Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אספר לכם מה הבעיה:

אתם מפחדים יותר מדיי מהמספרים ותורמים להם להגיעה לנק' קיצון!

תפסיקו לפחד שלא יהיה לכם מה לאכול!

תפסיקו לפחד שלא יהיה לכם איך להתנייד ממקום למקום!

תפסיקו לפחד שלא יהיה לכם איפה להתגורר!

למה זה?

ברגע שאתם מפחדים אתם מובלים כצאן לטבח (!)

אתם במצב רגשי עדין וניתן לז**ן אתכם יותר בכל מכל הבחינות שאתם מהפחדים מהם!

מוכרים לכם קצת אוכל בזול אז אתם רצים לעשות קופות ברשות השיווק

נותנים לכם עוד כמה אלפי שקלים הנחה על רכב ואתם רצים לסגור עסקה

נותנים לכם 50K שקלים הנחה על דירה 3 חד' בת 35 ואתם סוגרים עסקה ב 1,350,000

השליטה בפחד שלכם ע"י התקשורת שנשלטת ע"י הטייקונים נותנת להם את כל הקלפים.

תפסיקו לחשוש!

להביא ילדים זאת חובה!

תחייכו בבוקר!

ואם חרא לכם במרכז בת"א זאת לא בושה לנטוש את העיר המחורבנת הזאת ושכל הזקנים יחנקו בה.

ברגע שתפסיק הבהלה למקומות הנחשקים כגון ת"א וכל מה שבמרחק 10 דק' ממנה, תהיה ירידה במחירים גם בכל הסובב הרחוק מהתפוח הענק ורקוב הזה.

לגבי מחירי הרכבים:

אנשים צריכים להפסיק לקנות חדש לפחות לשנה.

לגבי דלק? קודם כל בואו נגרום לכל החנויות ה"נוחות" (יילו, אלונית, מנטה וכו') לפשוט רגל!

לשלם על ליטר דלק 7.5 ש"ח כואב אבל לשלם 8 ש"ח 1.5 ליטר מים מינרליים זה הגיוני?

תשאלו את ההורים שלכם איך הם הסתדרו לפני 20-40 שנה

שם תמצעו את מיטב התשובות.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדירה של אבא שלי מוצעת כמעט חודש להשכרה ולא נרשמה התנפלות רבתי - אני מטפל בנושא, ורק השבוע היא כנראה תושכר, מה שמוכיח שהסטודנטים של ימינו פשוט מפונקים ותו לא !

ועיון בלוחות המקומונים מגלה שאלו טווחי המחירים בבת ים של דירות 2 חדרים.

25 ש"ח לשעה ?

אתה עובד 24 שעות מסביב לשעון?

מבת ים לאוניברסיטה הנסיעה אורכת 45 דקות לערך, סביר לכל הדעות, ויש תחבורה ציבורית ישירה לאוניברסיטאות.

אבל שוב, למה להתפס לקטנות כשאפשר לבוא בטענות לממשלה ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

25 ש"ח לשעה ?

אתה עובד 24 שעות מסביב לשעון?

מבת ים לאוניברסיטה הנסיעה אורכת 45 דקות לערך, סביר לכל הדעות, ויש תחבורה ציבורית ישירה לאוניברסיטאות.

אבל שוב, למה להתפס לקטנות כשאפשר לבוא בטענות לממשלה ?

25 ש"ח לשעה זה שכר סטודנט ממוצע. אתה שואל כי זה נשמע לך גבוה מידי או נמוך מידי?

מבת ים לאוניברסיטה ב-45 דקות?! אולי ברכב פרטי, לא באוטובוס ובטח שלא בשעות הבוקר. עם אוטובוס לוקח חצי שעה להגיע מרכבת מרכז לאוניברסיטה, אין סיכוי שאת הדרך מבת ים לרכבת מרכז באוטובוס אתה עושה ברבע שעה. יותר לכיוון השעה.

למה לבוא בטענות לממשלה?

