Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ועל זה נאמר - פני הדור כפני הכלב.

פה אתה צודק לגמרי.

רק שעדיין אני לא רואה למי להצביע, מהסיבה הפשוטה שאני לא מאמין לאף אחד מהם.

אתם חייבים לקרוא את הכתבה הזאת, מעניין מה יושבי הפורום יגידו על זה.

כמאמר הטוקבק שם "ואח"כ הם בוכים שאין להם כסף לדירה".

מה הקשר מחט לתחת?

רוצה להוציא את כל המשכורת על תחביב יקר, שיבושם לו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי הייתה פה תגובה אחת שסיכמה הכל.

זה הכל תלוי בהתנהלות ואורח החיים של בנאדם. מי שיחסוך וישקיע אח"כ יקצור את הפירות , כמו חן.

למרות שהיום זה יותר קשה , אני גם משתדל לחסוך כמה שיותר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
יש מחאות ויש הפגנות, אכן התקדמנו.

רק הבעיה שהמחאות לא ממש מוצדקות.

מה ציפו כל יושבי האוהלים בשדרות רוטשילד ?

שמדינת ישראל תדאג להם לדיור באותה שדרה בדיוק או שמא בתוכנית ל' ?

אתמול בלילה, בשעות הקטנות, הסתכלתי על המפה וגיליתי כמה ערים, שאני מניח שמוכרות לרובכם - חולון, בת ים ואפילו עיר נידחת בשם ראשון לציון.

אבל מה, לא מהכבוד של הסטודנטים לגור בערים הללו, או שחלילה לנוע בתחבורה ציבורית, רחמנא ליצלן.

אבל מצד שני, איך יהיה לזוגות הצעירים של ימנו כסף לרכוש דירה ?

אחרי הצבא יוצאים לטיול מסביב לעולם, אחר כך לומדים באוניברסיטה מקצועות לא חיוניים בעליל, ובתווך ממשיכים לחיות ברמת חיים מכובדת, ובגיל 30 מיתחתנים בהפקה שעולה מאות אלפי שקלים לאירוע שנמשך בדיוק 4 שעות (שהיו המיותרות בחיי..).

ובסוף למי באים בטענות?

לממשלה כמובן.

המחאה אמנם יוצאת מת"א, אבל היא לא רק לגבי ת"א. המחאה היא שנעשה יקר מאוד לחיות בארץ. כן, גם דיור בארץ יקר ביחס לשכר שהאוכלוסיה מרוויחה. תבדוק בכמה עלתה דירה בחולון, בת ים, ראשל"צ בשנים האחרונות, ואל תגיד לי שזה "כוחות השוק" כי כולנו כבר יודעים שאת כוחות השוק אפשר לווסת ולכוון.

אני לא נכנס בכלל לעניין של מי לומד מה. העניין הוא שמי שמרוויח את השכר הממוצע בארץ (ואני לא מדבר על השכר החציוני שנעלם מהדו"חות של הלמ"ס) צריך להיות מסוגל לחיות בכבוד בארץ. קרוב למשפחה שלו ולמקום העבודה שלו.

קח כל פריט שנמכר בארץ, ותבדוק בכמה הוא נמכר בחו"ל. אם תוסיף לזה את השיקול של כח הקניה אז תבין עד כמה יקר פה.

הבעיה בטיול אחרי שקרעת את התחת היא, שאתה מרושש, אתה מקבל כספים מהמדינה (מענק) שאתה מבזבז אותם על בילויים שבתכלס לא ממש נותנים לך יותר מדי חוץ מלהיות עם "צו האופנה" שהוא הטיול הזה (לדעתי מיותר לחלוטין).

אתה מאבד את כל מה שחסכת עד אותו רגע וגם מפסיד שנת לימודים אקדמית.

בזבוז משאבים לא הגיוני.

אולי דברים השתנו מאז שהייתי חייל, אבל עד כמה שאני זוכר את המענק אפשר להוציא על לימודים, דירה או עסק

לגבי החתונות אני אהיה אפילו יותר מגעיל.

חתונה צריכה להיות טקס מעבר שבו הזוג מודיע באופן פומבי שהוא מחויב לזוגיות, ושבני הזוג לא פנויים לאחרים כי הם עכשיו חלק מיחידה חברתית חדשה.

למעשה מה שקורה זה הטמטום (כי אין לי מילה אחרת לזה) של טקס שעולה כמו רבע דירה, ושיש אנשים שלוקחים משכנתא בשבילו, והוא מיועד להאכיל קהל של 200-500 איש שרק מנסים לקחת כמה שיותר כי "הם שילמו על המנה", בזמן שהדאגה של הזוג היא לקבל מכת אגו מטורפת על כמה שהם אמיצים ומתחתנים (וסטטיסטית, יש להם סיכוי של 30% להתגרש ב5 השנים הקרובות).

תן להם מתנה כפי יכלתך. אתה לא חייב להביא 1000 ש"ח לחתונה

אני שוקל טוב מאוד אם להוציא 700 ש"ח על סופ"ש באילת (לא כולל דלק), אבל מכריחים אותנו במקביל לתת לחברים שלנו "מס חתונה" פעם בחודש לפחות כי כולם מתחתנים.

מה רע בחתונה אינטימית עם כמה חברים על חוף הים?

רק המחשבה על ההוצאות העתידיות האלו, כשלילה אחד (שאני אפילו לא נהנה ממנו) עולה יותר מהמשכורת השנתית שלי, גורם לי להתקף חרדה.

למה לבזבז כסף על שטויות?

אם החברה לא הייתה במצב של תחרות על "למי יש את החתונה הכי מדהימה/ערסית/בהמתית", לא היינו בבעיה הזו.

זה בזבוז כסף סתם ומנהג די ברברי לדעתי.

ומחירי הדלק, מחירי הקוטג', מחירי הנדל"ן, מחירי המכוניות, מחירי הסלולר - הכל סמפטומים של אותה הבעיה. היא נקראת כלכלה ניאו-ליברלית.

ואני מאמין שאם נמחה מספיק, יהיה פה שינוי בסוף. בסופו של דבר פוליטיקאים יעלו על זה שהעם מעוניין בזה. לכל אלו שטוענים שאין למי להצביע ומתכוונים גם ככה לא ללכת לבחירות - למה שלא תצביעו למפלגה אזוטרית. נגיד על"ה ירוק או מרצ או אפילו חד"ש, מפלגת הגברים או נהגי המוניות?

זה בטוח יחליף קצת את הפוליטיקאים שמשחקים בעתיד של כולנו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...