) כי העלו לי את שכר הדירה ב20%.

פה אני מצדיק את זה לגמרי, אבל כל עוד יש דבילים שמוכנים לשלם 3000 על דירת חדר, הם דופקים את כולנו.

פורסם
לא, אנחנו לא.

מתי בפעם האחרונה כל העם בישראל התאחד ועשה משהו כי הוא הרגיש שדופקים אותו ונמאס לו? במרד בר כוכבא?

קודם כל, לפני שאני מגיב לגבי כל השאר נתחיל איתך. אני יכול לומר לך ב 100% שעם ישראל רק אכל אותה ואכל אותה בגדול. באבו אבווה, ראס בן אמו או איך שתקרא לזה. נכון, בר כוכבא הביס את הרומאים אבל מה? אתה חושב שהם יצאו פראיירים? הם שלחו שוב פעם את הצבא והפעם בתוספת משמעותית של כוח אדם ונתנו ליהודים טוב טוב בראש. אבל למה לי להכביר במילים?

קרא בעצמך. אז אנא ממך, להבא נא לחשוב טוב טוב לפני שזורקים עצת אחיתופל.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A8%D7%93_%D7%91%D7%A8_%D7%9B%D7%95%D7%9B%D7%91%D7%90

לכל השאר, כנראה שתשנאו אותי אבל מה לעשות, לפעמים צריך מישהו להעיר את כל העדר מהתרדמה שלו.

קודם כל צריך להבין שבקיץ צריכת הדלק עולה ועולה מאוד. אנשים ברחבי העולם נוסעים לים, נוסעים לטייל, מזגנים, צריכת החשמל עולה, סין מגבירה ייצור של כיסאות ים, שמשיות שמש ואפילו דליים וכפות לים שהילדים הקטנים משחקים אתם. נחשו מהו המרכיב העיקרי של פלסטיק? נכון מאוד, נפט.

לגבי השאר, הישראלי ידוע בתור אחד שמתבכיין. אבל זה לא ממש חדש. נראה אתכם חיים באמריקה ומשלמים ביטוח בריאות פרטי, נראה אתכם משלמים 50 דולר כל פעם שהולכים לרופא כי לילד הקטן יש פתאום דלקת באוזנים או בגרון, נראה אתכם בקושי מסוגלים לשלם עבור האנטביוטיקה לילד, נראה אתכם משלמים כל חודש כסף לבית ספר פרטי, נראה אתכם משלמים 30 שקל לקילו עגבניות ויש עוד ועוד אבל דיי לחפור.

אני לא זוכר כמה פעמים הזאטוט לקה בדלקת אוזניים, או שהיה לו דלקת בגרון או שנכנסה לו זכוכית בכף הרגל כי איזה עארס מסריח שבר בקבוק בשפת הים והשאיר אותו שם. אבל מה הבעיה? הילד חולה? הולכים לקופת חולים, רואים רופה ומשלמים על התרופות שהם מסובסדות על ידי המדינה וזהו זה. רפואה שלמה. כמה פעמים אמרתי לעצמי "וואלה מזל שאני חי בישראל ולא באמריקה". הרי חייתי שם חלק נכבד מחיי ואני יודע טוב טוב מה זה להיות חולה שם.

הפכנו למפונקים, מה אתם מתבכיינים על מחיר הקוטג? ההורים שלי היו אוכלים לחם עם מרגרינה או בשביל להרגיש מיוחדים היו אוכלים לחם עם ריבה ומרגרינה והיו אסירי תודה, לא היה את כל הלוקסוס של ביצים חופשי, מרגרינה, חמאה וכל זה. אנשים היו מסתפקים במועט. אבל מה לעשות, הישראלים הם תמיד אלה שמסתכלים על הדשא של השכן וחושבים שהוא יותר ירוק. אנשים, תתחילו להסתכל סביב קצת ולהעריך מה שיש לכם במקום להתבכיין כל היום איזה חרא פה ואיזה קשה פה. אז נכון עולה הדלק אבל מה? הדלק עם כל המיסוי הגבוה שלו זהו אחד הדרכים שהמדינה מכניסה לקופה שלה כסף לשלם עבור שירותים שהאזרח מקבל. למה אנשים לא מבינים את זה? המצב באנגלייה יותר טוב? אנגליה, איפריה מעל 800 שנים. הדלק יקר יותר והם משלמים 20 אחוז מע"מ כאשר אנחנו משלמים רק 16 אחוזים. אז אולי נכנס למישהו בראש שאם רוצים רפואה ציבורית צריך לשלם יותר היכן שהוא? כנ"ל בקנדה. גם שם הבנזין לא ממש זול. אולי מישהו יחשוב שישנה משוואה שאם רוצים בריאות ציבורית לכל כיס צריך לשלם יותר בבנזין?