כי בשנים האחרונות מעמד הביניים משלם יותר ויותר מיסים אבל מקבל פחות ופחות שירות תמורת המיסים שלו -

• את הרפואה הפריטו ודה-פקטו כולנו צריכים לשלם היום אקסטרה על ביטוח רפואי משלים.
  • את קבצאות הביטוח הלאומי הורידו לרצפה, אבל את דמי הביטוח הלאומי לא הורידו.
  • את המס על הדלק העלו בעשרות אחוזים אבל אלטרנטיבות לתחבורה לא נתנו.
  • את הנסיעות באוטובוס העלו בעקבות מחירי הדלק והרפורמה בתחבורה הציבורית.
  • את מחיר המים ללקוחות פרטיים כמעט והכפילו "בגלל הבצורת". כאילו שאם יגדילו את המחיר אני אפסיק לשטוף כלים...
  • את כמות השרים בממשלה הכפילו, עד כדי כך שיש היום שרים חדשים לתפקידים שאין לי אפילו מושג מה הם אומרים. מישהו הבין מה ההבדל בין השר לעניינים אסטרטגיים לשר הביטחון?
  • את המע"מ העלו בגלל המשבר הבין לאומי והבטיחו להוריד. המשבר חלף, המע"מ נשאר.

ואלו רק כמה דוגמאות שעולות לי לראש.

מעמד הביניים כאן צריך לממן מצד אחד את העניים, החרדים, הערבים ושאר בטלנים. מצד שני, רוב המשכורת שלו מגיעה בצורה כזאת או אחרת לכיס של עשר המשפחות העשירות במשק. דיברת בפלאפון, עישנת סיגרת, תדלקת את הרכב, פתחת את המקרר ולקחת אשכול ענבים - יש איזה טייקון שמרוויח. לעאזאל, אפילו על פירסום הודעה בפורום יש איזה טייקון שמחזיק בספק האינטרנט ובספק ההולכה ומרוויח כמה גרושים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין בעייה, בעוד שנה וחצי אנחנו נגיע ליום הבוחר, וכמו בכל דמוקרטיה, וישראל הינה בהחלט דמוקרטיה ראויה לשמה, בידינו יהיה הכוח להחליף את השלטון.

הכי פשוט בעולם.

בניגוד לעבר הרחוק, היום ממשלות משלמות את מחירי המחדלים שלהן די מהר, וכך צריך להיות.

אגב, הגעה באוטובוס מבת ים לאוניברסיטה די מהירה מאחר והאוטובוס נוסע בנתיבי תחבורה ציבורית שמיועדים לרכב ציבורי בלבד, וכמעט ואינו עומד בפקקים.

פורסם
אין בעייה, בעוד שנה וחצי אנחנו נגיע ליום הבוחר, וכמו בכל דמוקרטיה, וישראל הינה בהחלט דמוקרטיה ראויה לשמה, בידינו יהיה הכוח להחליף את השלטון.

להחליף?

זה אותם אנשים שמקומבנים אחד עם השני מפה עד הודעה חדשה, ושמתחלפים בינהם כל 3-4 שנים.

ככה בערך אני רואה את הבחירות בישראל, וזה למה אני לא הולך, ולא מתכוון ללכת אליהם:

zookeeper.jpg?w=622&h=349

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ועל זה נאמר - פני הדור כפני הכלב.

הפוליטיקאים שלנו נראים בדיוק כפי שאנחנו נראים.

והם לא היו שם אם לא היו מקבלים את קולותינו.

פורסם

להחליף הכל ממש אי אפשר, אבל נראה לי שדי ברור ביום לכולם מיהו ביבי ומה קורה בשלטון.

השאלה היא מה האלטרנטיבה?

ציפי לבני? לא ברור לי מה היא רוצה במישור החברתי, ולפעמים גם לא בכל מני נושאים אחרים.

עמיר פרץ? קודם שילמד קצת כלכלה ואז שילמד לקרוא. פוליטיקאי כזה הוא בושה לישראל.

ליברמן? הוא רק מחפש סיבות למלחמה עם השכנים והוא חושב שפה זה רוסיה הסובייטית עם צורת החשיבה שלו והפאשיזם שלו.

חרדים? כן, בטח...

אז בעצם לא נשאר לנו שום דבר פה.

אין למי להצביע.

אני ממש מקווה שיהיה איזשהו מועמד שמאל שיהיה שווה לשמוע אותו ולהצביע אליו, כי עם הימין המקורב כל כך לבעלי אינטרסים, אין סיכוי שהאזרח הרגיל יצליח לשרוד פה עוד שני עשורים.

פורסם

הכי פשוט בעולם.

בניגוד לעבר הרחוק, היום ממשלות משלמות את מחירי המחדלים שלהן די מהר, וכך צריך להיות.

אגב, הגעה באוטובוס מבת ים לאוניברסיטה די מהירה מאחר והאוטובוס נוסע בנתיבי תחבורה ציבורית שמיועדים לרכב ציבורי בלבד, וכמעט ואינו עומד בפקקים.