ההורים שלי ז"ל עלו לישראל בשנת 1950 ומעולם אבל מעולם לא שמעתי אותם מתבכיינים. למה? הם ידעו טוב טוב שאילו היו נשארים היכן שהם נולדו החיים שלהם לא היו יותר טובים גם אחרי 30-40 שנים. עובדה. תסתכלו היום על רומניה, הונגריה, פולין, צכייה, מרוקו, תימן, טוניס, לוב. תפתחו חדשות ותגידו לי אתם, החיים של האנשים שחיים שם היום בשנת 2011 איכותיים לדעתכם? יותר איכותיים מבישראל?

אז דיי להתבכיין בבקשה כי זה נמאס.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תמשיך לצחוק ולזלזל. רוצה לשמוע עוד משהו? בניגוד לערב הסעודית שהיא מפוצצת בכסף מכל מכירות הנפט שלה האזרח בישראל מקבל יותר בעבור הכסף שלו. בסועדיה הכסף הולך ישירות לכיס של המלך בישראל רוב הכסף הולך לשירותים שהאזרח מקבל. בנוסף ישראל מפותחת פי כמה מערב הסעודית. אז סבבה, מי שחושב שהחיים בחו"ל הם דבש שיהיה לו בהצלחה. לא זכור לי שיש חוק מסוים בישראל שאוסר על ישראלים להגר למדינות אחרות. עדיף שמי שחושב שרע לו יארוז את דבריו ויעבור להיכן שטוב מאשר ישאר כאן ויתבכיין כל הזמן (ושלא בצדק) עד כמה שחרא פה ומגעיל ולא שווה לחיות כאן. כי זה נמאס להיות ליד אחד שמתבכיין כל הזמן עד כמה שדפקו אותו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

Cerberal cortex

אתה חיי בלה לה לנד, צא מהסרט כי גם זה כושל.

וכשבאנגליה רכב עולה לך 6 משכורות ממוצעות ופה 18, מצדי שיעלו תמיסים גם ל 25.

Opel Adam S 2017

פורסם

יש כאן רשימת ערים שרובן מציעות רמת חים גבוה מתל אביב כולן יותר זולות כך גם היחס אם תלכו לעיר יותר זולה בחול או כאן

Shanghai

China

Hong Kong

Hong Kong

Strasbourg

France

New York NY

United States of America

Dublin

Irish Republic

Munich

Germany

Brussels

Belgium

The Hague

Netherlands

Dakar

Senegal

Rome

Italy

Los Angeles CA

United States of America

Luxembourg City

Luxembourg

Dusseldorf

Germany

Milan

Italy

Antwerp

Belgium

Lyon

France

Lagos

Nigeria

Stuttgart

Germany

Washington DC

United States of America

Toulouse

France

Athens

Greece

Cameroon

Cameroon

Barcelona

Spain

אין שום סיבה שנהיה יותר יקרים!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
Cerberal cortex

אתה חיי בלה לה לנד, צא מהסרט כי גם זה כושל.

וכשבאנגליה רכב עולה לך 6 משכורות ממוצעות ופה 18, מצדי שיעלו תמיסים גם ל 25.

שאלה לי אלייך. אם תרצה אני מוכן להביא לך את שם האדם הזה בכדי להוסיף עוד יותר אמיתות לסיפור.

כאמור שאלה לי אלייך. כמה ישלם אדם במדינת ישראל 2011 על אישפוז וניתוח בעקבות שבירת 2 רגליים שנגרמו עקב נסיעה על סקייטבורד? אני אישית לא יודע כמה הוא היה משלם בישראל אבל אם אני אגיד לך שבאמריקה רצו מהבן אדם (שהוא ישראלי אגב) 55 אלף דולר תאמין לי? בטח שלא כי ההיגיון הבריא של אדם שחיי בישראל לא יכול לקבל את העובדה הזו. אז כן, ישראלי שהיה בארה"ב ושבר את שני הרגליים שלו מסקייט בורד נאלץ לשלם 55 אלף דולר עבור הטיפול בבית החולים. איך הסיפור נגמר? כמובן, קומבינה של ישראלים.

עוד משהו, לישראל יש בעייה. ישראל שייכת לאירגון המדינות הנחשק OECD. למרות כל זאת, ישראל נמצאת בתחתית האירגון. יודע למה? אני אתן לך את התשובה בתנאי שלא תקרא לי גזעני. כאשר מסתכלים בטבלאות שמייצגות את כל המדינות באירגון אי אפשר שלא לשים לב לעובדה שבישראל ישנה ילודה מוגברת הגבוה באופן ניכר משאר המדינות החברות באירגון. כלומר, אנשים מולידים יותר ילדים ממה שהם מסוגלים לממן. לפיכך כאשר יש יותר אנשים עם ילדים שלא מסוגלים לשלם עבורם החשבון נופל על המדינה והיא זו שעומדת בנטל. כאשר מצב זה קורה רמת השירות הכללית יורדת. לכן ישראל שנחשבת מדינה מאוד מתקדמת צריכה עדיין להתמודד עם מצב של 30 ילדים בכיתה, X,Y,Z של כמות רופאים, אחיות ומיטות אישפוז וכיוצא בזה.

• תוכן חדש...