כל פעם לפני הבחירות אותו הסיפור מחדש. מוכרים לנו לוקשים על שלום במזרח התיכון, יונים לבנות שעפות באוויר וילדים בלונדיניים מחייכים ברקע. תמיד יש איזו תוכנית חשובה ו"חדשנית" שיכולה לצאת לפועל, אם רק תשימו בקלפי את הפתק של הפוליטיקאים הישנים. כולם שוכחים שאחרי הכל, אנשים מנסים לחיות כאן חיים נורמליים. וכן, יש כאן אנשים שגם רוצים קצת תרבות פנאי ולא מתביישים בזה. יש אנשים שרוצים לנסוע פעם בשנה לטיול כדי לנשום אוויר ולא לחשוב פעמיים על ארטיק לילד בדרך.

לגבי האוטובוס והנתיב הציבורי - אין לי מושג על איזה נתיב אתה מדבר ואין לי מושג מתי עשית בפעם האחרונה את המסלול הזה באוטובוס, אבל אני מבטיח לך שהאוטובוס עומד בפקק כמו גדול. גם אם יש נתיב תחבורה ציבורית, בצד יש קיוסק ואנשים צריכים סיגריות. יש כספומט ואנשים צריכים להוציא כסף. יש מאפייה והילד חייב לחמניות טריות. יש רמזור ימינה עוד קילומטר וכולם עוברים ימינה. בקיצור, אתה מוזמן לפגוש אותי ביום שני ב-8:30 בתחנת האוטובוסים שליד רכבת מרכז וביחד נתזמן את הנסיעה של קו 271 (או 171, מה שתבחר) לאוניברסיטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי,

חן, חייב להגיד שאני מוריד בפנייך את הכובע. המשך כך!

אתם חייבים לקרוא את הכתבה הזאת, מעניין מה יושבי הפורום יגידו על זה.

כמאמר הטוקבק שם "ואח"כ הם בוכים שאין להם כסף לדירה".

הבעיה היא שאנשים רואים את הכתבה הזאת, ולא מבינים שמישהו ברגע זה שוטף להם את המוח ש"ככה זה צריך להיות".

[חוץ מזה, שיש לי קצת בעיה עם האקסהביציוניזם של האנשים בכתבה].

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מה צריך להיות ככה?

זה גועל נפש!

זה קפיטליזם מגעיל של אנשים שפשוט לא יודעים מה לעשות עם החיים שלהם.

שלפחות לא יחשפו אותנו לשטויות שהם עושים עם הכסף, כשלהרבה אנשים קשה לקנות חלב.

פורסם

על מה אתה מדבר?

אין לי מושג מה הכתבה קשורה לשרשור. אבל לקחו כמה אנשים וחשפו את התחביבים שלהם, אגב שאלו חלק מהתחביבים שאני יודע שחלק מאנשי הפורום אוהבים. האנשים בכתבה הם לא זוגות צעירים בתחילת דרכם. האחד בן 50 שכנראה ''הרוב'' כבר מאחוריו ועכשיו הוא מקדיש זמן להנות מהחיים, מה הבעיה עם זה?

האחת נהנה מויסקי איכותי ומרשה לעצמה להתפנק מידי פעם, עוד זוג שנהנה לפנק את הילדה שלהם, כל הכבוד להם.

אני לחלוטין בעד רכישת תחביב ולעסוק בו. למה ובשביל מה לוותר על הנעות אישיות?

אני שנים על גבי שנים מפנטז על רכישת אופנוע כביש כתחביב, וואלה לאחרונה הרשיתי זאת לעצמי ואני מתכנן כל סופ''ש לצאת לטיולים איתו. זה כואב למישהו? אז שייחנק מצידי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

פרנקוס, די לבכות.

גם אלה שלא יכולים לקנות חלב - לשיטתך - מצבם טוב בהרבה משל 90 ומשהו אחוזים מאוכלוסיית העולם.

האנשים שבכתבה לא גנבו, אלא נהנים מכספם על הוצאה איזוטרית כזו או אחרת, הוצאה שלא שונה במאומה מהנכונות של כל אחד מחברי הפורום להוציא כסף רב על רכב נוצץ ולפנק אותו בתכשירים מתוצרת סוויס-ואקס שעולים אלפי שקלים.

להבנתי הבעיה היא שיותר מידי מוצרים ושירותים עולים בארץ הרבה מעל מה שהם צריכים לעלות, עד כדי תחושת עושק חריפה. הבעיה היא שמיסי החברות יורדים והמיסים העקיפים עולים.

ועם כל הבעיות הללו זו זו עדיין המדינה שלנו, שצריך להילחם על ציביונה ועל סדרי העדיפות שלה.

פורסם

לא אמרתי שהם גנבו.

פשוט שלא יבואו ויראו לכולנו כמה שהם יכולים לקנות.

בחברות שבהן ישנו מעמד אריסטוקרטי, לדבר על כמה אתה מוציא זה לא מנומס ונחשב למגונה.

זה מזכיר לי שני מקרים של התקופה האחרונה שחוויתי.

הראשון היה באירוע אלגנטי (נשף כלשהו).

ישבנו בשולחן עם 3 זוגות, שכל אחד מהם התחיל לדבר על מסע הקניות האחרון שלו באירופה.

ברגע מסוים פשוט התעצבנתי ועזבנו את השולחן כי זו הייתה פשוט תחרות ביניהם על מי יכול להוציא יותר כסף.

השני היה במפגש רכב לפני 4 שנים.

יש מישהו שחשב לקנות מרצדס חדשה.

הוא חפר לנו במשך כמה שבועות על זה, עד שהוא קנה את הרכב, אבל הוא רצה שכולנו נדע בדיוק מה יש לו ברכב.

אתה למשל לא חופר לנו כל היום על הלקסוס שלך, למרות שזה רכב די יקר.

את זה אני מכבד.

יש טעם טוב וטעם רע, ולהתרברב כל היום במה שיש לך זה טעם רע מאוד.

שאנשים יעשו מה שבא להם אבל שלא יזרקו לי את זה לפנים.

פורסם
הראשון היה באירוע אלגנטי (נשף כלשהו).

ישבנו בשולחן עם 3 זוגות, שכל אחד מהם התחיל לדבר על מסע הקניות האחרון שלו באירופה.

ברגע מסוים פשוט התעצבנתי ועזבנו את השולחן כי זו הייתה פשוט תחרות ביניהם על מי יכול להוציא יותר כסף.

זקן בן 80 מגיע לרופא.

מה הבעיה שלך? - שואל אותו הרופא

הזקן - אני כבר לא מסוגל לקיים יחסי מין

הרופא - זה טבעי לגמרי, אתה כבר בגיל בעייתי לקיום יחסים

הזקן - אבל חבר שלי מבית האבות מספר לי שהוא מז**ן כל לילה

הרופא - אז תספר גם אתה...

פורסם

לגבי האוטובוס והנתיב הציבורי - אין לי מושג על איזה נתיב אתה מדבר ואין לי מושג מתי עשית בפעם האחרונה את המסלול הזה באוטובוס, אבל אני מבטיח לך שהאוטובוס עומד בפקק כמו גדול. גם אם יש נתיב תחבורה ציבורית, בצד יש קיוסק ואנשים צריכים סיגריות. יש כספומט ואנשים צריכים להוציא כסף. יש מאפייה והילד חייב לחמניות טריות. יש רמזור ימינה עוד קילומטר וכולם עוברים ימינה. בקיצור, אתה מוזמן לפגוש אותי ביום שני ב-8:30 בתחנת האוטובוסים שליד רכבת מרכז וביחד נתזמן את הנסיעה של קו 271 (או 171, מה שתבחר) לאוניברסיטה.

נתיב התחבורה הציבורית הוא רחוב בלפור בבת ים והמשכו בשדרות ירושלים שחוצא את יפו.

זהו לא נת"צ - הרחוב כולו אסור לתנועת רכבים פרטיים, וזה נאכף בקפידה ע"י משטרת ישראל.

ושוב, זו לא מחאה אמיתית אלא הפנינג של ילדים מפונדרקים שלא מוכנים להבין שתחילת הדרך בחיים לא תמיד סוגה בשושנים.

יותר מכל הרתיחה אותי תגובתו של חמי רודנר בתכנית פגוש את העיתונות, שטען שהוא יכול ליצור רק בתל אביב, וכשהוא אמר תל אביב הוא לא התכוון חלילה לשכונת שפירא או לשכונת התקווה, אלא ללב הסיטי של תל אביב.

אין מה להגיד, חייבים לסדר דיור בלב תל אביב לכל סטודנט ולכל זוג צעיר.

בת ים, חולון וראשון לציון לא לרמה שלהם.:-)

• תוכן חדש...